nije mi jasno kako istruli toliko na kosu i ispod soferke, to mora dobro da se zasti i voskira da ne bilo tako, aleko truli po sajtnama i donjiom delovima, gore nikako.
BA3 2109 (No. 3)
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Re: BA3 2109 (No. 3)
Sad opet kod traviaj na pranje tj na rucak dok on to odradi 
nije mi jasno kako istruli toliko na kosu i ispod soferke, to mora dobro da se zasti i voskira da ne bilo tako, aleko truli po sajtnama i donjiom delovima, gore nikako.
Ovo ce biti izazov i za njegaaleko-2141 wrote:Sad opet kod traviaja na pranje tj na rucak dok on to odradi
.....svaka koja nije radjena je tu naceta....a ona koja je radjena pa progledala ponovo,to je zato sto je na nezgodnom mestu za rad,i onda kada je KAO rade,umesto da naprave dugotrajnu prevaru,oni pljusnu gita i on vremenom samo odpusti.....aleko-2141 wrote:nije mi jasno kako istruli toliko na kosu i ispod soferke,
Po meni ,ako nema korubu da zatvori taj dzep odozdo,sve sa tocka ide u tu kutiju,i vrlo brzo progleda
-
travelman
A neee ...Sad opet kod traviaja na pranje tj na rucak dok on to odradi![]()
Ova nece kod mene u salon i ovaj put nece biti povered by Travi ...
Novi model je i apsolutno nema sta da se skine sa nje, a i ono malo sto bi moglo da se mazne je toliko zapusteno da nemam volje za tu rabotu .
Slobodno je preuzmi pa se malo i vas dvojca druzite ...
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Ja ne lickam ni svoje toliko, sad opet pokusaj kod bokija onda 
-
travelman
Mene samo zanima u kakvom je stanju gepek ispod onih plastika i obloga.
Svi kukamo da nam gepek vlazi pa sad zamisli tu vlagu ispod svega toga sve te godine.
..
Svi kukamo da nam gepek vlazi pa sad zamisli tu vlagu ispod svega toga sve te godine.
Moguce da je groblje.....videcemo kad se skine.... 
-
travelman
I kakav je osecaj voziti Samaru sa obrtaljkom ...
...
aj nas malo prosvetli pa kazi koliki su obrtaji pri kojoj i u kojoj brzini ...
...
a sad ozbiljno ...
...
koji ti se volan i instrument tabla vise svidjaju u Samari, stari ili novi tip ...
...
aj nas malo prosvetli pa kazi koliki su obrtaji pri kojoj i u kojoj brzini ...
a sad ozbiljno ...
koji ti se volan i instrument tabla vise svidjaju u Samari, stari ili novi tip ...
Volan je bolji novi tip i tu nema greske.Deblji je,masivniji je na pogled,tako da on pobedjuje bez daljnjeg.Ne vezano za moj koji je bulja.....paralela je novo/novo
Sto se kokpita tice....ja ziv nisam bio dok nisam dovatio lajku sa visokom tablom.Ne znam nikog ko je ima da bih mogao da ja tu skidam,uporedjujem itd....i jos kad sam video na ovoj plastike u gepeku - nista me drugo nije zanimalo.
Novi kokpit vise volim zato sto mi je puniji nekako ,ali naravno mora biti u savrsom stanju,i u kombinaciji sa volanom.... i jos par detalja...taj enterijer moze da izgleda ludacki dobro.Ovako nekako:

Sto se tice cajgera.....ta obrtaljka mnogo znaci (barem meni)....ali ovaj sat se iz aviona vidi da je nekako jeftin u odnosu na onaj stari tip.Sam ciferblat,skazalke,lampice....sve su nekako ushrali kad su pravili,pa mi je to nekako kao deciji crtez u odnosu na stari tip gde lampica LAMPICA,a anlogni pokazivac necega BAS to.
Kod nove table postoji jedan momenat koji mi se mnogo svideo.....Ulaskom u prvu fazu rezerve benzina,lampica pocinje da blinka.Ali ne po krivinama kao kod starog tipa...nego bas blinka .....a onda ulaskom u drugu fazu ,ona pocinje konstantno da gori.Pokazivac goriva (skazaljka),daaaaleko NE precizniji nego kod starog tipa.....
Ne znam sta bih izabrao kada bih morao da se odlucim samo za jedan model..... stari tip mi vuce na retro sto inace volim,a novi tip mi vuce na moderno - sto isto volim....
Oba tipa zahtevaju neku doradu na estetici....tako da ni jedan mi nije ono BAS BAS kao izvorno takav.
Sto se tice broja obrtaja .....neam pojma.....oko 2500 sam drzao malte ne svo vreme jer se drao do 00,a to mu je nekih oko recimo 90 u petoj.....cetvrtoj .....tako nekako .....
Bubanj potok,brdo placa,svo vreme treca oko 50/60 ....isto do nekih 2500.....ali nisam merodavan jer kako mu potopim gas na toj nekoj brzini,on samo zaurla a nista.....secate se da je lamela kaput ....
Sto se kokpita tice....ja ziv nisam bio dok nisam dovatio lajku sa visokom tablom.Ne znam nikog ko je ima da bih mogao da ja tu skidam,uporedjujem itd....i jos kad sam video na ovoj plastike u gepeku - nista me drugo nije zanimalo.
Novi kokpit vise volim zato sto mi je puniji nekako ,ali naravno mora biti u savrsom stanju,i u kombinaciji sa volanom.... i jos par detalja...taj enterijer moze da izgleda ludacki dobro.Ovako nekako:

Sto se tice cajgera.....ta obrtaljka mnogo znaci (barem meni)....ali ovaj sat se iz aviona vidi da je nekako jeftin u odnosu na onaj stari tip.Sam ciferblat,skazalke,lampice....sve su nekako ushrali kad su pravili,pa mi je to nekako kao deciji crtez u odnosu na stari tip gde lampica LAMPICA,a anlogni pokazivac necega BAS to.
Kod nove table postoji jedan momenat koji mi se mnogo svideo.....Ulaskom u prvu fazu rezerve benzina,lampica pocinje da blinka.Ali ne po krivinama kao kod starog tipa...nego bas blinka .....a onda ulaskom u drugu fazu ,ona pocinje konstantno da gori.Pokazivac goriva (skazaljka),daaaaleko NE precizniji nego kod starog tipa.....
Ne znam sta bih izabrao kada bih morao da se odlucim samo za jedan model..... stari tip mi vuce na retro sto inace volim,a novi tip mi vuce na moderno - sto isto volim....
Oba tipa zahtevaju neku doradu na estetici....tako da ni jedan mi nije ono BAS BAS kao izvorno takav.
Sto se tice broja obrtaja .....neam pojma.....oko 2500 sam drzao malte ne svo vreme jer se drao do 00,a to mu je nekih oko recimo 90 u petoj.....cetvrtoj .....tako nekako .....
Bubanj potok,brdo placa,svo vreme treca oko 50/60 ....isto do nekih 2500.....ali nisam merodavan jer kako mu potopim gas na toj nekoj brzini,on samo zaurla a nista.....secate se da je lamela kaput ....
-
travelman
Na to sam i ja mislio jer za ono malo vremena sto sam je video, nova instrument tabla mi deluje kao da su je na silu pravili.sve su nekako ushrali kad su pravili,pa mi je to nekako kao deciji crtez u odnosu na stari tip
Polovicna je i kao da je nisu odradili do kraja.
Ruzno mi deluje i ona produzena poluga za otvaranje haube spolja.
Malo mi je shit i kicerast onaj unutrasnji dezen, sve je nekako sareno i neskladno. Naravno, ne mislim direktno na tvoju nego na te redizajnirane modele. Mada, mozda je i to samo moj ukus jer i ja volim retro.
Moj glas ide za stari model.
Da da ...dezen materijala za sediste je KUKU MENI
...i na mojoj naravno...i ono nebo
Ne kapiram sta je falilo onom belom iz starog tipa.Pet puta je lepse i kvalitetnije,a pritom milion puta bolje za odrzavanje i cini mi se da ne upija toliko dim kao ovaj materijal kod novog.
Meni se neuporedivo vise svidja recimo staro krilo i ta koncepcija prednjice u odnosu na ova dugacka.
Nekako mi je ono samara ,a ovo mi dodje kao neki hibrid

Ne kapiram sta je falilo onom belom iz starog tipa.Pet puta je lepse i kvalitetnije,a pritom milion puta bolje za odrzavanje i cini mi se da ne upija toliko dim kao ovaj materijal kod novog.
Meni se neuporedivo vise svidja recimo staro krilo i ta koncepcija prednjice u odnosu na ova dugacka.
Nekako mi je ono samara ,a ovo mi dodje kao neki hibrid
-
travelman
gledam slike i nesto mi zapade za oko ...
...
gde se pali i gasi ona plafonjera kod retrovizora ...
...
znas, nekada mi bude dosadno kada nocu vozim pa bi rado procitao neke novine ali nemam ono sto ima na njoj ...
...
gde se pali i gasi ona plafonjera kod retrovizora ...
znas, nekada mi bude dosadno kada nocu vozim pa bi rado procitao neke novine ali nemam ono sto ima na njoj ...
-
travelman
....
...
Kad prodje moj tretman, izgledace kao dama u najboljim godinama ...
...
Za cenu smo se dogovorili a rupu zapusi sam. Imas kiflu pa nek ti napravi cep ...
...
...Kad prodje moj tretman, izgledace kao dama u najboljim godinama ...
Za cenu smo se dogovorili a rupu zapusi sam. Imas kiflu pa nek ti napravi cep ...
-
travelman