Iz Samare u Samaru

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

travelman

Re: Iz Samare u Samaru

Post by travelman »

... :hit ...

Jel stvarno mislis da bih ja stavio taj umesto orginalnog prekidaca ... :!: ...

Pa kako onda jednog dana da ti je uvalim za 1001e ... :twisted: ... sramota je kume, za te pare cu ti ugraditi oridjidji sklopku .. :twisted: ...

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Evo kako treba da stoji.
Image

travelman

Post by travelman »

To je sigurno noviji model samare i fabricka ugradnja, kod mene ima isto ta kocka ali je ravna i nema to udubljenje za reflektor.

Boki78

Post by Boki78 »

travelman wrote:Zamolicu mog druga Bokija, da mi pozajmi na ne ograniceno vreme, jedan prekidac grejaca zadnjeg stakla ili svetla za maglu pa cu njega da ugradim u onu 4. rupu u nizu gde su prekidaci pozicije i drugi ... ;) ...
Ceka te prekidac :)

skora

Post by skora »

travelman wrote:... :hit ...
Jel stvarno mislis da bih ja stavio taj umesto orginalnog prekidaca ... :!: ...
Mislio sam ,ali vidim da vise volis ciganiju sa recimo dva prekidaca za grejac zadnjeg stakla :roll:

Onda bar rasklopi org prekidac kad ti ga tvoj topli brat da,pa onu grafiku sa prekidaca skini da ostane samo neutralan.....bez aplikacije.....da to lici na nesto....a ne da mi krmacis tu po kolima
:!:

travelman

Post by travelman »

Ceka te prekidac
Hvala Bokili, ceka i tebe nesto od mene ... :) ...
P.S . Steta sto nema smajli koji salje pusice ... :mrgreen: ...
Mislio sam ,ali vidim da vise volis ciganiju sa recimo dva prekidaca za grejac zadnjeg stakla :roll:
Lose mislis, to sam samo rekao koju vrstu prekidaca zelim da ugradim ... :!: ...
kad ti ga tvoj topli brat da
Bokili je moj najveci i najbolji, pa kakav god da je ... :!: ...
Onda bar rasklopi org prekidac pa onu grafiku sa prekidaca skini da ostane samo neutralan.....bez aplikacije...
Pa zar si stvarno mislio da ja to necu tako odraditi ... :P ....
.da to lici na nesto....a ne da mi krmacis tu po kolima
Prebacili smo psiholosku granicu, trenutna cena je 1001 e ... :lol: ... Donesi 1002 e uvezano u masnicu i mozes da je teras oMa ... :kez ...
Rezervoar je pun benzina, to te castim kao sto te je i Bokili castio plinom kada ti je uvalio bocu ... :mrgreen: ...

skora

Post by skora »

travelman wrote:P.S . Steta sto nema smajli koji salje pusice ... :mrgreen: ...
Evo ti u vasoj boji :mrgreen:

Image

travelman

Post by travelman »

Hvala ...

Image

skora

Post by skora »

:mrgreen:

travelman

Post by travelman »

Moj lipicaner je danas bio opravdano zapostavljen ... :!: .... jer je na njemu sve kako bog zapoveda ... :lol: ...
Image

Sutra nastavljam sa obogacivanjem elektro paketa ... :twisted: ...
Hvala Skori, Bokiju i Gagi na doniranim sijalickama, prekidacima, utikacima i ostalim delovima ... :prvi :prvi :prvi ...

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Uh zajebano ovde kod tebe kad zaledi da izadješ iz dvorište.

travelman

Post by travelman »

I kod mene je bio lep i suncan dan pa smo se malo igrali ... :twisted: ...
Samo je Travi pogresio na jednom mestu...
Prvo, Travi nikada ne gresi ... :!: ... ja sam bezgresan ... :angel .... :D ....

A drugo, ovo je moja rezervna guma ... :lol: .... malko se razlikuje od njegove ... :!: ...

Image

Po planu i programu za danas, poradili smo na elektro paketu ... :) ...

Image
Image

Malo me je izezao sraf od krovne antene, pa sam morao da mrdnem rupu 2mm u jednu stranu ... :evil: ...
Na kraju je sve ispalo ok ... :xixi ...

Image
Image

To je sve sto se tice fizikalije, posle pauze i kuvanog vina prelazimo na intelektualni deo posla ... :roll: ...
Specifikacija materijala .... sve iz Bokijeve rasturene Samare .... :D :D :D ...

Oridjidji prekidac, zice, buksne, kuciste osiguraca .... sve made in Lada Samara ... :lol: ...

Image

I na kraju krajeva, to izgleda ovako ... :) ...

Image

skora

Post by skora »

Image
skora wrote:Onda bar rasklopi org prekidac kad ti ga tvoj topli brat da,pa onu grafiku sa prekidaca skini da ostane samo neutralan.....bez aplikacije.....da to lici na nesto....a ne da mi krmacis tu po kolima
:!:
travelman wrote:Pa zar si stvarno mislio da ja to necu tako odraditi ... :P ....
:!: :!: :!: .... :hit :hit :hit

Image

travelman

Post by travelman »

Samo sam te cekao da to prokomentarises ... :evil: ...
Hteo sam, ali ... :oops: ... jedno ALI srecu kvari ... :mrgreen: ...
Probao sam i ne ide ... :sad: ... nisam hteo da grebem jer sam se plasio da posle onako izgrebano ne bude ruzno ... :cool ...
U svakom slucaju ovo je sijalica za osvetljenje kabine u maglovitom periodu pa zato i ima tu slicku ... :kez ...

bruyoni
Automobil: Lada 112 1.5 16v

Post by bruyoni »

Ta plafonjerka prvenstveno ne služi za osvetljivanje nego za nerviranje. Tih 5w kroz plastično "sočivo" taman služi da shvatiš da je mrak mnogo bolja opcija.
Kod mene sam, nakon što sam je izvalio, stavio LED plafonjerku i prekidač odmah pored nje i odmah se zapitao što to sranje nisam izbacio davnih dana.

PS: Što si izvodio prekidač kada se ista pali okretanjem onog dela gde je sočivo?

Post Reply