...

...

...

...
Ko nema kontrolnu sijalicku stop svetla, neka mu se ispuva rezervna guma ...

....
I tako ja to ugradi ...

... obecao sam Dejci tako da je svaki drugi komentar suvisan ...

... Malo sam se i vozikao, cas stisnem gas cas kocnicu pa mi nekako i bi zanimljiv lajt sou u kolima ...

... cak sam i analizirao vozace iza mene, pratim im reakciju ko ce kada i posle koliko sekundi da reaguje na moje stop svetlo ali to referisem nekom drugom prilikom ...

...
Jos nije ni podne, upekla zvezda a meni dosadno pa reko ajd malo da se igramo. Pristigli i meni neki paketici, imam i ja cime da se pohvalim al reko nisam ja u tom fazonu ...

....
Jak sam na delu a ne na recima kao onaj drugi kolega Samaricanin ....

...
Mislim se ja, hocu li vecu ili manju ...
Ima svasta nesto da se ugradjuje od dodatne opreme ali odlucujem se za ovaj manji, ide zima i hladno vreme pa za pocetak neka bude samo rucni prekidac ventilatora hladnjaka ...
Oko ukrajanja i uklapanja sam se bas namucio, hladno vreme pa se plastika ukrutila i jedino cega sam se bojao bilo je da ne pukne dok obradjujem ivice. Ali nije, sve je ispalo ok ...

...

Sve je ispalo ok ali je zato u kolima dzumbus ...

...
Usisa ja to sve po protokolu ali nosina mi procure od hladnoce, vreme je za pauzu i terapiju ...

... A sta drugo nego kuvano vino ...

...
Malo se zgreja pa nastavi dalje, razvukao sam instalaciju pa kada je povezivanje doslo na red, imao sam sta i da vidim ...

... Na Samari je na termoprekidacu - {minus} a ne + kao sto mi je Boki drzao predavanje a Skora se podsmevao Dejci da povezuje struju na vodu. To me je malo izbacilo iz ritma, mislio sam da je na termoprekidacu + pa sam planirao da to sve drugacije povezem sa jos nekim drugim kerefekama ali posto to nije moguce u kombinaciji kada je - na termoprekidacu, uradio sam onako kako Bog zapoveda ...

...
Sve u svemu, pacija skola ...

... ubilo se pre podne i dosada a na kraju je to sve ispalo ovako ...

...
Planirao sam za danas i ugradnju pozicije u leva vrata ali sam odustao zbog hladnoce bojeci se da mi ne popucaju zabice tapacirunga i mozda jos neki plasticni deo.
Bilo bi i slika jos vise ali je kuvano vino odradilo svoj deo posla, pocele su ruke da mi se tresu pa sam prilegao pre vremena ...