Evo i moje Lajke

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

milicevicv

Post by milicevicv »

ili pošto ti je beo enterijer, a crn auto lepo bi izgledala sa belim felnama
nije sto je lada,al je zakon

BKS_tmo

Post by BKS_tmo »

Ovako nešto... :twisted:

Image
[img]http://i220.photobucket.com/albums/dd85/BKStmo/CopyofA002.jpg[/img]

dallape

Post by dallape »

MIslim da je ona prethodna vrh
Image

darkmensale
Automobil: Lada 2107

Post by darkmensale »

Image
Image
Strma dzada pici moja lada!!!
[url=http://www.ladafanclub.com][img]http://h.imagehost.org/0649/lfc.gif[/img][/url]

savke
Automobil: Samara i Laguna

Post by savke »

Ovakve crne (one prve) bi meni pasovale na Megana...
Samo zamisli da je svaki novi dan bolji nego juče a lošiji od sutra....!

milicevicv

Post by milicevicv »

ove bele su konza :mrgreen:
nije sto je lada,al je zakon

dallape

Post by dallape »

Danas sam menjao gumice na glavnom kochionom, jer mi je curelo AT ulje na spoju izmedju glavnog kochionog i serva i palio mi je STOP na cajgeru
ImageImageImage
I josh malo bonus slika :mrgreen:
ImageImageImage

dallape

Post by dallape »

Malo "zimskih" slika.. :D :D

Image Image Image

Image

MAGICMASTER

Post by MAGICMASTER »

djape1977 wrote:samo akril je oko 70e set. taj mora da je farbu negde ukrao i jos ima gremline u garazi koji nocu dzabe rade :mrgreen:
Khm ... neshto mi tu ne ide .... ja gde god sam se raspitivao ... ispod 500e ne silazi.
neko manje sredjivanje limarije + priprema + farba (duga, helios... neka uljana) oko 500e realno
Posdto sam imao nezgodu, malo sam se raspitivao.. Trazi mi limar 170 evra za potpuno ispravljanje sasije i karoserija, pripramu za farbanje, gitovanje i farbanje. S tim sto je moja farba, i sto ce biti moj git, zato sto hocu da stavim git obogacen aluminijumom. Obican ej uracunat u onu cenu gore...

djape1977

Post by djape1977 »

bezi glavom bez obzira od majstora koji ce da ti radi ceo auto za 170e. to ne moze da valja. daj neku sliku ostecenja na autu pa da pricamo o ceni
j***** auto bez kardana

MAGICMASTER

Post by MAGICMASTER »

djape1977 wrote:bezi glavom bez obzira od majstora koji ce da ti radi ceo auto za 170e. to ne moze da valja. daj neku sliku ostecenja na autu pa da pricamo o ceni
Zasto bi bezao od majstora??? Covek hoce da radi, znam ga od ranije, radio mi je pezoa, a u istali kojima je radio su i vise nego zadovoljni. Covek ne radi kao svi nasi ostali limari. Vec lepo cetiri radionice u dvoristu, po dve za pripremu itd, jedna za smirglanje, gitovanje i ostalo, plus komora za farbanje i susenje. Tako da to sto je neko jeftin, u danasnje vreme, ne znaci da nije kvalitetan. Pezoa mi je on sredio za manje para, i bolje nego drugar koji je uzeo vise para, tako da nemam razloga da verujem.

Znaci ne treba ocenjivati o kvalitetu majstora po ceni. Moze neko da ceni svoj radi i previse, pa da ne vredi ni za sta. A moze neko i da razmislja o ljudima i da ne preteruje sa cenama.

Sto se ostecenja tice, ne pada mi na pamet da slikam, da se posle potresam.... Ipak je to moje mezimce... Cekam da prodje procena osiguranja, pa da ga sredjujem...

djape1977

Post by djape1977 »

:roll:
j***** auto bez kardana

dallape

Post by dallape »

Podpuno se slažem sa Pedjom.... Ovaj moj mi je "usr'o" auto, prvo shto ga je loshe ofarb'o, bobica koliko hocesh, na plastici se svaki zarez vidi, branici - pomorandzina kora, prajmera nigde!! Drugo shto nishta nije shmirgl'o, ono shto sam se ja malo irgao i shmirgl'o to je to, sve mi je rdja izbila po trecim vratima, rubovima... Ne pitaj... Tako da.... BEZI!!! Ako dodjesh na sqp sad u subotu videcesh na shta lichi auto...

EDIT: I ja sam onog mog poznav'o, tu je 3 ulice od mene, svi su mi prichali da extra radi, ima 3 velike garaze, 1 kao komora spec. za farbanje.... Daaaaaaj molim te..... I on, moron, bash sam mu napomen'o masq i lajsnu iznad farova da je izgrebana, ispucala da hocu da se to ne vidi! "Sve ce bit sredjeno"! JUChE! Tako da iz isqstva.... BEZI!

MAGICMASTER

Post by MAGICMASTER »

Znas kako, svako ima svoj primer. Ja kazem da mi je covek vec radio pezoa, koji je bio jos gore ubijen nego lada, i verujem da ce da odradi kako treba. Ko zna sa kakvom ej bojom tebi farbao auto i kakav je git koristio. Ali ovde ja kupujem i git i farbu, tako da sam siguran da ce da odradi kako valja.

Kazem svako ima svoje iskustvo i svoje vidjenje stvari. Ne moze niko da prica o stvarima koje nije video. Ja sam zadovoljan pezoom kako ga je odradio, tako da ako ovaj odradi lose, zna sta ga ceka... :xixi :xixi :twisted: :twisted:
[url=http://www.ladafanclub.com][img]http://h.imagehost.org/0889/468x60.gif[/img][/url]

dallape

Post by dallape »

Svako ima svoj primer to da, poshto ti je radio Pezoa, onda nemash brige xD

Post Reply