2107 Smederevo
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- Milovanovic
- Automobil: Lada 2107, Alfa 156
Re: 2107 Smederevo
Naravno
Jos ne znam sta cu s njom kad se sve zavrsi 
- Milovanovic
- Milovanovic
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Bice to dobro, slikaj Vestu ja nisam stigao
Ali i lajsne na soferku da promenis i ako mezes da nadjes od neke stare lade sjajnu lajsnu sto ide na rub krova. Sitnice ali lepe kad sijaju.
-
bortlonger
- Automobil: lada
kupuju se te lajsne,..ima ih da se naruce iz bugarske.. za jenu soferku kosta oko 11 leva, sto mu dodje oko 680 din
VELIKE MISLI SENJOR TRAVIJA
kod ugradnje novih svecica,obavezno ih kalite,ostavite auto da radi minimium 15min, jer kad se uradi generalna motor prvi put startuje potrebno je da u prvih 30sec dostigne maksimalni obrtni momenat
kod ugradnje novih svecica,obavezno ih kalite,ostavite auto da radi minimium 15min, jer kad se uradi generalna motor prvi put startuje potrebno je da u prvih 30sec dostigne maksimalni obrtni momenat
- Milovanovic
Nisam stigao da slikam, u BG sam vise isao zbog nekih drugih obaveza, ali video sam da su se 2 Lade prodale, Niva i jos jedna, ne znam koja
Danas i juce povezali sve, vratili hladnjak i ostalu instalaciju oko motora i sastavi iz prve posle ja mislim godinu dana
Ostaju jos neke sitnice da se odrade ali to ce polako, i soferku ako neko ima da proda, ovu moju neki debili polomili namerno ciglom

Danas i juce povezali sve, vratili hladnjak i ostalu instalaciju oko motora i sastavi iz prve posle ja mislim godinu dana
Ostaju jos neke sitnice da se odrade ali to ce polako, i soferku ako neko ima da proda, ovu moju neki debili polomili namerno ciglom

Odlicna, menjao si i pragove i hvali lajsna nekako mi gola bez toga.
- Milovanovic
@djape1977 Videcu za soferku
@dejca Nisam menjao pragove, nisu truli uopste nego fali lajsna dole, trebam onu traku da kupim pa da zalepim to
@dejca Nisam menjao pragove, nisu truli uopste nego fali lajsna dole, trebam onu traku da kupim pa da zalepim to
Pozdrav druže!
Lepo što je neko vratio u život ovakvu ladu. Šta se sad dešava, jel je već registrovana?
Lepo što je neko vratio u život ovakvu ladu. Šta se sad dešava, jel je već registrovana?

"Službeno vozilo": Astra - čeka da bude zamjenjena sa Vestom
Ponosan vlastnik:
Lada 1500 SL/2103, g. 1979, certifikat oldtimera
Lada Riva 1600/2107, g. 1985, certifikat oldtimera
- Milovanovic
Tako je Dejca, bude u oglasima neko vreme, pa kad me neko iznervira ja je skinem.
A razlog tome su poremeceni ljudi koji zovu (90%) i pokusavaju da me ubede da je to samo ,,obicna Lada", verovatno znate koja je prica u pitanju. Kupovna moc ljudi je slaba, gledaju da prodju sto jeftinije, ali moraju da razumeju i oni mene jer auto vredi te pare koje trazim(550e). Prodaje se jer burazer ima 21god a ja 18, studiramo obojica u bg Visu elektrotehnicku skolu(vecinom nismo kuci), imamo jos jedna zajednicka kola ja i on, tako da Ladu nema ko ni da vozi, dosad je izasla prilicno, trazi ulaganje stalno ko i svaki auto.
Mladi smo i u ovim godinama para nikad dosta i idu na neke druge strane, bili ste u nasim godinama i znate kako je to, ali opet ne ide za bilo koju cenu.
Koga zanima moze je pogledati na polovni automobili

Dejca, bio sam na rostiljijadi kod tebe u LE, lepo se proveo naravno

A razlog tome su poremeceni ljudi koji zovu (90%) i pokusavaju da me ubede da je to samo ,,obicna Lada", verovatno znate koja je prica u pitanju. Kupovna moc ljudi je slaba, gledaju da prodju sto jeftinije, ali moraju da razumeju i oni mene jer auto vredi te pare koje trazim(550e). Prodaje se jer burazer ima 21god a ja 18, studiramo obojica u bg Visu elektrotehnicku skolu(vecinom nismo kuci), imamo jos jedna zajednicka kola ja i on, tako da Ladu nema ko ni da vozi, dosad je izasla prilicno, trazi ulaganje stalno ko i svaki auto.
Mladi smo i u ovim godinama para nikad dosta i idu na neke druge strane, bili ste u nasim godinama i znate kako je to, ali opet ne ide za bilo koju cenu.
Koga zanima moze je pogledati na polovni automobili

Dejca, bio sam na rostiljijadi kod tebe u LE, lepo se proveo naravno

-
masan_motor
Pitaj dejču kako se štedi na ladi on je doktor nauka mi smo ti ovde sitni amateri
Super izgleda, stavi neki itison u gepek
Super izgleda, stavi neki itison u gepek