Ja nabijam misici kad parkiram ,a jos pa leto kad je 40+ stepeni u auto...to su muke bozje
lada 2105
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: lada 2105
uzeo sam ga polovan,za 7eura .Sa ovaj je dosta lakse kao da vozim drugi auto ... 
Ja nabijam misici kad parkiram ,a jos pa leto kad je 40+ stepeni u auto...to su muke bozje
Nisi ga skupo platio, ja samstari tip volana platio 1000 din. + dostava 300 din.=11 eu.
- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
ma ja mislim da su ovo orginalni farovi samo skinuta ona narandzasta plastika sa migavca !
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)
Moguce i meni je to padalo na pamet, samo kako ju je izvukao. Jedino da je lomio nekako unutra pa parce po parce napolje.
Meni se ipak svidja kada je sve original fabricko.
Meni se ipak svidja kada je sve original fabricko.
Da,skinuta zuta plastika ,treba samo pazljivo skinuti staklo t.j. fabricki je zalijeno sa neku gumu ili nesto....to je najveci problem ,kad sam otvorio oprao staklo obrisao da nema fleka,ocistio kanal gde treba da lezi napunio sa crn silikon i to je to 
Ovo skidanje stakla me nateralo posto mi je levi pustao vodu i maglio ,pa onako slucajno video sam da mi nekako lepse izgleda bez zutu plastiku pa onda rastavio i drug
Ovo skidanje stakla me nateralo posto mi je levi pustao vodu i maglio ,pa onako slucajno video sam da mi nekako lepse izgleda bez zutu plastiku pa onda rastavio i drug
Svaka ti cast kada si uspeo da skines staklo.
Ja sam probao letos da ga skinem i nisam uspeo, hteo sam da probam nesto da uradim sa matiranim senilom ali sam kupio druge polovne farove.
Nije lose da stavis zute sijlice za zmigavce, bices vidljiviji i radi tvoje sigurnosti.
Ja sam probao letos da ga skinem i nisam uspeo, hteo sam da probam nesto da uradim sa matiranim senilom ali sam kupio druge polovne farove.
Nije lose da stavis zute sijlice za zmigavce, bices vidljiviji i radi tvoje sigurnosti.
to staklo kad oces da skines nema teorije, a onda se godinu dana kasnije odlepi samo
j***** auto bez kardana
I ja sam se dosta namucio oko skidanja stakla ,za malo da polomim jedno .
Da hocu da stavim zute sijalice u planu mi je vec odavno ali znas ono danas sutra...
E sad nesto razmisljam oko prepravljanja zadnji stopovi .
http://jsjh.en.alibaba.com/product/6115 ... font_.html
Kad bi se naslo nesto ovakvo kod nas
Da hocu da stavim zute sijalice u planu mi je vec odavno ali znas ono danas sutra...
E sad nesto razmisljam oko prepravljanja zadnji stopovi .
http://jsjh.en.alibaba.com/product/6115 ... font_.html
Kad bi se naslo nesto ovakvo kod nas