imam ja .......Boki78 wrote:treba mi samo plastika koja ide preko srafa koji drzi ogledalo
Sta na branikuBoki78 wrote: Desni na zadnjem braniku je misticno nestao...
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
imam ja .......Boki78 wrote:treba mi samo plastika koja ide preko srafa koji drzi ogledalo
Sta na branikuBoki78 wrote: Desni na zadnjem braniku je misticno nestao...
Nisam, dok ne vidim kako to radi na tvom Aleku ne mogu da probam na Samarialeko-2141 wrote:Jes probao da je gurnes u Savu ili Dunav?![]()
a jel si probao da zalivas okvire vrata ili negde oko soferke ako ima nekih spojeva
Oko soferke i po soferki je bas zalivano, e oko okvira vrata mislim da nisam previse, nije mi najjasniji put vode odatle do ispod tepiha. Jednom sam izmedju tepiha i izloacije stavio najlon, najlon je odozgo, prema tepihu bio suv, odozdo vlazan, pa mi lici da negde podliva ...aleko-2141 wrote:a jel si probao da zalivas okvire vrata ili negde oko soferke ako ima nekih spojeva
Racunaj da uskoro neces imatiskora wrote: imam ja .......
Sraf, veliki. Jedan od dva papka je zaboravio da ga stegne nakon sto si odradio naseg severnog ladaskog eksperta, dal ti dal ja nije ni bitno, bitno je da se sraf 10x115x1.25 nadjeskora wrote:Sta na branikuBoki78 wrote: Desni na zadnjem braniku je misticno nestao...
Da nekome pošalješ upit za šraf sa tako napisanim dimenzijama samo bi te prosledio međ spam. M10 x 1,25 x 115Boki78 wrote:... bitno je da se sraf 10x115x1.25 nadje
Hvala za ispravku, sad da nadjem ko ovo ima i pazarimbruyoni wrote:Da nekome pošalješ upit za šraf sa tako napisanim dimenzijama samo bi te prosledio međ spam. M10 x 1,25 x 115Boki78 wrote:... bitno je da se sraf 10x115x1.25 nadje
Sitne navoje traži u prodavnicama mašinskih vijaka obične gvožđare ih sigurno nemaju, u BG ne znam ko drži ali Tvik, Wasi, Wurth i Fischer ih sigurno imaju u proizvodnom programu
Srafko klasik gvozdjara, nalaze se na NBg, registrovani su u Munze-ualeko-2141 wrote:Srafko u Zemunu ili tako nesto se zove radnja