Lada Samara 1.3
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: Lada Samara 1.3
Toto iznad točka, otvori haubu i pogledaj iznad tog ulubljenja o motornom prostoru dali ima neka pukotina ili slikaj pa okači sliku da vidimo stanje.
Ma kakva crna pukotina... Nema je sigurno.
Nije ovo Zastava
Nije ovo Zastava
Samo Samara Srbina Spasava
- Miljan
- Automobil: Skala 55, Koral 65
Nemoj da vredjas...
I Lada isto to radi kad skupi koseve, tako da nadji podatak za rastojanje koseva pa premeri, imao sam to, ali je ostalo na starom crknutom hardu.
I Lada isto to radi kad skupi koseve, tako da nadji podatak za rastojanje koseva pa premeri, imao sam to, ali je ostalo na starom crknutom hardu.
Pregledaj ti to za svaki slučaj. To de dešava kada u donjem delu karoserije krene da truli, onda amortizer i opruga silom deluju baš na tom delu krila i nastaje takvo udubljenje a koševi kreću ka unutra.
-
travelman
Danas smo nekoliko puta u toku voznje diskutovali na temu lada vs zastava.
Vozio sam 5 god Y45, 1 god Z128 a i odrastao sam u 3 nove Z 101.
Moj glas ide za Ladu ...
...
Vozio sam 5 god Y45, 1 god Z128 a i odrastao sam u 3 nove Z 101.
Moj glas ide za Ladu ...
Skora, nadji mi medju tvojom multimedijom te podatke, pa da premerimo iduci put.
- Miljan
- Automobil: Skala 55, Koral 65
Ne mora da ima pukotina, mozes da udaris tockom u vecu rupu ili ivicnjak i da se deformise bez pukotine.
Koju Rankovu??? Ovu metalik .....aaaaaaaGago wrote:Ali kad videh Rankovu, znam da nisam najgori![]()
Slusajte ovo....kad smo ga dunuli za tablice,aj reko da odemo do lade da je upalim malo da radi,termostat,ventilator i to.......i sad dolazimo mi do kola,Travelman izasao,obilazi krug oko kola,otvara,ulazi,izlazi,pali ,gasi.....i kaze :
- Jeli ?! kako si majketi mogao da kupis auto koji je kao svinjac .....
Eno ti multimedija ispred travelmanove kuce...dignes haubu i premeris....pa onda kod sebe,pa kod mene,i tako dodjes do saznanja....Gago wrote:Skora, nadji mi medju tvojom multimedijom te podatke, pa da premerimo iduci put.
Na mom bivsem stojadinu se je prvo gore na rubu krila bila ojavila pukotina, iz nekog drugog razloga sam bio kod komsije limara i on mi je tu pukotinu zavario i on mi rekao da ce sad popustiti krilo i tako je i bilo, ubrzo se je pojavilo udubljenje na krilu iznad tocka.Miljan wrote:Ne mora da ima pukotina, mozes da udaris tockom u vecu rupu ili ivicnjak i da se deformise bez pukotine.
Nemogu na internetu da pronadjem odgovarajucu sliku kosa samare da ti kazem gde da pogledas dali ima pukotina.
-
travelman
Ovde nam ga je bas spustio, njegov ker je skuplji od svake nase Lade....decko lovac...kaze ja otvorim gepek,oborim sediste i ubacim dva kera.Hebe mi se za lajku kad mi ker kosta kao sve vase lade![]()
![]()
![]()
Decko je tipican primer onih koji kukaju na Lade a sto je tovario ovce i jarice u gepek sa spustenim sedistem, to nema veze. Bilo je tu jos prevoza drva za grejanje, natovarenih pecuraka u gajbicama do krova, susenog mesa, zaklanih prasica ... dakle to sve nema veze ali je lajka, po njegovom misljenju, kanta od auta. Biser svega je sto je odkinuo zadnji lonac o neke grane kada je isao u lov a onu krivu cevku je uspeo da obmota oko zadnje osovine. Kako je to uspeo, nije mi nikako jasno. Ali zato posle takvi vozaci kukaju kako je Lada kanta.
Da se je tako odnosio prema njoj se je i videlo i sa slika ali to i nije bitno ako je mehanika ispravna i limarija zdrava. Skora ce vam vikne jedan vikend rostilj i ima da je sredite i operete da bidne ki nova.
Ono kola i jesu za transport ali trebaju i da se odrzavaju, moja lada jadnica sta je sve prevezla da ume da prica ali to joj je i duznost.
Ono kola i jesu za transport ali trebaju i da se odrzavaju, moja lada jadnica sta je sve prevezla da ume da prica ali to joj je i duznost.
Evo ti slika kosa, isti je i sad kao i kada je slika slikana... http://www.dodaj.rs/?1I/mD/3HEHZSzA/1/090720132763.jpg
Msm hvala na tome sto si primetio, pa da proverim to da vidim sta je u pitanju... Vidjao sam Samare sa busnim kosevima, pa nisu pocele da se krive...
Msm hvala na tome sto si primetio, pa da proverim to da vidim sta je u pitanju... Vidjao sam Samare sa busnim kosevima, pa nisu pocele da se krive...
Nije ceo kos ali nema veze, obelezio sam ti gde da pogledas. Pukotine moguce da nemas ali za svaki slucaj premeri travelnovu pa onda tvoju da znas na cemu si.
Napukne taj rub ili ivica sto sam ti obelezio plavom bojom u tom crvenom pravougaoniku.

Zaboravih da ti napisem nemo slucajno od skorinih da uzimas merke jer ...
Napukne taj rub ili ivica sto sam ti obelezio plavom bojom u tom crvenom pravougaoniku.

Zaboravih da ti napisem nemo slucajno od skorinih da uzimas merke jer ...

kao sto dejca rece nemoj da uzimas mere sa matorih ko zna da li su lupane. nego pitaj one cike koji znaju ruski....
http://proemvaz-2108-09.narod.ru/
sto se tice cvrstine kosa i karoserije totalno je nemerljivo prediti zastavu i ladu jer je sam auto tezi i jaci (lada) kod zastave se kos i hauba uvijaju pri motanju volana krajnji levi i krajnji desni samo koska i sanke donekle mogu da ga ukrute.
vozio sam ih i imao desetak, a da je bolja ja bi prvi kupio novu a ne ovu drugu(inace volim nase stvari i zastava nije tako los auto za nase trziste, ali da je jaca nije)
http://proemvaz-2108-09.narod.ru/
sto se tice cvrstine kosa i karoserije totalno je nemerljivo prediti zastavu i ladu jer je sam auto tezi i jaci (lada) kod zastave se kos i hauba uvijaju pri motanju volana krajnji levi i krajnji desni samo koska i sanke donekle mogu da ga ukrute.
vozio sam ih i imao desetak, a da je bolja ja bi prvi kupio novu a ne ovu drugu(inace volim nase stvari i zastava nije tako los auto za nase trziste, ali da je jaca nije)
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "