Tenak

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Re: Tenak

Post by aleko-2141 »

Da se probaju i ove svećice :-)

Image

masan_motor

Post by masan_motor »

Kakvo ti je to baštensko crevo u motoru? :D

dejo

Post by dejo »

Spojio Aleka na vodu :D

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

Ma nikako da kupim original za iberlauf i sprovedem a i ovo taman se lepo savilo gde treba, čuo sam se danas sa čovekom da mi se raspita za drugi motor, ovih dana će mi on saznati šta može.

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

Bice da je Bruyoni bio u pravu za ulje, potrošio je manje od litar za 1250 km, što pre nije moglo nikako.

Image

masan_motor

Post by masan_motor »

Mobil1 mineralno što gušće, zapanjićeš se kako do 5 soma ne potroši skoro ništa ;)

travelman

Post by travelman »

... ali ga zato posle 5 somica odma svuce na pola sipke. Bar je tako bilo kod mene, sipao sam samo jednom.

bruyoni
Automobil: Lada 112 1.5 16v

Post by bruyoni »

aleko-2141 wrote:Bice da je Bruyoni bio u pravu za ulje, potrošio je manje od litar za 1250 km, što pre nije moglo nikako.

Image
MoS2 + polusintetika, prvi popunjava neravnine drugi ima postojanije lance ugljovodonika. Sad zamisli kakva bi potrošnja bila da ti ne duva promaja kroz motor a onda posle izigravaj sirotinju koja neće da doplati siću za čestito ulje.

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

Ma nek duva koliko hoce, pre par dana sam rekao čoveku da mi se raspita oko ubacivanja drugog motora.

bruyoni
Automobil: Lada 112 1.5 16v

Post by bruyoni »

Savno sam ti rekao gde treba po tom pitanju da se raspitaš. To uradiš i onda si na konju

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

Rekao sam saobracajnom policajcu u Ljermomtovoj koji ima malo veći čin, rekao je cim se raspita sta i kako javlja mi,
Danas komšija isao iza mene sa A3, pred nekom krivinom ja na kocnicu sa nekih 110 ga spustim na bukvalno 20, kad smo stali posle pita on mene jesam nesto radio na autu posto mu nije bilo sve jedno kad me video da ne kocim :-D Ja reko nista, samo imam veće diskove nego ti :-D

masan_motor

Post by masan_motor »

Pre par godina sam u ulici slučajno nalovio čoveka koji je u aleka ubacio motor od golfa2 dizel al što sam ga zapazio uopšte, imao je onaj stari beli volan od mercedesa sa hromiranim detaljima... Čudak neki, kaže da je samo neku ploču napravio kao adapter. E sad da me ubiješ, čini mi se da je imao atest za to sve ;)

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

To je moglo pre nekoliko godina, ima i moj komšija 1.9, ploča ima da se kupi kod Rusa a mogu i sam da je napravim posto mi je to posao al ja ubacujem drugi motor sa drugim zvonom tako da budzenja i prepravke nema.

masan_motor

Post by masan_motor »

El ide motor i menjač od audija 80 ili nekog pasata? Ista je pozicija pod haubom

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

Kada ide motor iz Audia i vw grupacije može sve komplet al se krate poluosovine i to se meni ne svidja, ja da sam to radio ja bi na moj menjac uradio ploču i tako spakovao ali posto nisi pratio temu ja hoću 2.0 F3R iz Lagune 1 koji je išao fabricki u njega, Rusi mi pošalju motor sa svim sto treba i bez da me boli glava imam motor od 110ks na koji ću nakacim turbo i svi sretni.

Post Reply