Isparivac je fabricki ugradjen bio na desnom kosu odnosno sa suvozaceve strane i na slikama se nije mogao videti jer je vec bio skinut. Isparivac je skinut jos proslog leta, a sada sam skinuo i ostatak instalacije i bocu.
Danas sam presao sa ladom probnih 20km, i naisao sam na jedan problem. Problem je sa akumulatorom, nakon voznje, kada sam stigao kuci i ugasio auto da bih otvorio kapiju da ga uteram, auto nije hteo da vergla, akumulator se ispraznio. Objasnjeno mi je kako da testiram dali je upitanju akumulator ili alternator pa cu sutra to odraditi da vidim sta ce unimer da kaze.
Danas sam stavio u ladu Sport Line Made in Italy volan, i promenio joj prednje pozicije sa migavcima koje sam kupio pre nekog vremena. Slike cu sutra po danu odraditi. Jedino mi se kod sada ovih migavaca ne svidja sto je ona plastika od ispod stara i kruta pa nisam mogao da je nateram da nalegne najlepse na nove migavce, slikacu detaljno, mozda dobijem neki savet sta da uradim da to sredim bez kupovine nove.
Standard svecice koje sam joj kupio letos kod auto lidera, navodno original i odlicne, ne valjaju i prvom prilikom ce leci neke NGK ili DENSO... Nastavljamo se druziti