Tenak
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Re: Tenak
Ma jok, ako kažu da radi i da trebam da tražim problem onda cu ga naci, nepovratni ventil nije, zamenio ga danas, blokiracu zadnje da vidim sta ce biti, idem jedno po jedno.
- aleko-2141
Tražio sam, ako budem na kompu za vikend potrazicu slike
Čekaj izvinjavam se aleku. Prijtelju travi a šta je to na pežou od plastike sem prednjih krila što je za mene jedan +. Nema da ih mažem zaštitom
Ma da oće da nam poživi forum pa da vidim vas kad dodje na red zamena auta šta ćete kupiti. Ono i sad dobrih lada nema a za par godina ih tek neće biti, vreme čini svoje i mi smo tu nemoćni.
Ma da oće da nam poživi forum pa da vidim vas kad dodje na red zamena auta šta ćete kupiti. Ono i sad dobrih lada nema a za par godina ih tek neće biti, vreme čini svoje i mi smo tu nemoćni.
- aleko-2141
Travi, crnke i smedje ;-)
- aleko-2141
- aleko-2141
Crtež je od Aleka, što bi neko crtao diskove kad ne mora, lakše prepraviti linije, ne vraćam se nikako na dobose, sve ima svoje prednosti i mane al na dobose se ne vraćam,
- aleko-2141
Pa slična, sad imam dva izlaza i glavnog što će reći da ova odgovara, probam pa sta bude
- aleko-2141
I ovako falican bolje koči od većine :-D
Nabo sam ga namerno sa 140 i bez ikakvih problema do nule, vozio sam ga preko Romanije koliko god sam mogao i tata mogo da se drži :-D nije se osetila promena u kočenju, ja hoću visoku pedalu da hvata na početku koja je potrebna u ovom ludom gradu.
Nabo sam ga namerno sa 140 i bez ikakvih problema do nule, vozio sam ga preko Romanije koliko god sam mogao i tata mogo da se drži :-D nije se osetila promena u kočenju, ja hoću visoku pedalu da hvata na početku koja je potrebna u ovom ludom gradu.
-
travelman
Dzabe se pravdas, neces stici do 200te stranice pre gasenja foruma
...
Batali romaniju i avalu, to prepusti onim forumskim zlotvorima kojima je vrh sveta da vuku kamenjarsku rodbinu u gepeku.
Vodi tebe travi na nesto bolje
... visina preko 2000m a put krivine i serpentine merak za dusu.
Dogodine u planu sa samarom
.... Jebo smedje i ridje, ima tamo da karamo sve sto naidje
....
Steta sto nece raditi bioskop, ovi ljubomorni plastikaneri bi mooda izjeli kad bi videli kuda smo sve sa ruskom konjicom projahali
....
...

...

Batali romaniju i avalu, to prepusti onim forumskim zlotvorima kojima je vrh sveta da vuku kamenjarsku rodbinu u gepeku.
Vodi tebe travi na nesto bolje
Dogodine u planu sa samarom
Steta sto nece raditi bioskop, ovi ljubomorni plastikaneri bi mooda izjeli kad bi videli kuda smo sve sa ruskom konjicom projahali
...

...

- aleko-2141
Travi, imam u planu taj put čim sredim motor, nije merak ovako ko peške da idem, keva me pita već dve godine kad cu više da idem.