Lada Žiguli 2103
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Lada večeras stoji napolju. Bio sam neprijatno iznenađen zatečenim stanjem u garaži: voda na sve strane. Uz to, i preko kola. To je dovelo do pojave korozije na spojevima i sastavima, koja se prstom skida. Sa tim je gotovo. Ovih dana ide u garažu sa parnim grejanjem, nažalost, to je privremeno. 
Ваз 2103, 1979.
e u BIIIIIIP ...
covek se toliko trudi oko kola, ali mu bas ne ide sa srecom!
sta reci, nego, drz'se spasoje!

covek se toliko trudi oko kola, ali mu bas ne ide sa srecom!
sta reci, nego, drz'se spasoje!
Last edited by pesadinac on Sat Feb 27, 2010 12:50 am, edited 1 time in total.
Fool me once, shame on you!
Fool me twice, shame on me!
Fool me twice, shame on me!
Pre nego što sam je sredio, vožena je znatno manje. Preko raspusta sam prešao 2000 u lokalu. A Majdanpek je, siguran sam, najprljaviji grad zimi. To treba fotografisati. Čitav put je pokriven rizlom. Naravno, so se ne vidi. Naizgled nebitna stvar: postoji samo jedna auto perionica i pranje je 500 dinara... Dakle, pranje pod pritiskom otpada. I onda je hladnom vodom malo opereš, što za so nema efekta, osušiš, i staviš u mokru garažu i čekaš da dođeš jednom u mesec dana. Nije reč o koroziji koja je zahvatila auto (daleko bilo!), već o sitnicama koje se prstom skidaju. Od kada je napolju, drugačije je. To se ne javlja. Naravno, to što se javilo, skinulo se prilikom pranja pod pritiskom. Peđa, razumem šta si hteo da kažeš, ali svemu pristupaš uvek kritički.
Na kraju, ti imaš uslove za sređivalje, a ja na primer jednu lajsnicu uspevam da nađem posle 2 godine. 
Ваз 2103, 1979.