Daću ti ja jedan par ako se niko ne javi od ovih mojih Beogradjana( ubiće me kad vide ovo)milan ue wrote:Alekre,Josif mi je pomenuo okvire za tablice LKS,video sam sliku,ekstra su,rece mi da se kod tebe informisem kako da dodjem do njih?
Evo sta ce tata da mi pokloni :)
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Ja sam u Beogradu,ovde studiram,ajde bilo bi ekstra ako bi uspeo da se nadje jedan par i za moju guju.Ali bez obzira mozemo i ovako da se vidimo da pijemo neko picence.vigmir wrote:Daću ti ja jedan par ako se niko ne javi od ovih mojih Beogradjana( ubiće me kad vide ovo)milan ue wrote:Alekre,Josif mi je pomenuo okvire za tablice LKS,video sam sliku,ekstra su,rece mi da se kod tebe informisem kako da dodjem do njih?![]()
Oj Užice, mali Carigrade
Opusteno,nacice se i za mene,ima vremena.Video sam slike tvoje limuzine,jesi li sta budzio ili je i dalje kao na onim slikama?Ja imam za tebe jedan predlog,zatamni stakla i stop svetla,na crnoj boji to fenomenakno izgleda!vigmir wrote:Ja sam uzeo tri kompleta ali sam dva već poklonio.Još nisam "okitio" moju Lajku sa novim okvirima,hladno pa mi se ne da.![]()
Oj Užice, mali Carigrade
ona fotka 2101 smedja nalepljena na zemlju:
ako neko zna gde ima onakvih felni - kupujem
radili su ih zabari za fiate '60. i '70.-ih. firma "cromodora", postoje od 4x13 do 8.5x13, 5x14 do 8.5x14 i 6x15 do 9x15, od magnezijuma su. lakse od alu a tvrdje
sto se tice lajke:
poskidati branike i lajsne, zatvoriti i poravnati rupe i rupice od srafova i sl. napred mrezica umesto maske. felne 13 ili 14', dobra sedista imas, presvuci u boju u skladu sa ostatkom enterijera (nemoj eko kozu - skaj, prostacki receno - odvratan je za sedenje), nadji karburator od bilo kog fiata 1.3 weber i pevaj!
ako je motor zreo za generalku, javi se da ti spakujemo jedan od fiata
ako ti treba limar i farbar imam i njega.
ako neko zna gde ima onakvih felni - kupujem
radili su ih zabari za fiate '60. i '70.-ih. firma "cromodora", postoje od 4x13 do 8.5x13, 5x14 do 8.5x14 i 6x15 do 9x15, od magnezijuma su. lakse od alu a tvrdje
sto se tice lajke:
poskidati branike i lajsne, zatvoriti i poravnati rupe i rupice od srafova i sl. napred mrezica umesto maske. felne 13 ili 14', dobra sedista imas, presvuci u boju u skladu sa ostatkom enterijera (nemoj eko kozu - skaj, prostacki receno - odvratan je za sedenje), nadji karburator od bilo kog fiata 1.3 weber i pevaj!
ako je motor zreo za generalku, javi se da ti spakujemo jedan od fiata
ako ti treba limar i farbar imam i njega.
j***** auto bez kardana