Imam te u vidu za neki drugi put ...
BA3 2109
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
-
travelman
Re: BA3 2109
Veca je avantura bez televizora, znas kako kazu ... kartu citaj i seljaka za put pitaj ...
...
...
Podrazumeva setravelman wrote:Imam te u vidu za neki drugi put ......
@GAGOOO - sad sam bio po delove i sat vremena sam rovario da nadjem kukice ali uzalud.Nema !!!!!
Sebi sam uzeo (slikacu posle - zaboravio sam):
- Kompletnu tablu sa osiguracima i relejima (posto me zezaju 4 migavca) dosta dobro stanje,da ne kazem odlicno
- Poklopac za bocu ali ne nadjoh leptir srafove pa sam mnogo tuzan (ovakve http://postimg.org/image/e1isvdwez/)
- Migavac do fara - moj je bio sav sugav (http://postimg.org/image/522lhgv57/)
- Rezervni tocak iz one samare (felna kao nova a guma neka budjava praistorijska).Sad ih imam 8 sto je bio cilj.
- Plasticni ram sto ide oko sata da probam kako prima http://www.kupindo.com/Folije-i-nalepni ... Plasti-Dip
- Cep za ulje na deklu,jer moj nov nedihtuje lepo
Posto su me zvali jer imaju nesto za mene,nasli smo se u momentu kad su doterali neki reno 19,a na njemu su nove gume 175/70/13(sa garncijom i racunima)......2x Wintera,2x Sigura.
Upisao sam se za te gume u toku nedelje jer treba da naprave mesto u dvoristu za njega,pa da ne ostane na klocnama na sred ulice....
Uz one dve zimulje iz prosle nabavke,sa ove dve Wintere cemo imato nov zimski set,a ove letnje sigure za pozadi dok se ne namesti neki zicer za jos prednje dve .....
Posto znate da stidljivo sunjam za neku trovratnu,ako neko prepoznaje ovaj auto,bio bih zahvalan za neki info vise.
Hvala

Znam da je
- 86to,
- 1.3,
- neregistrovana,
- ima plin upisan u saobracajnu
Sebi sam uzeo (slikacu posle - zaboravio sam):
- Kompletnu tablu sa osiguracima i relejima (posto me zezaju 4 migavca) dosta dobro stanje,da ne kazem odlicno
- Poklopac za bocu ali ne nadjoh leptir srafove pa sam mnogo tuzan (ovakve http://postimg.org/image/e1isvdwez/)
- Migavac do fara - moj je bio sav sugav (http://postimg.org/image/522lhgv57/)
- Rezervni tocak iz one samare (felna kao nova a guma neka budjava praistorijska).Sad ih imam 8 sto je bio cilj.
- Plasticni ram sto ide oko sata da probam kako prima http://www.kupindo.com/Folije-i-nalepni ... Plasti-Dip
- Cep za ulje na deklu,jer moj nov nedihtuje lepo
Posto su me zvali jer imaju nesto za mene,nasli smo se u momentu kad su doterali neki reno 19,a na njemu su nove gume 175/70/13(sa garncijom i racunima)......2x Wintera,2x Sigura.
Upisao sam se za te gume u toku nedelje jer treba da naprave mesto u dvoristu za njega,pa da ne ostane na klocnama na sred ulice....
Uz one dve zimulje iz prosle nabavke,sa ove dve Wintere cemo imato nov zimski set,a ove letnje sigure za pozadi dok se ne namesti neki zicer za jos prednje dve .....
Posto znate da stidljivo sunjam za neku trovratnu,ako neko prepoznaje ovaj auto,bio bih zahvalan za neki info vise.
Hvala

Znam da je
- 86to,
- 1.3,
- neregistrovana,
- ima plin upisan u saobracajnu
Hvala sto si hteo da pomognes
Kako ti naidjose te gume, kao da si porucio
Za koliko ces ih dobiti?
Kako ti naidjose te gume, kao da si porucio
Za koliko ces ih dobiti?
Samo Samara Srbina Spasava
Nema na cemu ....svojski sam se trudio,cak sam nasao i kesicu punu zabica gde su stavljali svu plastiku ali dzabe - nemaGago wrote:Hvala sto si hteo da pomognes![]()
Ma nisam porucio....nisu ni oni znali......nego su danas popodne kupili taj auto za rasturanje,i kad su ga zakacili da ga doslepaju do njih,zvali me i vicu KRENI IMAMO NESTO ZA TEBE .....i ja u kola i trk tamo .....Gago wrote:Kako ti naidjose te gume, kao da si porucio![]()
Ako mi verujes nisam ih ni pitao......samo sam im rekao sve cetiri moje !!!! ....i onda mi rekose da ostavimo za sredu/cetvrtak dok ne naprave mesto jer nece moci posle da ga ubace u dvoriste da sam im ja odneo danas tockove.....Ostao bi na klocnama....a nije mi hitnoca nikakva.Verujem da nece divljati sa cenom .....nisu u tom fazonu.....bar se nadam.Gago wrote:Za koliko ces ih dobiti?
Kad vec spomenu cene ,prvo da se javno zahvalim clanu BOKI78 na drugarskom gestu,a onda da vam ispricam jednu anegdotu od juce.
Dopisujem se sa Bokijem juce u vezi nekih delova,i slucajno se dotaknemo dela koji je meni interesantan a on ga ima.Pitam ga uredno koja bi cena bila ,a on mi kaze:
- Da bih ti doskocio da mi ne ubijas cenu ,jedino cu to uraditi ako ti deo naplatim 0 din,a ako si imao ideju da cu ti platiti zato sto si uzeo deo - odmah da znas da si se debelo zeznuo !!!!
Ja sam vristao od smeha i pao sa stolice kad sam procitao
Pitao sam se da znam koliko se krece cena polovnih guma... Meni su zimske u super stanju, ali letnje- Sigure guraju sestu godinu i mislim da im je ovo poslednja... Verovatno cu kupiti neke polovne koje ce potrajati jos 2- 3 godine i to je to
Ko je kome doskocio, moze da se raspravlja... Da li Boki tebi sto nije dopustio da mu ubijas cenu, pa ti prodao za nula dinara ili ti njemu jer si bez ubijanja cene dobio deo za nula dinara
Posto je sad to aktuelno moze i neka doktorska disertacija o tome da se napise
Ko je kome doskocio, moze da se raspravlja... Da li Boki tebi sto nije dopustio da mu ubijas cenu, pa ti prodao za nula dinara ili ti njemu jer si bez ubijanja cene dobio deo za nula dinara
Posto je sad to aktuelno moze i neka doktorska disertacija o tome da se napise
Ma Boki je ispao DRUG prvenstveno ....a sve ovo drugo je sala i segaGago wrote:Ko je kome doskocio, moze da se raspravlja...
Pa ceo tocak (ona guma i samarina felna) - kod njih je bila cena 1800din......Nova felna na kupindu 2500din.....polovna guma u toj dimenziji u onakvom stanju bez 20e mislim da moze tesko da se nadje....ustvari ,to je sve kako naleti i koliko je prodavcu hitno......Gago wrote:Pitao sam se da znam koliko se krece cena polovnih guma...
Evo resenja .....
Mozemo zajdeno po njih (pa se cenkaj sam da ne pomislis da se nesto ugradjujem),a mogu i ja da ih ponesem (ako mislis da cu ja to bolje uraditi na drugarstvo sa njima),pa ti onda dodji po njih,staklo sata,i prskalicu....
Kako ti volja.....da ne kazes da sve uzimam za sebe
Last edited by skora on Mon Jun 16, 2014 1:09 am, edited 1 time in total.
Ja to nikad nisam ni rekao
Ipak cu ovo prepustiti tebi, meni letnje gume trebaju tek od aprila iduce godine, tako da neka saceka ta investicija... Ima na sta da se trose pare trenutno na auto ( neki lezaj i set kvacila)
Ipak cu ovo prepustiti tebi, meni letnje gume trebaju tek od aprila iduce godine, tako da neka saceka ta investicija... Ima na sta da se trose pare trenutno na auto ( neki lezaj i set kvacila)
Imam ja na lajki klimu, posao je da se prepakuje i poveže a i čekalo bi te punjenje, servis i sl, jer ne radi već više od god dana.
Na kojoj lajki imas klimu???? Na samarichoksi wrote: Imam ja na lajki klimu, posao je da se prepakuje i poveže a i čekalo bi te punjenje, servis i sl, jer ne radi već više od god dana.
Aha, prodao sam je burazeru od strica i on ne koristi klimu...
Ja sam je koristio pre 2 god, radila je lepo ali je negde pustio gas, pa je od tad "ukinuta" i čeka bolja vremena. Inače skinuta sa samare i montirana na moju, sve sa prekidačima i klapnom koja zatvara ulaz vazduha spolja.
Ja sam je koristio pre 2 god, radila je lepo ali je negde pustio gas, pa je od tad "ukinuta" i čeka bolja vremena. Inače skinuta sa samare i montirana na moju, sve sa prekidačima i klapnom koja zatvara ulaz vazduha spolja.
Mmm....to moze da bude jako interesantno
....sta si planirao oko cene???
- Imre
- Automobil: Honda Civic Tourer
Za tebe drugarski pocetna 2500,da bi imao zadovoljstvo cenkanja!skora wrote:Mmm....to moze da bude jako interesantno....sta si planirao oko cene???
Neka neka