LADA 112 1.5GLi 16v
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: LADA 112 1.5GLi 16v
Je l' tvoja Lajka bila parkirana veceras oko pola 7 kod Veterinarskog? Ima i nalepnicu Lada klub Srbija... Ekstra izgleda 
Samo Samara Srbina Spasava
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Ako mi dozvoli Herr Vlad,jeste on je bio,svuda se smuca po gradu,ko papudzijski macak

...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
- (V)lada
- Automobil: Lada 112 16v
Хахаха накупиле ми се поруке, а видим и људи ме уходе на разним локацијама...

BokeYGTi wrote:jel si prolazio danas Tresibabom?cini mi se da smo se mimoisli...
Јесте јесте, моја је сигурно... баш сам у том периоду био у селу у околини Књажевца! Требао си да ми блицаш, свираш, изгураш с пута, да ми некако скренеш пажњу...BokeYGTi wrote:
a gotovo siguran da sam ti danas video Ladu u Knjazevcu, na putu prema Nisu, odmah iznad brda kod kruznog toka. bila parkirana na prosirenju. uvek brzo prodjem, ali vidim poslednja dva slova na tablici JI, a i brate, poznajem kola
- (V)lada
- Automobil: Lada 112 16v
[quote="Gago"]Je l' tvoja Lajka bila parkirana veceras oko pola 7 kod Veterinarskog? Ima i nalepnicu Lada klub Srbija... Ekstra izgleda
[/quote
'фала на похвали!
Око ветеринарског често буде моја лајка! Још сад крећу испитни рокови па већи део дана проведе тамо него испред зграде...
Шта ће, прати ме...
'фала на похвали!
Око ветеринарског често буде моја лајка! Још сад крећу испитни рокови па већи део дана проведе тамо него испред зграде...
Шта ће, прати ме...
- BokeYGTi
- Automobil: Lada 112 1.6 16v
tad na Tresibabi mi se kasno upalila sijalica, tek kad smo se mimoisli skontao sam o kome se zapravo radi. a drugi put u Knjazevcu sam hteo da sviram posto sam snimio kola jos od kruznog toka ali nije bilo nikog u blizini auta. oba puta sam bio sluzbenim kolima...(V)lada wrote:Хахаха накупиле ми се поруке, а видим и људи ме уходе на разним локацијама...![]()
BokeYGTi wrote:jel si prolazio danas Tresibabom?cini mi se da smo se mimoisli...
Јесте јесте, моја је сигурно... баш сам у том периоду био у селу у околини Књажевца! Требао си да ми блицаш, свираш, изгураш с пута, да ми некако скренеш пажњу...BokeYGTi wrote:
a gotovo siguran da sam ti danas video Ladu u Knjazevcu, na putu prema Nisu, odmah iznad brda kod kruznog toka. bila parkirana na prosirenju. uvek brzo prodjem, ali vidim poslednja dva slova na tablici JI, a i brate, poznajem kola
inace, Lajka mnogo dobro izgleda, bas mi se svidja
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.