Altinjanin 112
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Re: Altinjanin 112
pa jeste,imam 16v
,neka ga sad,do sledece zamene,kazem prvi put su sipali,pa sad,nece da skodi.ja sam uvek donosio samo ulje ,a ostalo u servisu,ali me mrzelo da idem busom da se klackam sat vremena,pa reko sipaj sta inace sipate.
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
Meni su to ulje sipali dok je bio u garanciji.milanovic986 wrote:Cudi me da su izabrali Selenia 20K ulje.
- altinjanin
selenia je odlicno ulje,tako da probamo,sto se kaze...sad sam sve lepo pogledao po danu,sve je lepo upakovano,samo moram trap da centriram posto je spona menjana,pa mi malo volan krivo stoji.
- elektronicar
- Automobil: 2108 + 21093 +2109
"-ruke 60e"
ovo je zaista dzaba za sve sto su odradili ! u vecini servisa 10 evra po sitnici a ovde sve ukupno 60 ! ne mogu da verujem, al takvog majstora treba zadrzati !
ovo je zaista dzaba za sve sto su odradili ! u vecini servisa 10 evra po sitnici a ovde sve ukupno 60 ! ne mogu da verujem, al takvog majstora treba zadrzati !
ne brini, za sve ostalo su se ugradili po 10-20% tako da su zaradili sasvim dovoljno. da se razumemo, tako je u svakom servisu.
j***** auto bez kardana
- altinjanin
Centriran trap,a auto-servisu ADAM,matori majstor Cira ga je odradio vrhunski,uvek kod njega radim,i zaista je najbolji.1 400 dinara platio.Ide lajka pravo kao metak!
- milanovic986
- Automobil: Lada 112 1.5 Li '04
Meni su sipali Fina First 300 10w-40.aleksa wrote:Meni su to ulje sipali dok je bio u garanciji.milanovic986 wrote:Cudi me da su izabrali Selenia 20K ulje.
- Miljan
- Automobil: Skala 55, Koral 65
Kakve veze ima sto je za Fiat i Lanciu, to je odlicno ulje.
- milanovic986
- Automobil: Lada 112 1.5 Li '04
Selenia je 100% original, tesko da ona metalna ambalaza mzoe da se falsifikuje. S te strane je covek miran kad kupi.
- altinjanin
I jos sam natankovao lajku,i od mene dosta,vise nemam ni dinara........ 
pa neko kaze da sve ambalaze selenie mogu da falsifikuju ocim one limene od 1L,sad sta je istina...
svaka moze da se falsifikuje, obaska sto 90% kupaca ni ne zna po cemu bi razlikovali original od kopije. cinjenica je da dosad nisam cuo da neko kuka da je naleteo na neki laznjak od selena ulja
j***** auto bez kardana
- altinjanin
AGONIJA SE NASTAVLJA!!!!!!!!! e sad je i modul crkao!
odmah zamenjan 6 700!
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
al te neće... 
Jes ikako menjao kablove ili svećice od kad ti oslednji moduo crkao? Nema mi logike da tak očesto crkava osim ako nešto ne valja sa strujom.
Pogledaj dal kablovi probijaju, dal koriste prave svećice (ne veruj majstoru kad kaže nego izvadi i pogledaj oznake), probaj da izbunariš odakle dolazi struja do modula i da dobro očistiš kontakte.. ne sme to tako mnogo problema da pravi. Na kraju krajeva probaj da smestiš modul na neku izolaciju da ne ide toplota od motora direkt na njega (napraviš neki sendvič aluminijuma i neke kamene vune...
Jes ikako menjao kablove ili svećice od kad ti oslednji moduo crkao? Nema mi logike da tak očesto crkava osim ako nešto ne valja sa strujom.
Pogledaj dal kablovi probijaju, dal koriste prave svećice (ne veruj majstoru kad kaže nego izvadi i pogledaj oznake), probaj da izbunariš odakle dolazi struja do modula i da dobro očistiš kontakte.. ne sme to tako mnogo problema da pravi. Na kraju krajeva probaj da smestiš modul na neku izolaciju da ne ide toplota od motora direkt na njega (napraviš neki sendvič aluminijuma i neke kamene vune...
imas li neku predstavu moze li taj modul od nekog drugog auta da se ubaci?
j***** auto bez kardana