aleko-2141 wrote:drugar je prosle god uzeo 406 2001 hdi, prvi vlasnik i pravih 110hiljada, auto nov, mislim da ga je izasao oko 3100e al nasao ga je posle god i nesto dana potrage
Ako izuzmemo extremne slucajeve i globalno sagledamo stvari na ovu temu o kojoj pricamo ,stvari stoje ovako....evo banalan primer - pezo 406
Mobile de je VECI globalni pretrazivac pa cu se na njega osvrnuti.....kad ukucam parametre
- dizel 406
- limuzina
- servisna knjiga
- do 150.000km
- 2002-2004
- manuelni menjac
IMAJU SAMO DVA KOMADA !!!!!!...jedan od 2600e a drugi od 3500e.....sad kad na to dodas odlazak,dovoz,dazbine i nase table....to je daleko vise nego onih 3100 koje je dao tvoj drug,ali je i stanje verovatno naspram njegovog novog,daleko
novije.....
Da se razumemo - ne podcenjujem auto tvoga druga,nego definisem znacenje reci KAO NOV !!!!!
Sad pazi dalje.....kad pricamo o uvozu ,zemlje poput Italije,Holandije,Belgije i tome slicno nemoj mnoga da uzimamo u razmatranje,zato sto svi vrlo dobro znamo sta dolazi odande......u kakvom IZVORNOM stanju ,pre priprema za nase placeve.
Ovo ti sve pricam iz prve ruke,svojim ocima vidjenim,svojim rukama dovezenim,a ne napamet....
Dalje....
Dva dana pre nego sto sam isao u Madjarsku (pre nekoliko dana), sam kupio ovde 406icu 1.8 sa sekvent plinom upisanim u saobracajnu ,registrovanim itd.Sa njim sam isao odmah na put.....njega vozim svaki dan.Platio sam ga ovde na BG 1050e.
Sta sad to znaci ....da je 406ica jeftin auto ????? Nije brate......i ne samo ona,nego SVAKI koji je kao NOV i ima ozbiljnu pricu iza sebe kroz papire ,odrzavanje i stanje......KOSTA KAO OTROV !!!! - ZA NAS SMRTNIKE !!!!!
Lada samara 90to godiste koja je
kako Bog zapoveda KOSTA 1500e ...bez obzira sto ih imas i za 7-8 glava kao nove

Mogu da ti pokazem slike......ako sumnjas