BA3 2109
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: BA3 2109
Pa farbana je ....vidis da laze 
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
200 eura 
Kad bi mu rekao ..... oterao bi me u PM 
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
probaj, mozda i nece, al se spremi za bezanje 
-
travelman
ti bi neku kao sto je moja ali nema takve vise ...
...
Jel si petljao nesto oko migavaca danas...
...
Jel si petljao nesto oko migavaca danas...
Nisam.....imao jutros rano akcije neke,tako da prodje ceo dan ..... Javljam ishod svakakotravelman wrote:Jel si petljao nesto oko migavaca danas......
- Imre
- Automobil: Honda Civic Tourer
Probaj,ali kreni od 100 i nemoj bezati,stoj u mestu,pa sta Bog da!aleko-2141 wrote:200 eura
-
Boki78
Ima jos boljatravelman wrote:ti bi neku kao sto je moja ali nema takve vise ......
U Zemun Polju crevena, 5v 5b, vozi djed, al jos uvek nije na prodaju, no vreme ide, senzori aktivni
Ma 100din cini mi se .....kod Kidi-ja na aukcijidjape1977 wrote:koliko si platio?
-
travelman
[quoteIma jos bolja
U Zemun Polju crevena, 5v 5b, vozi djed, al jos uvek nije na prodaju, no vreme ide, senzori aktivni
][/quote]
Drago mi je, i voleo bih da se dokopas takvog primerka. Ali tri dana posle kupovine okaci slike gde si se odvezao sa njom i naravno, srecno i bericetno se vratio u toplinu doma svoga.
A sad jedno drugarsko i forumasko pitanje. Kako to da opet juris da kupis Samaru kada je, malte ne, u svakoj temi kudis prozivas i opanjkavas. Ja posle Samare kupi opet Samaru jer sam sa onom prethodnom bio prezadovoljan a i ova mi je u solidnom stanju da smem da se uputim u bilo kakvu putesestviju.
][/quote]
Drago mi je, i voleo bih da se dokopas takvog primerka. Ali tri dana posle kupovine okaci slike gde si se odvezao sa njom i naravno, srecno i bericetno se vratio u toplinu doma svoga.
A sad jedno drugarsko i forumasko pitanje. Kako to da opet juris da kupis Samaru kada je, malte ne, u svakoj temi kudis prozivas i opanjkavas. Ja posle Samare kupi opet Samaru jer sam sa onom prethodnom bio prezadovoljan a i ova mi je u solidnom stanju da smem da se uputim u bilo kakvu putesestviju.
Pa kudio ih je ranije ali ta od tog djeda je sigurno u extra stanju i zato je i merka.