Lada Vaz 2106 1990. god
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: Lada Vaz 2106 1990. god
Kupljen pre nekoliko meseci. Ima cepove ali su ispod fabricke nalepnice, a mislim da sliku akumulatora imam neku stranicu unazad.
Drive with style,drive like a BOSS,drive Old school
Da ne ispadne da se nista ne radi. Zvao sam servis koji je ovlascen za moj akumulator i oni su mi rekli da mogu slobodno da ga dopunim, pa sam ja tako lepo nasao majstora tu u komsiluk i sa njim sam se dogovorio da mi lajku sredi. Trebala bi, barem sto se razvodnika, paljenja i stelovanja. Danas da bude gotova do popodne. Jeste da zbog nase glupe papirologije necu moci jos da je registrujem, ali barem cu je paliti i povremeno okrenuti krug sa njom kroz naselje. 
Ladu sam danas pokupio od majstora, radi odlicno! Prima gas super, lepo pali! Hvala ti Aleko jos jednom na ravodniku, bez tebe ko zna do kad nebi bila upaljena jer ja verovatno nebih mogao da skupim skoro novac za drugi. 
Marety wrote:Ladu sam danas pokupio od majstora, radi odlicno! Prima gas super, lepo pali!
.... sta je sad na redu ??
samo gas 
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Skora, posto sam sa velikim koracima zavrsio kad sam ispucao kes koji sam zaradio od prodaje fice, idem polako. Prvo na planu posle nove godine mi je kupovina antifriza, za sada lada stoji bez rashladne tecnosti u dvoristu, i za povremeno paljenje sipam vodu. Nakon toga mi je da vidim koliko para bi mi uzeli u glas servisu za promenu kedera sofersajbne. Keder i lajsnu imam samo da se promeni, jer mi pusta tu vodu sa suvozaceve strane i ona kroz kasetu se sliva na gumenu patosnicu, a to me uzasno nervira. Nakon toga na prolece da vidim da mi drugar popravi jednu sarku poklopca prtljaznika jer je polomljena, a nakon toga i sitnice kao sto su otkacen obrtomer(treba da se ponovo poveze), sajla i mehanizam za zakljucavanje haube, i te takve sitnice koje budem nalazio sve dok ne skupim novac za farbanje, ili dok mi se ne srede papiri da mogu da je registrujem. Videcu kako bude vreme prolazilo. Vec do sada ste shvatili da ne odustajem i da mi je volja jaca od finansijske situacije. Idemo samo napred! 
- Ilija
- Automobil: Ziguli 2106
Tiha voda breg roni. 
Uz tebe smo Marety ...vici ako ti nesto treba odavde .... da saljemo 
Hvala Skora ne sumnjam ja u vas! Ja sam Aleku rekao, a treba da znate i vi da sve sto vam treba iz Nisa tu sam! Mogu i do Auto Lidera sve da vam proverim vec me dobro znaju, a znate da oni imaju sve i svasta za Lade! 
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Imaju sve, to je tačno, ali malkice su se izbezobrazili. I sa cenama, i ovako. A tek što lažuuuuu....
Nema tu popravka samo zamena, odsečeš od druge lade i zavariš na tvoju. Te šarke se lako lome kad se pritisne hauba iznad njih. Ja sam na istoj strani dva puta lomio.Marety wrote:Nakon toga na prolece da vidim da mi drugar popravi jednu sarku poklopca prtljaznika jer je polomljena,
Videcu na otpad, i sec sec!
Nisam video samo Dejco kako su tacno zakacene i ne znam iste li su i od 2105/7 grupacije?
Darko, primetio sam da su zesci sa cenama, ali kad nabavljaju ono sto niko drugi nema. Za sada me nisu lagali, za u buduce videcemo.
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Ne štedi nego sipaj antifirz unutra. Ako ga ostaviš praznog biće ti skuplja dara nego mera jer tako samo ubrzavaš koroziju
Veruj mi da ne stedim, vec da dajem i poslednji dinar na nju.