Lada 2104 Twincam by djape
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
pa sljakaj celo leto i nemoj da ides na more pa nakupi 500-600e i kupi neku lajku. neces se bas usreciti za te pare ali treba od neceg poceti. sad krece sezona za montazu klima uredjaja, moj mladjii burazer je pre par godina radio za jednu montersku firmu kao segrt pa je uzimao oko 500e mesecno. lepa letnja sljaka...Eh, da imam cime da ablendujem...
j***** auto bez kardana
Lepa al krvava ... gledao sam lika dok je meni montirao klimu kako visi naglavachke u svetlarniku na drugom spratu ... ja se vala sa njim ne bih menjaodjape1977 wrote:pa sljakaj celo leto i nemoj da ides na more pa nakupi 500-600e i kupi neku lajku. neces se bas usreciti za te pare ali treba od neceg poceti. sad krece sezona za montazu klima uredjaja, moj mladjii burazer je pre par godina radio za jednu montersku firmu kao segrt pa je uzimao oko 500e mesecno. lepa letnja sljaka...Eh, da imam cime da ablendujem...
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
e pa drugari, moje upadanje u saht ipak nije proslo bez posledica. sileni na donjoj viljuski su ispali (nije da su valjali pre toga ali su ipak bili na svom mestu), a gornji sraf amortizera je iscupan iz solje (zato sto ga je neko pre mene montirao bez one velike sajbne ispod srafa). kad sam poceo da rastavljam trap, naravno da sam izmenjao sve sto sam nasao da ne valja pa sam zamenio i :
1. centralnu sponu. stavio sam polovnu sa 2104 koju rasturam u delove. prethodna je bila fad, kupljena u radnji i ugradjena pre 22.000km (kvalitet do mojega)
2. silen blokove. nisu ni valjali, jos su stradali od udarca. kupio sam nove za 2000din komplet. najskuplji koje sam uspeo da pronadjem i zaista deluju bolje od svih do sada. videcemo koliko ce potrajati.
3. nosac spona. dobio je malo lufta u lezajevima posle 22.000km (menjan kad i centralna spona, kvalitet do ....) kupio sam neki za 20e, ima lezaje, videcemo koliko ce potrajati
4. glavcinu tocka sa lezajima. jos nijsu dobili luft ali se pomalo culo i bilo je dosta metalnih opiljaka unutra, znaci ne bi potrajali jos dugo. stavio polovnu, ispravnu sa 2104 za delove
5. amortizere. kad sam vec skidao amortizer, rekoh da ga i zamenim. bio je mastan mada je jos uvek radio svoj posao. naravno da sam zamenio i drugi. naravno da su pukli donji srafovi amortizera pri skidanju i naravno da sam sad donji nosac amortizera zavario. stavio sam kayaba uljne amortizera koje sam pre par godina kupio nove za 20e komad i stajali su neugradjeni do sada.
vise o radovima u rubrici uradi sam
1. centralnu sponu. stavio sam polovnu sa 2104 koju rasturam u delove. prethodna je bila fad, kupljena u radnji i ugradjena pre 22.000km (kvalitet do mojega)
2. silen blokove. nisu ni valjali, jos su stradali od udarca. kupio sam nove za 2000din komplet. najskuplji koje sam uspeo da pronadjem i zaista deluju bolje od svih do sada. videcemo koliko ce potrajati.
3. nosac spona. dobio je malo lufta u lezajevima posle 22.000km (menjan kad i centralna spona, kvalitet do ....) kupio sam neki za 20e, ima lezaje, videcemo koliko ce potrajati
4. glavcinu tocka sa lezajima. jos nijsu dobili luft ali se pomalo culo i bilo je dosta metalnih opiljaka unutra, znaci ne bi potrajali jos dugo. stavio polovnu, ispravnu sa 2104 za delove
5. amortizere. kad sam vec skidao amortizer, rekoh da ga i zamenim. bio je mastan mada je jos uvek radio svoj posao. naravno da sam zamenio i drugi. naravno da su pukli donji srafovi amortizera pri skidanju i naravno da sam sad donji nosac amortizera zavario. stavio sam kayaba uljne amortizera koje sam pre par godina kupio nove za 20e komad i stajali su neugradjeni do sada.
vise o radovima u rubrici uradi sam
j***** auto bez kardana
- darkmensale
- Automobil: Lada 2107
Djape ti ko zna kome si mahao ja sam pichio na Kej sa nekom ortakinjom a ni ti nisi bio kod koladjape1977 wrote:cuo sam te i mahnuo. jbg, usao si u bus dok sam parkirao...
sto da je perem. jos malo i ide opet na farbanje
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
onda je bio jos neko ko me zna...Djape ti ko zna kome si mahao ja sam pichio na Kej sa nekom ortakinjom a ni ti nisi bio kod kola
aha, malo je izgoreodjape nemas potrebu da je peres ali obavezno da sredis onaj ventil sad zvuci ko da je dizel
, ma rekoh ti, ide motor napolje, odradicu ga i doraditi full. idu i veci ventili i drugi klipovi i abarth bregaste....
Last edited by djape1977 on Thu Jul 03, 2008 9:50 pm, edited 1 time in total.
j***** auto bez kardana