Treća sreća :D
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Re: Treća sreća :D
Neku kao sto je Bruyoni uzeo,necemo bas da sviramo kao Mack truck! 
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
Jazi zvuk se moze dobiti i na postojecim sirenama ako se okrenu prema asvaltu i ako se postave sto nize. Nataj nacin kada se zatrubi zvuk ide prema asvaltu i odbija se od njega i zvuk je jaci.
Ovako kada su negde gore i okrenute napred zvuk se siri svuda unaokolo. Licno sam ovo isprobao.
Ovako kada su negde gore i okrenute napred zvuk se siri svuda unaokolo. Licno sam ovo isprobao.
pretpostavljam da ima razlike ali nema zamene za jacu trubu!
godinama sam koristio trubu sa cadillac fleetwood-a iz 70 i neke, ubija kako je jaka. jos je imam negde...
godinama sam koristio trubu sa cadillac fleetwood-a iz 70 i neke, ubija kako je jaka. jos je imam negde...
j***** auto bez kardana
- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
ja koristim cajavec trubice ne smem da stisnem sirenu ponekad ! 
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
mixo type tr99
Malo sam proguglao i te su se sirene ugrađivale na sve i svaša ali u glavnom limuzine
Volovi, omege, pasati, Ausdi, pravi citroeni...
Taman ću ovih dana da snimim video pre i posle jerbo sam ostavio staru sirenu pa sad sviram troglasno a i sledeću nedelju noć subota na nedelju sam u BG pa ako nekom bude trebalo buđenje sabajle nek me cimne
Malo sam proguglao i te su se sirene ugrađivale na sve i svaša ali u glavnom limuzine
Volovi, omege, pasati, Ausdi, pravi citroeni...
Taman ću ovih dana da snimim video pre i posle jerbo sam ostavio staru sirenu pa sad sviram troglasno a i sledeću nedelju noć subota na nedelju sam u BG pa ako nekom bude trebalo buđenje sabajle nek me cimne
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Kod mene ne dolazi 
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..