Lada 2104 Twincam by djape
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- Bax-Lada 2107
samo kugle od 124 idu sraf na sraf. od 125/132/argenta moras malo da rasiris rupe za srafove. nikakva mudrost a nije ni opasno, vozio sam tako prethodnu 2104 dobrih 50.000 i sve ok. pojma nemam kakav je OCAP, valjda je ok, ipak je prava firma u pitanju. imam poverenja u zabare, moja iskustva sa njima su dobra. ako porucujes kugle i spone poruci za ladu, koliko sam video imaju sve.Znam da kugle od tristaća nemaju isti raspored rupa za šrafljenje, pa treba prebušiti viljušku, a spone su iste.
Za fiat125,132 i argenta neznam kakva je situacija
Sve ovo pitam iz razloga jer je pominjano da je sa fiatovim kuglama i sponama lakše motanje
mota se lakse cim stavis bilo koje kvalitetne kugle. ne moraju da budu od fiata. kod mene su sada donje neke sa mazalicama i ok su. sa njima sam kupio auto pre oko 40.000km. gornje su riknule kao i spone pa sam stavio za fiat 124 od italijanskog proizvodjaca "FRAP" pre oko 30.000 i za sada su ok, sto definitivno prevazilazi FAD a o "ruskim" da i ne govorim. desavalo mi se da te kao ruske crknu posle 1000km. volan se kod mene bas i ne mota lako ali treba uzeti u obzir da su gume 195 napred. mada se ipak mota lakse od shonetove 2105 a kod njega su 165 ako se dobro secam
j***** auto bez kardana
Jok, provericu sad nisam siguran - al mislim da su 185.djape1977 wrote:samo kugle od 124 idu sraf na sraf. od 125/132/argenta moras malo da rasiris rupe za srafove. nikakva mudrost a nije ni opasno, vozio sam tako prethodnu 2104 dobrih 50.000 i sve ok. pojma nemam kakav je OCAP, valjda je ok, ipak je prava firma u pitanju. imam poverenja u zabare, moja iskustva sa njima su dobra. ako porucujes kugle i spone poruci za ladu, koliko sam video imaju sve.Znam da kugle od tristaća nemaju isti raspored rupa za šrafljenje, pa treba prebušiti viljušku, a spone su iste.
Za fiat125,132 i argenta neznam kakva je situacija
Sve ovo pitam iz razloga jer je pominjano da je sa fiatovim kuglama i sponama lakše motanje
mota se lakse cim stavis bilo koje kvalitetne kugle. ne moraju da budu od fiata. kod mene su sada donje neke sa mazalicama i ok su. sa njima sam kupio auto pre oko 40.000km. gornje su riknule kao i spone pa sam stavio za fiat 124 od italijanskog proizvodjaca "FRAP" pre oko 30.000 i za sada su ok, sto definitivno prevazilazi FAD a o "ruskim" da i ne govorim. desavalo mi se da te kao ruske crknu posle 1000km. volan se kod mene bas i ne mota lako ali treba uzeti u obzir da su gume 195 napred. mada se ipak mota lakse od shonetove 2105 a kod njega su 165 ako se dobro secam
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
- Bax-Lada 2107
svasta se krije po supama i podrumima. igoru sam pre mesec dana iskopao potpuno nove farove za njegov 125 special za smesne pare. mozda opet odem do subotice, nasao mi vojvoda jos jednu 132.
sto se abartha tice, bilo bi steta da ide u ladu. najradije bi jurio 131 sa dvoje vrata ali sam u srbiji video jedan jedini i to truo ko dulek. verovatno ce u 132, mada sam cuo i za jedan potencijalno zanimljiv 124 sport coupe
sto se abartha tice, bilo bi steta da ide u ladu. najradije bi jurio 131 sa dvoje vrata ali sam u srbiji video jedan jedini i to truo ko dulek. verovatno ce u 132, mada sam cuo i za jedan potencijalno zanimljiv 124 sport coupe
j***** auto bez kardana
Prawi ljubitelj ne deli auto sa tjaletom ... nazalost josh uvekdjape1977 wrote:e shone, shone...rekoh da nisam siguran![]()
pravi ljubitelj zna u bilo koje doba noci da ga probudis koje su mu gume na autu, i to i model i brzinski indeks
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
- Bax-Lada 2107