Boki78-va samara ispod kruske
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: Boki78-va samara ispod kruske
Moj put je duzi ....zato ti kazem
Ma ne dajem mu vise pare ni za sta ....Sto je uzeo - uzeo.... 
-
Boki78
Ma mani to moj je duzi, meni se ne gine kako god obrnesskora wrote:Moj put je duzi ....zato ti kazem
Imao sam ja kuci MS plocice nikad montirane... Doduse pocele malo da rdjaju 
Samo Samara Srbina Spasava
Ti ocigledno ne kapiras da te plocice dolaze u mom gepeku kod tebe ......ali ajd - skapiraces dok svaneBoki78 wrote:Ma mani to moj je duzi,
-
Boki78
Pa pazi ako ti je Gaga poklonio za svoju lovu to je izmedju vas dvojice, tu se necu da mesamskora wrote:Ti ocigledno ne kapiras da te plocice dolaze u mom gepeku kod tebe ......ali ajd - skapiraces dok svaneBoki78 wrote:Ma mani to moj je duzi,
Vidis kako nestane kada se pare spomenu 
Samo Samara Srbina Spasava
Malaaaaaaaaa .......proveli smo noc u plamenuuuuuuuuuu

Onda nastaje LUDILO
....a Boki
.....a kad Boki steluje birac brzina ispod kola i tebi govori LEVO / DESNO ....a ja upalim brusilicu i pravim remus pozadi
....a on izadje ispod kola
i pocne da baca kljuceve
i vice http://youtu.be/aOUCf1C-Fy4

....a on izadje ispod kola
-
Boki78
I posle dokazi nekom da nisi covek manijak. Jos mi usi odzvanjaju od brusilice
Inace dosta je odradjeno za taj dan. Na moju su prepakovani novi zadnji amortizeri, doduse Fenox. Ono sto mi je interesantno jesto sto mi je sad voznja samare nalik na voznju u CRX-u, svaku rupu, brazdu i ispupcenje osetim, sa druge strane lakat krivinu iza zmaja prodjem sa 60km/h na 165/70 tigursama, a verujem da mogu i sa 70, sto ce da probamo uskoro
Ono sto me malo buni jeste kako ce ta tvrdoca amortizera da utice na trajnost koseva, imam utisak da ce da ih izvali ....Inace zanimljivost je da su prilicno lagani i da smo ih Gago i ja rastezali kao iz price o dedi i repi i to jedva. Podjednako tesko se i sabijaju ...
Pored ovoga raspadaljka je otisla put brace sekundaraca, trenutno je iz nje izvadjeno 14600 dinara, ima delova za jos koju hiljadu za prodaju a meni je ostalo delova koje bih platio oko 200e da sam morao da ih uzimam polovne ... Uglavnom ona prica kako ce neko ko dodje da otera krsinu za ~100e uciniti uslugu vlasniku krsa je smejurija
Potom smo izmenjali plocice kod mene, novi ferodo je legao savrseno. Prilicno fin balans cene i kvaliteta, koce skroz korektno, bez problema mogu da zakucavaju tockove, a kostaju nove sa racunom u radnji 1300 dinara.
Potom je Skorina ljuta masinerija dosla na red, dosipano ulje u menjac, prestelovan zglob biraca, pa sad Skora moze da ubaci u rikverc bez da pomera noge do vozacevih vrata, rucna kocnica prestelovana ...
Najbolja stvar je sto imamo garazu za dalje majstorije, cak smo i kompresor nasli od komsije preko
Na kraju svako je uradio svoje i fajront do sl vidjanja ...
Inace dosta je odradjeno za taj dan. Na moju su prepakovani novi zadnji amortizeri, doduse Fenox. Ono sto mi je interesantno jesto sto mi je sad voznja samare nalik na voznju u CRX-u, svaku rupu, brazdu i ispupcenje osetim, sa druge strane lakat krivinu iza zmaja prodjem sa 60km/h na 165/70 tigursama, a verujem da mogu i sa 70, sto ce da probamo uskoro
Pored ovoga raspadaljka je otisla put brace sekundaraca, trenutno je iz nje izvadjeno 14600 dinara, ima delova za jos koju hiljadu za prodaju a meni je ostalo delova koje bih platio oko 200e da sam morao da ih uzimam polovne ... Uglavnom ona prica kako ce neko ko dodje da otera krsinu za ~100e uciniti uslugu vlasniku krsa je smejurija
Potom smo izmenjali plocice kod mene, novi ferodo je legao savrseno. Prilicno fin balans cene i kvaliteta, koce skroz korektno, bez problema mogu da zakucavaju tockove, a kostaju nove sa racunom u radnji 1300 dinara.
Potom je Skorina ljuta masinerija dosla na red, dosipano ulje u menjac, prestelovan zglob biraca, pa sad Skora moze da ubaci u rikverc bez da pomera noge do vozacevih vrata, rucna kocnica prestelovana ...
Najbolja stvar je sto imamo garazu za dalje majstorije, cak smo i kompresor nasli od komsije preko