Evo, ja sam naručio 3 kompleta, pa ću se rado odreći jednog u tvoju koristi drugar Samo da Alekre pošalje meni paket pa se čujemo vrlo brzo nakon toga.
Goxxy wrote:Evo, ja sam naručio 3 kompleta, pa ću se rado odreći jednog u tvoju koristi drugar Samo da Alekre pošalje meni paket pa se čujemo vrlo brzo nakon toga.
Super odradjena Samara. Bas mi drag kad vidim moj omiljeni auto u ovakvom izdanju. Pogotovu 1300 varijantu. Bravo majstore smo napred sa sredjivanjem enterijera!
Kobac SPO wrote:Super odradjena Samara. Bas mi drag kad vidim moj omiljeni auto u ovakvom izdanju. Pogotovu 1300 varijantu. Bravo majstore smo napred sa sredjivanjem enterijera!
Ja za moj auto odlazem farbanje evo ceo novembar, a kako ne izlazim iz njega 90% ostace za januar (zimski raspust ) Reci mi koliko kostaju (nemam pojma ruski) ti farovi i koliko im treba da stignu iz Rusije?
Kobac SPO wrote:Ja za moj auto odlazem farbanje evo ceo novembar, a kako ne izlazim iz njega 90% ostace za januar (zimski raspust ) Reci mi koliko kostaju (nemam pojma ruski) ti farovi i koliko im treba da stignu iz Rusije?
Kobac SPO wrote:Ja za moj auto odlazem farbanje evo ceo novembar, a kako ne izlazim iz njega 90% ostace za januar (zimski raspust ) Reci mi koliko kostaju (nemam pojma ruski) ti farovi i koliko im treba da stignu iz Rusije?
Sto se tice farbanja,ako mislis da radis auto u fulu,moras bidi spreman da budes bez njega minimum 20 dana.Meni su rdili auto vise od mesec dana,nisam hteo da ih pozurujem da bi ispalo vrhunski.Zato sam sad prezadovoljan.I kod farbanja ti vazi "koliko para toliko muzike".Necu da te ja ucim,ne znam koliko novca planiras da das za farbanje,ali dobro prostudiraj kome ces da ostavis auto da ga "kupusa".Meni su radili profesionalci,moja samara je najeftiniji auto koji su radili od kad postoji servis,ali su pristupili profesionalno kao da sam im doterao mercedes ili bmw,koje inace najvise i rade.Kostalo je,dok je radjen svi su mo govorili da sam lud sto dajem toliki novac za farbanje lade,ali sad kd ga vide,cak i oni najokoreliji protivnici moje investicije samo "skidaju kapu" i kazu da vredi svakog evra!Ako mogu nesto da te posavetajem,pitaj!