Boki78-va samara ispod kruske
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
-
Boki78
Re: Boki78-va samara ispod kruske
Slabi smo ti mi pozeri, al zato ako si rad investiranja 300 rsdova mozda ti razvejemo jednu od klasicnih samaristickih zabluda, poput razvodnik mora da curka i sl.

-
travelman
Niste slabi nego ste nikakvi pozeri, to znam poodavno...
..
Skora cak nosi kacket i naocare za sunce da se maskira ali ga Aleko svaki put prepozna ...
...
Treba i meni komp da se popravi, mazni neki deo od ucenika pa da imas za moju popravku.
Skora cak nosi kacket i naocare za sunce da se maskira ali ga Aleko svaki put prepozna ...
Treba i meni komp da se popravi, mazni neki deo od ucenika pa da imas za moju popravku.
-
Boki78
*ebo vas klimaktericni patak obojicu.
Dobaci do njega to sto hoces da ti se popravlja pa kad bude uzimao ova tri da ima sta da trampi za uzvrat 
Boki kada smo vec kod kompova
Imam problem da mi laptop gubi struju na ulazu prikljucka u njega... Znaci kada ubacim prikljucak u laptop i drzim ga u jednom polozaju puni strujom, ali ako malo mrdam levo desno gubi struju, pa puni, zavisi od polozaja...
Koliko je tesko popraviti taj deo u laptopu i kako se uopste on i zove?
Imam problem da mi laptop gubi struju na ulazu prikljucka u njega... Znaci kada ubacim prikljucak u laptop i drzim ga u jednom polozaju puni strujom, ali ako malo mrdam levo desno gubi struju, pa puni, zavisi od polozaja...
Koliko je tesko popraviti taj deo u laptopu i kako se uopste on i zove?
Samo Samara Srbina Spasava
-
travelman
Gago,
imam isti problem sa lap topom kao i ti. Nista ne pipaj i vozi dalje tako. Mene ne zeza puno pa mi Bokijeve kolege rekle da teram dok ne stane skroz. I ja teram, evo vec druga godina.
.
Sad da cujemo sta ce majstor Boki da kaze ...
...
imam isti problem sa lap topom kao i ti. Nista ne pipaj i vozi dalje tako. Mene ne zeza puno pa mi Bokijeve kolege rekle da teram dok ne stane skroz. I ja teram, evo vec druga godina.
Sad da cujemo sta ce majstor Boki da kaze ...
-
Boki78
Gubi kontakt. Moze biti trivijalija koja se resava lako, a moze biti i malo egzoticnije. Sta je tacno otvoris pa vidis.Gago wrote:Koliko je tesko popraviti taj deo u laptopu
(DC) Power Port/Jack you name it ...Gago wrote:kako se uopste on i zove?
Opasan decko sve zna
Stay cool
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
Izmeri ti instrumentom muški deo tj. utikač dali tu imaš stalni napon. Kad staviš instrument mrdaj kabli do samog utikača jer oće baš tu da strada od stalnog savijanja.
Kada mrdam ovaj deo kabla sto ulazi u laptop, prekida se i dolazi struja, sto vidim po ekranu, jer kada mu nestane on zamraci ekran...
Problem je sigurno do dela u laptopu... Nadjoh da u jednom servisu traze 2500 din za njegovu zamenu...
Problem je sigurno do dela u laptopu... Nadjoh da u jednom servisu traze 2500 din za njegovu zamenu...
Da bi bio siguran gde je kvar nadji drugi punjač pa isprobaj sa njim. Ako se kvar ponavlja onda je do utičnice u lap topu, ako sa drugim punjačem radi dobro onda tvoj punjač nevalja. Najverovatnije da tvoj punjač nevalja.
Pa gde da ga nadje za probudejca wrote:nadji drugi punjač pa isprobaj sa njim.
Ne znam koliko su punjaci za laptop univerzalni da bih probao sa nekog drugog modela... Niko nema Acer kao ja 
Desiiii Bokiiiii ..... ima nesto novo ???? Mislim ...to .....200 na sat ,ko ce brze ko ce bolje

DOBRO VECE ......VASE ISPRAVE MOLIM !!!!

Jesi ga poentiro
... jel trica pala
...e te zabo sa 6,25

DOBRO VECE ......VASE ISPRAVE MOLIM !!!!Jesi ga poentiro
... jel trica pala
Last edited by skora on Wed Oct 08, 2014 2:43 am, edited 1 time in total.