^^Serzas mi je nesto tako preporucivao da uradim - mada nisam ) Mislim da on zna tacno koji deo od cega i kako da se poveze da se ubaci maltene komplet od Golf II-e.
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
ako zna prodacu bubreg da mi to odradi, ja poludjeh oko ovoga
tabla od golfa je malo uza, i mnogo veca kad bi se sve stavilo ne bi moglo normalno da se sjedi naprijed, moraju sicevi da se spustaju. ja sam skoro odustao od svega
MOZE LI IKO DOCI DO OVOGA MOMKA STO JE NJEGOVA LADA???
vidio sam danas opet ovu ladu izgleda fenomenalno sad je prefarbana u metalik zelenu ŠKAVO SVAKA ČAST !!!
možel malo update projekta jer stvarno tvoja lada je vrh vrhova
Zašo voziti nivu sa 1.7i koja troši 10L benzina kad možete voziti nivu sa 240D MB motorom koja troši 12L dizela
djape1977 wrote:intaresuje me gde i kakav razvodnik. komutator i bpbina ok, ali koliko se ja secam golf ima razvodnik u produzetku bregaste
Čini mi se da je kod vw motora 1.6 položaj razvodnika isti kao na ladi, neka me neko ispravi ako grešim.
što se tiče razvodnika prije par dana sam razmjeravao kako bi se mogao postaviti taj od 1.6 golfa i mogu vam reči ima dosta posla za tokara jednostavnije je ubaciti od stojke samo osovinicu treba produžiti
Zašo voziti nivu sa 1.7i koja troši 10L benzina kad možete voziti nivu sa 240D MB motorom koja troši 12L dizela