Tenak
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Re: Tenak
Dobar je covek, sta god mi treba ja njega pitam i jos mi trazi ili prevodi 
Sinoc bio sa drustvom i zadesi se decko koji radi u AMSS, pitam ga za moje ludorije sto hocu drugi motor i dobio sma odgovor iz prve ruke, drugi motor od audija ne mogu da ubacim al zato mogu da ubacim renoov 2.0 sto je isoa fabricki al i tu ima jedan mali problem, moram da uvezem motor ili blok iz rusiej koji je isao za azlk jer je drugaciji kod, kad rus bude imao vremena raspitace mi se koliko bi me to izaslo
Sinoc bio sa drustvom i zadesi se decko koji radi u AMSS, pitam ga za moje ludorije sto hocu drugi motor i dobio sma odgovor iz prve ruke, drugi motor od audija ne mogu da ubacim al zato mogu da ubacim renoov 2.0 sto je isoa fabricki al i tu ima jedan mali problem, moram da uvezem motor ili blok iz rusiej koji je isao za azlk jer je drugaciji kod, kad rus bude imao vremena raspitace mi se koliko bi me to izaslo
- aleko-2141
Kaze mi taj decko juce da su zakon upropastili da je to moglo mnogo bolje, svuda u svetu prepravke auta su normalne i sve prolazi kroz atest a samo kod ne moze
- Milovanovic
- Automobil: Lada 2107, Alfa 156
Zakomplikovali su ga samo tako, u vecini drzava je motor potrosni deo.Ovi iz vlade registruju zaplenjene automobile,sto ti ne bi mogao sa drugim brojem motora..... 
- aleko-2141
ma kreteni, sve su upropastili, a najvece greska je registracija, da su spustili registraciju za veliek kubikaze narod bi vise vozio jaca auta a sa tim ide i veca potrosnja goriva i opet nakupis pare, meni sve sto se svidja od auta je ili 2.2 ili 2.5 al registracija
- aleko-2141
ja je vozim od kako znam za sebe 
- aleko-2141
- aleko-2141
Treba mi ovo cudo, to je kao neki umanjivac pritiska za kocnice vw-skoda-audi vozila, ovo mu je seriski broj VAG 007486201 M, gledao sam kod nas i to nikad niko nije uvezao a na netu ne mogu nesto da nadjem da bi porucio, zamolio bi ove strucnije za to da mi iskopaju negde 
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/0 ... -2707.html
Ili šibneš mail u autočačak ili porsche SCG sa kataloškim brojem i malo se dopisuješ da vidiš pošto će da bude. Alternativa je da odeš na otpad i skineš, lako im je pristupiti pošto su na glavnom kočionom
Ili šibneš mail u autočačak ili porsche SCG sa kataloškim brojem i malo se dopisuješ da vidiš pošto će da bude. Alternativa je da odeš na otpad i skineš, lako im je pristupiti pošto su na glavnom kočionom
- aleko-2141
pustim cacku pa da vidim sta ce da kazu, to nema fabricki, to je zamenski deo
- aleko-2141
i nasi ga ludaci nemaju a fabricki deo