Ma ceeeekaj .... polakoKoliki ti distanceri trebaju .....koja debljina???.....Imam ja
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Ma ceeeekaj .... polakoNeznam koliki i koja debljina, a kad bih njih stavio trebali bi mi i duzi srafovi. Zasad nista nediram, za kasnije videcu.skora wrote:Ma ceeeekaj .... polako
Koliki ti distanceri trebaju .....koja debljina???.....Imam ja
Hvala ZileZile wrote:evo skora za tebe ako te zanima orginalni nov far za samaru http://www.kupindo.com/Signalizacija/21 ... ETAN-RUSKI
Ako je 5mm distancer ne treba ti duzidejca wrote: a kad bih njih stavio trebali bi mi i duzi srafovi.
Oookeeejdejca wrote:Zasad nista nediram, za kasnije videcu.
dejca wrote:One su od jugo sa urezanim Z u sredini.
Postujem ....svaka castdejca wrote:Cuvam ih i kao uspomenu na to vozilo koje je moj pokojni otac kupio novog

Pa nece Skora da vozi ceo zivot NOVIJI tip breeeGago wrote:Ja uzeh kod Maka danas sva tri za 65 dinara ukupno![]()
Skori nisam uzeo, jer nemaju one trougaone za noviji tip Samare

Ajde ne kmeci .....gole felne samo......da bi on imao dole na sta da nabaci gume da mi oslobodi samarine felneGago wrote:Kakve felne crne, ti mislis da imam karavan... Nema gde da stane![]()
Bravo ....hvaaalaaaaGago wrote:Nalepnice uzete, retrovizor donet![]()
Vazi....taman da se dogovorimo za lamelu da odnese kod ovih u Ostruznicu ,i da mu dam jedan pokloncic - pise ISKRA na njemuGago wrote:Navraticu neki dan na kocuMozda Aleko navrati sa mnom ako hoce
![]()
Dobar ...ceo....svi rajsfeslusi ok.....alu felne (stvarno)....rucka na izvlacenje.....samo da ga prebrises od prasine i spreman si za moreGago wrote:Na sta lici taj kofer
Misim da ne idu kod samare ta creva....nisam kuci da bih sad video karburator ali ....mislim da su ta dva izvoda zastopovanaDare wrote:Fale cevčice za ova bela creva (a možda je to i višak kod samare...)
Dobar ...ceo....svi rajsfeslusi ok.....alu felne (stvarno)....rucka na izvlacenje.....samo da ga prebrises od prasine i spreman si za more![]()