Ej a ja tu prolazio slucajno i ugledam muskatle na terasi i zastanem da upitam nesto oko tih sorti. Svirnem sirenom ljudima kad iza mene covek stoji i zove me. Prepoznam samurajku i ovo nemoze da bude drugi nego moj prijatelj travelman. Izgrlismo se i izljubismo po srpski i tako vidoh se sa clanom NO1 ovog foruma.
Škorić kako je ostao bez limuzino velimo ja i travi otiso je sigurno da pazari neku kapelu, a Boki ko Boki vikend i zna se gde je.
Itako beoh malo do BG-da danas i slucajo videh prijatelja.
dejca wrote:Ej a ja tu prolazio slucajno i ugledam muskatle na terasi i zastanem da upitam nesto oko tih sorti. Svirnem sirenom ljudima kad iza mene covek stoji i zove me. Prepoznam samurajku i ovo nemoze da bude drugi nego moj prijatelj travelman. Izgrlismo se i izljubismo po srpski i tako vidoh se sa clanom NO1 ovog foruma.
Škorić kako je ostao bez limuzino velimo ja i travi otiso je sigurno da pazari neku kapelu, a Boki ko Boki vikend i zna se gde je.
Itako beoh malo do BG-da danas i slucajo videh prijatelja.
Naravno da je stvarno, ja se druzim samo sa pravim ljudima ... ... a Dejca mi je najbolji pajtos, nas dvojca svaki problem regulisemo brzinom munje ... ...
lajka jeste teget, krovni nosac lici na dejcin al me jedino kopkaju gume, dejca ima pozadi 14" a na toj ladi su 13", ako je stvarno on onda treba da se organizuje okupljanje :p
Dejca moze i na felnama da dobaci do Bgd.a, najmanje je bitno da li su 13. ili 14 ... ....
Tebi dzabe i 15. kad ne smes 3 metra dalje od garaze ... ...