Tenak
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: Tenak
@bruyoni Potpuno se slazem sa tobom,nema nista gore nego kad mi u susret naidje neki jugic i ostala klasa sa xenonima.......Uuuu pa tacno mi dodje da se okrenem i da ga nateram da bulji malo u ono sto je stavio.....Pa cak i na novijim vozilima umeju da zasmetaju ako nisu dobro nivelisani a kamoli na ovim starim......
Na mom su farovi prilagodjeni xenonima,ali nazalost zbog elektronike nisam uspeo da ih ugradim....
Sto se folija tice-ne pada mi napamet da ih skidam,isto ko sto Boki kaze,par puta sto su me zaustavili uglavnom je bilo da vidi da li sam pio i dokumenta.Folije su videli i nista mi nisu rekli....E sad ne kazem da necu naleteti na nekog baksuza,pogotovu sad u ovo vreme kad se podigne prasina oko stakala...
Na mom su farovi prilagodjeni xenonima,ali nazalost zbog elektronike nisam uspeo da ih ugradim....
Sto se folija tice-ne pada mi napamet da ih skidam,isto ko sto Boki kaze,par puta sto su me zaustavili uglavnom je bilo da vidi da li sam pio i dokumenta.Folije su videli i nista mi nisu rekli....E sad ne kazem da necu naleteti na nekog baksuza,pogotovu sad u ovo vreme kad se podigne prasina oko stakala...
Stay cool
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
najgore farove imaju fiatova vozila, kad prodje bilo koji fiat oslepi te
-
Boki78
Matori punto, druga generacija pre restilizovanja farovi su zivi ocaj, brzo propadaju a ni novi nisu za u q. Restilizovani, farovi su majka mara, u njima definitivno nije probem vec u neukim vozacima koji ne umeju da koriste sistem za nivelaciju farova. Korektno podeseni farovi na njemu ne prave problem.
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Problem je Fiat prodajna mreža koja ne radi nulti servis kao i tehnički pregledi koje boli dupe da predlože štelovanje farova. Katastrofu pravi i kupovina jeftinih farova, u slučaju slupavanja, koji su dobri jedino za preradu na projektorski ksenon.
- aleko-2141
pa zar je moguce da bas ni na jednom nisu podeseni farovi, ubija kad prodju, sa kilometar ih vidim, u 90 slucajeva pogodim da je fiat
- aleko-2141
ovi sa puntom su posebna prica, to su oni sto su se otarasili starih krseva i sad su jos gori
-
Boki78
Moguce, bas ovo sto ti je djape rekao slusam vec neko vreme od ponosnih vlasnika. Nije frka samoziv smo narod, pa nam ide uz karmu ... mada moram prinzati da jedan broj njih zapravo i nema blage cemu nivelacija farova sluzi, a neki su cak ubedjeni da se farovi posebno podesavaju za uzbrdicu i nizbrdicu ...aleko-2141 wrote:pa zar je moguce da bas ni na jednom nisu podeseni farovi, ubija kad prodju, sa kilometar ih vidim, u 90 slucajeva pogodim da je fiat
- aleko-2141
pa zar su toliki duduci, sestra moja kad vozo vidi da joj farovi nisu kako treba i vrati sama, zakace kad prisu auto.
- aleko-2141
Stigli delovi, zatamljeni retrovizori, metalne rucice za prozore, plafonjerke, poluge za ventilaciju, srafovi za stelovanje nagiba na trapu, lezajevi solje amortizera ( fabricki nema ), pinjon za brzinometar, gume za poprecu polugu zadnjeg trapa, poklopac karburatora i manji set za reparaciju rucice biraca.

- aleko-2141
Kako se ponasa auto kad zeza komutator? Upalim auto presao 500metara on se ugasi i nece da upali, prebacim na benzin on upali al plina ima, vozio na benzin kad se opet ugasi, posto je bilo nizbrdo pustim ga da ide u brzini i upali, prebacim na plin i opet radi, vozao se po kraju i sve radi normalno.
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Razvodna ruka je na samrti. Mene je tako zezala i nisam provalio šta je dok nije načisto crkla. Srećom bio sam blizu kuće. I to je ostao jedini zabeležen slučaj da je Lada stala. Sad nosim rezernu 
- aleko-2141
Prvi put mi se tako nesto desava i da se u opste gasi auto, imam ja rezervnu, stavicu sutra drugu