Iz Samare u Samaru

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Re: Iz Samare u Samaru

Post by dejca »

Hehe ja sam jaci od Bokija u nagovaranju i drug travi ce ugraditi sijličku za kočnicu. Da vidiš kad te počnu zapitkivati suvozači šta ti se ovo stalno pali a ti ih laži kako ti volja.

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

Pali se kada ukljuci nitro :D :D :D

Dejca, daj ti Traviju semu za ovo paljenje ventilatora i da se pali lampica kada se ventilator upali, to je mnogo bitnije od ovoga za stop svetla...
Neka prostudira to tokom zime pa na prolece da odradimo to... :twisted:
Samo Samara Srbina Spasava

skora

Post by skora »

Gago wrote:Pali se kada ukljuci nitro :D :D :D
Aha ...kad ga ubaci u petu :lol: :lol: :lol:

dejca

Post by dejca »

Biće šeme.

travelman

Post by travelman »

Hehe ja sam jaci od Bokija u nagovaranju i drug travi ce ugraditi sijličku za kočnicu.

... :-x ...Nisi me ti nagovorio nego si ti dao pametan i strucan predlog. Imas iskustva u tim stvarima, bio si glavni majstor a ovaj Boki se samo podsmeva i krije iza tastature a ne zna sraf da odvije. Pitaj ga samo kakav je krstasti a kakav ravni srafciger i videces da nece znati razliku. Takav je i Skora, zato su se i slizali. Zao mi samo Gage, dobar je decko ali ga ova dvojca upropastise skroz... :!: ..

Boki78

Post by Boki78 »

skora wrote:Alergija na grad :D :D :D :D :D :D :D
Oces reci da nije mozda od afiniteta na selo? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
dejca wrote:Da vidiš kad te počnu zapitkivati suvozači šta ti se ovo stalno pali a ti ih laži kako ti volja.
Kada im Travi kaze: "e ta lampica me obavestava da sam pritisao papucicu kocnice". Onda ga suvozac zamoli da nastavi da tera auto putem do Mostara, skrene u Kneza Milosa, vozi ka centru i zamakne prvu desno iza panduracije, pa kada se popne opet da skrene desno nastavi malo pravo i da ode na intervenciju u najblizu zgradu :lol: :lol: :lol:
travelman wrote:Boki se samo podsmeva i krije iza tastature a ne zna sraf da odvije.
Obaska sto dok nisam upoznao master kabrio cipelica nisam ni srafciger znao da drzim kako treba (vise od par hiljada puta pre toga) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

dejca

Post by dejca »

Evo seme za vezivanje prekidaca za ventilator.
Image

Ja sam ovde video da Boki valjda radi u nekom servisu za kompijutere, ako je tako zasto se meni od skora na kompu dole desno pojavio prozorcic gde me Microsoft obavestava da imam nelegalan softver "kopiran" i da trazi da ga nadogradim na sedmicu naravno kupovinom koda. Komp radi kao i pre samo sto mi sad ukloni pozadinu na pocetnom ekranu kad je postavim i malo se sporije dize sistem. Ajde da vidimo sta Boki zna.

skora

Post by skora »

travelman wrote:Takav je i Skora, zato su se i slizali.
Kakav??? Ovakav

Image Image

:D :D :D :D :D :D :kez :kez :kez :kez :P :P :P
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Boki78 wrote:skrene u Kneza Milosa, vozi ka centru i zamakne prvu desno iza panduracije, pa kada se popne opet da skrene desno nastavi malo pravo i da ode na intervenciju u najblizu zgradu :lol: :lol: :lol:
Image

Izvor: B92

Beograd -- Prijemno odeljenje bolnice "Dr Laza Lazarević", prema rečima lekara i tehničara koji tu rade, poslednja je šansa za pacijente s najtežim psihičkim oboljenjima.

Image
dejca wrote:Evo seme za vezivanje prekidaca za ventilator.
Image
.
Odkud ti struja na termostatu :? :? :?
Last edited by skora on Wed Nov 26, 2014 12:12 am, edited 1 time in total.

Boki78

Post by Boki78 »

dejca wrote:Evo seme za vezivanje prekidaca za ventilator.
Image
Prvo Boki zna da ti ne valja sema, jer ce ti sijalica biti upaljena kad god ukljucis prekidac bez obzira da li ti ventilator radi ili ne.
dejca wrote: Ja sam ovde video da Boki valjda radi u nekom servisu za kompijutere, ako je tako zasto se meni od skora na kompu dole desno pojavio prozorcic gde me Microsoft obavestava da imam nelegalan softver "kopiran" i da trazi da ga nadogradim na sedmicu naravno kupovinom koda.
Drugo sto zna je da te je MS napecao da koristis nelegalan oftver jer si instalirao pirata kome si potom ili instalirao malicious software removal tool sam ili ti ga je on sam podvukao pod okriljem updatea ili te je napecao preko neta na drugi nacin, ili si sam inicirao update, svejedno si napecan. To resisi ili aktivatorom koji skines sa neta gde god hoces, pogasis update servis i vozis dalje ili lepo uzmes legalan kao Boki i update radi bez problema :)
dejca wrote: Ja sam ovde video da Boki valjda radi u nekom servisu za kompijutere,
Yep u jednom povecem od ~35.000 "servisera" :mrgreen:

travelman

Post by travelman »

Beograd -- Prijemno odeljenje bolnice "Dr Laza Lazarević", prema rečima lekara i tehničara koji tu rade, poslednja je šansa za pacijente s najtežim psihičkim oboljenjima.
Jel vas dvojca znate iz iskustva sta se tamo nalazi ... :kez ...
Ja sam ucio da igram klikere na Terazijama ali nisam znao da se Laza tamo nalazi ... :kez ...
Odkud ti struja na termostatu :? :? :?
Moj drug Dejca je mislio na termodavac, nije to razlog da ga odma prozivate ... :hit ...
Ajde da vidimo sta Boki zna.
Koliko ne zna oko Samare, toliko ZNA oko popravke racunara. Sto jes jes, tu moram da ga pohvalim. Znaj da ono sto ti bude odgovorio i jeste tako. .. :prvi ...

skora

Post by skora »

Boki78 wrote:ili lepo uzmes legalan kao Boki i update radi bez problema :)
Image

skora

Post by skora »

travelman wrote:Moj drug Dejca je mislio na termodavac, nije to razlog da ga odma prozivate ... :hit ...
Nema greske ako si drzao ceo sektor po tvojom komandom i imao 40 radnika ispod sebe kao glavni kontrolor :!:
Ako ja koji veze nemam sa strujom, znam da na termostat ide voda a ne struje,onda Boki koji je jos veci duduk od Gage to nece znati jer cita semu Dejce kontrolora koji ga pogresno uci :!:
Dakle predlazem sledece:
- Bokija ostaviti a Dejcu i Travelmana izbaciti sa foruma

:!:

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

Pa dajte neku ispravnu semu da uci Travi :angel
Samo Samara Srbina Spasava

travelman

Post by travelman »

Slobodno me izbacite, ja semu drzim u glavici i malom prstu pa mi forum nije ni potreban ... :kez ...

[quote][ znam da na termostat ide voda/quote]

Nemas ti sluha za neke stvari kao sto nema ni Boki, na termostat ne IDE voda nego kroz termostat PROLAZI voda ... :kez ...

skora

Post by skora »

Gago wrote:Pa dajte neku ispravnu semu da uci Travi :angel
Pa jesi luud ...vidis da nam prave namerno zamku da nas udari struja.....Namerno nas teraju da izvlacimo + na termostat sa vodom .....
PA to je ne cuveno :!:
Pa to nema nigde u svetu .....u automobilskoj industriji .....strasno !!!! Sabotaza!!!!!!

P.S.
Jedino Alexa ako je raspolozen da nam pomogne posto je on tamo kod njega nesto lemio sa lampicama pa se razume.....inace nema ko drugi ....Travi veze nema,Aleko jos gori,..... Ko drugi???
travelman wrote:na termostat ne IDE voda nego kroz termostat PROLAZI voda ... :kez ...
Alo Terazije :mrgreen: ...kroz KUCISTE termostata PROLAZI voda,koja svojim tokom IDE NA termostat!!!!!!

Javi Dejci da zna i on ....ima da zasmelcuje ako nesto pogrezno veze ...mislim + na vodu :mrgreen:

Post Reply