[quoteNe radi ni ovu budaleštinu što ti je Travelman rekao. Kod lade su dvocilindrična kliješta i ništa se neće "skupiti" brušenjem. To on slobodno nek radi na svom golfu.
][/quote]
Postovani i uvazeni kolega, ja kad nemam sta pametno da kazem onda obicno i cutim ...jbg, takav je obicaj u mom selu mada svako selo ima svoj obicaj i ja to postujem pa niciji rad ne nazivam budalastinom. Da sam ja to radio pa i ajde da precutim ali obzirom da to rade mnogo pametniji od tebe i mene, moram da ti repliciram.
Dragi moj kolega, budi dobar kao sto si lep pa mi odgovori koja je razlika kada se plocica istrosi trenjem o disk prilikom kocenja ili kada se finim smirgl papirom, koji je namenjen samo za to, predje preko plocice. Da li je i razbusivanje bloka na specijalu takodje jedna vrsta brusenja ... ako si mislio da ja mislim na brusilicu kojom se sece gvozdje i da se sa njom bruse kocione plocice, onda si u rebusu.
Ajd sad posto vidim da si tehnicki potkovan, ovo ti je kompliment pa da me ne shvatis pogresno kao i za brusilicu, odgovori mi na sledece pitanje ... kada sam kupio samaru zamenio sam prednji lezaj u tocku pa reko ajde da majstor zameni i kocione plocice, kada ih vec imam od prethodne samare, bez obzira sto su i te postojece u odlicnom stanju. Kad ono prc, nece da udju u leziste a majstor uze finu smirglu i sa par pokreta poravna ivice a plocica sede na svoje mesto kao dupe na nosu. Znaci, nije u pitanju golf ili samara vec tako visegodisnje iskustvo nalaze i resava probleme a ja to vide kod dva razlicita majstora.
Elem, moram jos nesto da prokomentarisem ... na golfu nikave budalastine ne radim ja, jer nisam toliko strucan, vec skolovan kadar koji je placen za to. A da budem iskren, necu ni da prljam ruke oko njega jer imam poverenja u majstore zahvaljujuci kojima ga i teram na kraj sveta.
A sto se tice mercedesa, lepo si mu zatamnio stakla. Fali ti jos samo kriz na bocnim vratima.
Moja replika je bila dobronamerna i drugarska, pa je kao takvu i prihvati. Krajem meseca teram moju izbrusenu budalastinu od golfa da provozam sa spustenim krovom od Dubrovnika do Opatije pa ako si raspolozen da negde na rivi popijemo ladnu limunadu na slamcicu, slobodno se javi. Ja castim ...

...