Lada 2103

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

skora

Re: Lada 2103

Post by skora »

Ilija ...BRATE MILI !!!! ...... sto pravis konfuziju..... :evil:

Spisak delova koji sam ti poslao nema veze sa Pedjom.
NA tvoje pitanje DALI PASU amortizeri sa Rive na specijalku ,sam ti jasno rekao sledece:

- PITAJ PEDJU JER ON JEDINI ZNA LADE KOCKE !!!!

Kada smo se nekako u narednih 15 dana sporazumeli ko je ustvari Pedja i kako da dodjes do njega,COVEK TI JASNO KAZE : ISTI SU ....i uz to ti naglasava da ima gomilu U RAZLICITOM KVALITETU kako bi mogao da izaberes nesto prema svom dzepu,i marci koju bi zeleo.
Uz to ti dodaje da su retrovizoru generalno retka roba na trzistu.

NA SVE TO ga ti pitas za cene sa spiska ,a covek NIT ZNA o kom spisku govoris ,NIT ZNA cene koje spominjes jer covek nema nikakve veze sa tim cenama.Ima SVOJU robu i SVOJE cene i samo je stvar tvoje odluke koji ces model izabrati.

.....jesi skapira sada :?

djape1977

Post by djape1977 »

na skorinom spisku retrovizori su za 2104/05/07 - ne pasuju na 2106 i nemas gde da ih montiras

plasticnih retrovizora za kockaste lade ima gde oces i jeftini su. hromiranih za specijalke nema, retki su i kostaju 20-30e komad novi, kad uspes da ih nadjes.

amortizeri sa skorinog spiska - ne znam tacno sta su i kakvi su. mozda imas srece pa su monroe i za sitne pare dobijes dobre amortizere, a mozda su i fenox pa im je vrednost 22din/kg. pritom je prednji samo jedan, dakle raspar, a amortizeri se kupuju samo u paru
j***** auto bez kardana

Ilija
Automobil: Ziguli 2106

Post by Ilija »

Vidim ja da se ne razumemo nikako, od pocetka. Konto sam da o istoj robi pricate, nije vazno, treba da mi dodju neki kupci za lajku, videcemo. Prednje imam nove, pristince, plave one, samo da se montiraju. Imam u firmi ladi kolko volis. Ima svasta nesto da se nadje. Hvala na trudu i oprostite na nerviranju. :dialup

Post Reply