Boki 78 Samara 1300s

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

Boki78

Re: Boki 78 Samara 1300s

Post by Boki78 »

skora wrote:Nije presao NI JEDNU HILJADU ,i nije strumf rekao da ce PUCI
Pa nije jednu, presao je vise hiljada. Tu jednu je zatukao mozda za prethodni mesec ili dva. Jel Strumpfe koliko je puta do sad isao u KV i nazad, pa ono svadba, pa krstenje, pa Strumpfe pakuj kola da me Isi ne oplavi i sl. na sta ti njemu redovno kazes "cuti tvoja bar ne bije pajserom" ... :mrgreen:
skora wrote:,nego je rekao da je 60% odsvirala svoje i da moze jos da se tera ohoho njegove voznje kolko prelazi km godisnje.....ali je covek planirao da IDE NA MORE ZA NEKI DAN sa njom,pa je tako doslo do nabake i pripreme za zamenu .
Pa jos gore, procenio si metodom osecaja za feeling 60% :mrgreen: A to drugo je pod sto je babi milo, zamisli da je bilo po njegovom pa otisao na more sa gantz novim kvacilom i nosacem akumulatora koji se drzao na dve strune da ne otpadne, ili onim ispucalim kolenom koje ide iz isparivaca, al ima posteljicu, ili ustinutom instalacijom za benzin, ili strujnom instalacijom koja umesto da ukljuci farove iskljuci motor itd ... Bas bi se proveo ko car ... :kez :mrgreen:
skora wrote:Krš iz Ostruznice bar ne trese kao tvoj fensi set koji je placen 5x vise :roll: ......a ako aludiras na razliku u tvrdoci pedale ,podceticu te na OPRUGU koju sam stavio sebi ,koju ti na kolima nemas ......niti znas cemu ona sluzi ......
Dakle ne bulazni :!:
Ne samo na tvrdocu koja je takva da ti posle mesec dana voznje noge postanu asimetricne, nego i na hod i hvat. Uradili su te ko brata iz zoo vrta a jos si isao da reklamiras uslugu :mrgreen:

skora

Post by skora »

Boki78 wrote: Jel Strumpfe koliko je puta do sad isao u KV i nazad, pa ono svadba, pa krstenje
Isao je 3 puta ....svaki put za sobom nosi 300 predjenih km sto zbirno cini 900 + neki km u lokalu .....u Dejca fazonu tipa 8km mesecno :P ....dakle sve skupa ,suma sumarum ISPOD HILJADARKE.....

Dakle ne bulazni
Boki78 wrote:Pa jos gore, procenio si metodom osecaja za feeling 60% :mrgreen:
A kako sam trebao da procenim ????.........EXPERTU!!!!!!! ....... :roll:
Boki78 wrote:........zamisli da je bilo po njegovom pa otisao na more sa gantz novim kvacilom
Pa sta ima da zmaisljam......ako bude isao ici ce sa novim ....to mogu da potpisem ;)
Boki78 wrote:Uradili su te ko brata iz zoo vrta a jos si isao da reklamiras uslugu :mrgreen:
Pa kad se ne razumem ........sta cu .....nisi hteo da me naucis nicemu........HEBO LI TE ELEKTRONICAR :!: ,orden coveku treba dati kako te je trpeo sve te godine......

djape1977

Post by djape1977 »

a sto lepo ne pitas i ne kazes da ti treba ljudska pumpa vode, pa da ti prodam metelijevu za 15e
j***** auto bez kardana

Boki78

Post by Boki78 »

Metelli se proizvodi na istom mestu gde i KWP, tj Metelli ih je otkupio. Elem, imao, cvile ko blesave. Ne mozes da uspanujes kais da ili ne igra ili ona ne vristi.
skora wrote:Isao je 3 puta ....svaki put za sobom nosi 300 predjenih km sto zbirno cini 900 + neki km u lokalu .....u Dejca fazonu tipa 8km mesecno :P ....dakle sve skupa ,suma sumarum ISPOD HILJADARKE.....
Pi bre al si ti prso covek, pa tri puta je bio u zadnjih mesec dana, a ti si je vozio prosle godine :P
skora wrote:A kako sam trebao da procenim ????.........EXPERTU!!!!!!! ....... :roll:
Pa nikako demokrato jedan :mrgreen: Mozes da kazes da je naceta, meksa, tvrdja, trese ovo i ono, ali 60% i sl su smejurija kao prica ...
skora wrote: Pa kad se ne razumem ........sta cu .....nisi hteo da me naucis nicemu........HEBO LI TE ELEKTRONICAR :!: ,orden coveku treba dati kako te je trpeo sve te godine......
Ces da te odvedem da mu ga urucis, al pazi da ga on ne uruci tebi :mrgreen:

djape1977

Post by djape1977 »

ove sto ja imam su proizvedene pre 1994. pise na kutijama E.E.C. dakle pre EU, evropska ekonomska zajednica, nije kinesko govno sto se sad kod nas prodaje kao meteli
j***** auto bez kardana

Boki78

Post by Boki78 »

Kud i kamo bolja prica, al vec sam resio problem. Radi, ne vristi ne pisa, temperatura motora je ok ...

Boki78

Post by Boki78 »

I tako, jos jednom me je brat Strumpf izdao i ujeo za srce. :( Znao je da imam ozbiljnih muka sa sistemom za kontrolu ventilatora hladnjaka, kao i nedostatkom obrtomera :mrgreen: Znao je da ne uzmem lemilicu ni u struju da nabodem, da sam prosli put uhvatio istu sakom za vrh, ali i pored svega toga, mesto kao brat da me sacuva uzasa on je otisao da se ucepi nekom Vasi i pokusa da ga nagovori da mu sredi jedan Q7 od lokalnih kolega ....

Ja kud cu sta cu, ovako mlad i neiskusan moram sam da se snadjem i za pocetak sredim instalaciju sa relejom ventilatora hladnjaka...

Image

Image

Potom krenem u zavanturu sa obrtaljkom

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Obrtaljka naravno radi bez problema, ali dodatna opcija gasenja auta prilikom ukljucivanja farova je izostala. Ipak nisam dostigao visine mog Sensei Smurf-a.

Zanimljivo je uporediti moj pocetnicki i potpuno amaterski rad, sa radom iskusnog Sensei-a pa jos i Strumpfa :mrgreen:

Image

skora

Post by skora »

Image ....... pa nisam ja busio ...Gago je .....ove rupe sto su laserom otvarane te sam ja busio

skora

Post by skora »

@Boki ....ostale ti papuce kod mene kad smo radili .....nemoj da zaboravis da ih uzmes ....

Image

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Ahaha, nekad smo samo take i nosili ali imale su jednu manu kad bi se kupali u reci ako ti ispadne papučka ode ona jer pada na dno ki sekirče a one druge čik kumanovo e te bi isplivale na površinu i bile spašene, ehh detinjstvo.

skora

Post by skora »

dejca wrote: a one druge čik kumanovo.
....te nosi po kuci ....... :mrgreen:

Image

Boki78

Post by Boki78 »

skora wrote:@Boki ....ostale ti papuce kod mene kad smo radili .....nemoj da zaboravis da ih uzmes ....

Image
Greskom sam uzeo tvoje. :sad:

Image

Boki78

Post by Boki78 »

Kupih danas novi Metelli glavni kocioni. Medjutim nadjem ovo. Em mi deluje kao los odlivak, em mi bas i ne lici na Metelli. Da li da reklamiram?

Image Image

Dare
Automobil: Niva 1.7 4×4

Post by Dare »

Ako je samo ovo mana, ne verujem da će negativno uticati na njegov rad.

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Neverujem da mu je to neka mana. Ili idi u prodavnicupa potrazi drugi da ti pamet bude mirna.

Post Reply