kraca je fiatova. znaci ne moze da se vadi... tako sam i mislio ali rekoh mozda ima neko ko zna nesto sto ja ne znam... idemo na alternativno resenje. fiatova pedala kocnice pa da se budzi nosac pedale
skroz standardni fiatov 2.0 iz 132. 1995ccm 113ks. jedino sto je dobio karburator i usisnu granu od onog prethodnog 1.8 tako da bi trebalo u teoriji da ima neku ks vise.
Aaa, to će lepo da veze. Takva ideja i meni pada napamet, da ubacim takav 2.0 ili 1.8 od 132-ke umesto onog 1.5, naravno kad originalni motor ode u penziju. Mada ne bih stavljao fiatov menjač kao ti, ne bi da sečem tunel.
A ipak si zavario nosač na servu, nisi se jebavao sa promenom papučica
pricali smo o menjacima 100 puta, ipak mislim da je bolje i lakse sa fiatovim menjacem, seces tunel a za ladin treba praviti medjuplocu, pa zamajac od lade i lamelu od lade na motor od 100+ks a da ne pricam da ce takav motor da sahrani ladin menjac ocas posla i da jede lamele svakih 1000km u malo ostrijoj voznji...
legao je i novi hladnjak. kupljen u ukr u tvornickoj u zemunu, 4500din, za 2107 2000. i na dalje. alu-plasticni + ventilator od bmw 5. za razliku od ladinog ventilatora, ovaj se ne cuje a i hladnjak bi trebalo da je efikasniji jer su rebarca sitnija, laksi je oko 3kg i lep je i nov.
ne. male prepravke creva. kupis u UKR odmah i komplet sreva i selni i zamenis sve odjednom. cela garnitura creva za 2101...07 je 400-500din i jos 6 velikih selni. za ventilator moras da izmislis nosace, u mom slucaju
@ djape-jesi ti kupio taj FIAT 132 negde u okolini subotice?
da. iz bikova je auto. motor izgleda da je extra, karoserija tu i tamo, enterijer takodje...