Crna strela 1.5s

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

Miljan
Automobil: Skala 55, Koral 65

Post by Miljan »

GOLAS pravi skoro sve od limarije za maltene sve tipove vozila.

Alekre

Post by Alekre »

Pa rece mi ona zenturaca da imaju sve, pa pomenu i koseve. Mada, na mojoj nikada nisu istruleli. Cale ih je odradio kada je tresnuo voz, od korozije nista.

vigmir

Post by vigmir »

Sasvim slucajno sam naleteo,i naravno kupio,bele plastike za prednje migavce.Ako nekoga iz Beograda interesuje mogu da se nadju na Galenici na samoj okretnici busa 84 i kostaju 180 dinara po komadu.
Moram jos sa Goxxyem da se nadjem da mi da i bele bocne,obecao covek na skupu u Pancevu.Narandzaste sijalice sam takodje uzeo da dozivljaj bude kompletan :D :D :D

Goxxy

Post by Goxxy »

Naravno, samo mi pošalji ime, prezime i adresu na PM pa ću ti poslati poštom. A narandžaste sijalice nemoj... baci jedno 800 dinara za par hrom sijalica koje svetle narandžasto kao ja :cry: Eh, idiota, za šta sam ja bacio pare :)
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

vigmir

Post by vigmir »

Ne moras da saljes postom.Ja cu od oktobra dolaziti barem jednom nedeljno u Pancevo poslom pa cemo se naci negde u gradu.Posalji ti meni na PM broj svog mobilnog pa cu ja tebe zvati dan ranije da se dogovorimo oko preuzimanja.Hvala unapred!!! :D :D :D

Goxxy

Post by Goxxy »

Nema frke, evo šaljem odmah. I staviću danas migavce u gepek, pa kada se nađemo da ne bude "joj, pa ja zaboravio..."
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

vigmir

Post by vigmir »

Goxxy wrote:Nema frke, evo šaljem odmah. I staviću danas migavce u gepek, pa kada se nađemo da ne bude "joj, pa ja zaboravio..."
Izvini druze za te migavce,trebao sam da radim i Pancevo ali su mi dodelili drugi teren.Cuvaj mi te migavce,pokupicu ih jednom prilikom ili cu reci ovom mom drugaru koji radi Pancevo da se vidi sa tobom jedan dan i da ih uzme.Najavicu ti se ja u svakom slucaju.Pozdrav :D :D :D

deckyNS

Post by deckyNS »

Aj stavi ovu sliku sa tvog avatara ovde da vidim krupnije...

vigmir

Post by vigmir »

Stavicu veceras cim dodjem kuci.

vigmir

Post by vigmir »

deckyNS wrote:Aj stavi ovu sliku sa tvog avatara ovde da vidim krupnije...
Imam mali problem sa postavljanjem slika.Kad ga resim postavicu odmah. :D

deckyNS

Post by deckyNS »

kakav problem?

vigmir

Post by vigmir »

Problem sa sporim internetom pa mi treba pola sata da okacim neku sliku.Sto se tice porukica to i funkcionise ali slike slabo...

Vigi

Post by Vigi »

smanji rezoluciju na 640x480 uz pomoc photoshopa, paint shop pro-a il tako nekog programa... onda obichno slika ima oko 40-80kb pa to mozesh da okachish za cca 5-15 sekundi

vigmir

Post by vigmir »

Znam ja to sve.Smanjim ja velicinu fotografije ali opet ide sporo.Stavljao sam do sada dosta fotografija na forum i vecih dimenzija ali sada jednostavno nece.Ubija me ovaj dial up konekcija.

vigmir

Post by vigmir »

Dok sam se ovih dana kuvao na +35 pomislio sam kako je lepo bilo zimus.....

Image

Image

Moje dve limuzine u zimskom snu :wink:

Post Reply