Tenak
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Re: Tenak
Na sve se čovek navikne :-D
Pa šire gume su te koje reše jedan problem a masa od 1150kg reše drugi, ko je vozio bilo kog novog pezoa ili fiata zna šta je jaka kočnica, nisi ni naslonio nogu plombe ispadaju :-D
Pa šire gume su te koje reše jedan problem a masa od 1150kg reše drugi, ko je vozio bilo kog novog pezoa ili fiata zna šta je jaka kočnica, nisi ni naslonio nogu plombe ispadaju :-D
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
E al oni imaju ABS da ne zakucaju točkove.
Sakloni me bože takvih kočnica... užas! Novog službenog Yarisa sam vratio nakon nedelju dana jer po gradu čim duneš na pedalu zabada pa se stalno cimaš.
Sakloni me bože takvih kočnica... užas! Novog službenog Yarisa sam vratio nakon nedelju dana jer po gradu čim duneš na pedalu zabada pa se stalno cimaš.
- aleko-2141
Da ima još jedan slobodan auto stavio bi i ja abs al nemam pa cu vozim ovako, zabadaju oni svi al da se aktivira abs treba bas da se nabode i dugo koči da radio posao, sa ovim kočnicama nisam imao problema čak ni po snegu.
Zaboravio sam reci da sam uzeo i novija zadnja klešta, ova idu na sve što nema el ručnu, promer je isti ko i na ovim al mislim da ide veća pločica i drugačiji je sistem u klestima.
Zaboravio sam reci da sam uzeo i novija zadnja klešta, ova idu na sve što nema el ručnu, promer je isti ko i na ovim al mislim da ide veća pločica i drugačiji je sistem u klestima.
- aleko-2141
Nema sta da zapinje, oba su od Audia, desni je već dosta star, pasat 2 i audi 80 b4, ovaj levo je 2000 god pa na gore, ovaj desno već imam na autu, a inace na Aleka posle devedest i neke je fabrički išao lukasov servo.
-
Boki78
Kako to mislis stavio bi abs za jedan dan?aleko-2141 wrote:Da ima još jedan slobodan auto stavio bi i ja abs al nemam pa cu vozim ovako, zabadaju oni svi al da se aktivira abs treba bas da se nabode i dugo koči da radio posao, sa ovim kočnicama nisam imao problema čak ni po snegu.
- aleko-2141
Pa rekoh, da imam još jedan auto rešio bi abs, treba mi par dana, povadim glavcine i ostalo da može na obradu, pravim jače da snjaku onesvestim u startu, normalna neće :-D
- aleko-2141
Ko reko jedan dan :-P
- aleko-2141
Auto, coravi ste obojica :-P
- aleko-2141
Gledao sam nesto, jedan je napravio čitač na zglobu do menjača, tu mi jedino nije jasno kako čitač radi jer se zglob pomera, uvlači izvlači, drugi je stavio disk sa reperima, još pre su mi rekli za neka dva lika u Bg-u da mogu da ubace abs ili bilo šta u auto, treća ili četvrta je ceo trap od audija sa svim :-D