Lada Samara 1.3
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: Lada Samara 1.3
Ne trese volan uopste otkad sam stavio zimske, pre mi je malo tresao sa letnjim...
Mada mi blago vuce na levo, doduse ne uvek, tako da ne znam da li zavisi od nagiba puta, tako da cu iduci put kada budem dolazio, vrv uraditi i reglazu... 1000 din je u AMSSu...
Mada mi blago vuce na levo, doduse ne uvek, tako da ne znam da li zavisi od nagiba puta, tako da cu iduci put kada budem dolazio, vrv uraditi i reglazu... 1000 din je u AMSSu...
Samo Samara Srbina Spasava
To su ti m***i zanosiGago wrote: Mada mi blago vuce na levo
...nista strasno ...u DISbalansu su ti 
Neka felna ili guma ako je kriva hoce i zbog toga da vuce u stranu, mada ako si prednje gume balansirao to bi vulkanizer trebao da vidi.
Sve 4 sam balansirao. Nisu bas najsrecnije felne, ali rece da mogu da prodju. Jbg, kad sam ih kupao polovne, to nikad ne znas sta uzimas..
Imaju kod Maka i kedere za vrata, 170 din po metru... Cisto da se zna ako nekome zatreba 
Sad sam isao u garazu da vidim da li imam onaj deo za Skoru
Slikao Lajku, samo jbg nemam blic

El ti ovo treba Skora

Slikao Lajku, samo jbg nemam blic

El ti ovo treba Skora

Toooo ........ljubi te majka
......pozuri kuci sad

Dobro ...pozuri ka svetlima velegrada

Dogovoricemo se oko primopredaje... Videcu sta cu poraditi sutra za papucice za kocnice...
E dobro si me podsetio ....skinuo sam danas one metalne naglavke sa mojih papucica i guma ispod kao nova kad sam je oprao....tako da mozete da me eliminisete za nabaku....imam onaj jedan set za rezervu a na KV mi ne odgovara jer su papucice novi tip kao na 11x....tako da ako njih nadjes,te mi kupi 
Vazi, znaci onda mi treba jos 3 papucice kocnice...
Nisam siguran da cu moci da stignem sutra uvece da ti donesem, zavisi kad krenem
, a zurim na neki film 
Nisam siguran da cu moci da stignem sutra uvece da ti donesem, zavisi kad krenem
-
Boki78
Broj koji te zanima je 821456 +samo da podsetim za papucice. Tj i ja ih hocu 
Hvala...
Znam, znam, treba nam tri kompleta, za tebe, Travija i meni, Skora je odustao...
Tri papucice za gas imam i tri za kocnice- kvacilo, to je imalo u Kraljevu, videcemo da li ce u KGu imati jos tri papucice za kocnice...
Travi nije hteo za gas, ali ce je sad dobiti
Znam, znam, treba nam tri kompleta, za tebe, Travija i meni, Skora je odustao...
Tri papucice za gas imam i tri za kocnice- kvacilo, to je imalo u Kraljevu, videcemo da li ce u KGu imati jos tri papucice za kocnice...
Travi nije hteo za gas, ali ce je sad dobiti
Jel za mene broj ????Boki78 wrote:Broj koji te zanima je 821456 +samo da podsetim za papucice. Tj i ja ih hocu
Ne maltretiraj ga za papucice.....imam ja jedan set novih ....ali mi treba da ih dam u racun za nebo
Opusteno....docicu ja kad budem u prolazu,ne opterecuj seGago wrote:Nisam siguran da cu moci da stignem sutra uvece da ti donesem, zavisi kad krenem, a zurim na neki film