Iz Samare u Samaru
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
-
travelman
Re: Iz Samare u Samaru
U pravu si za 5. jer vec na 80/90 je trazi. Ali meni je zao da sve vadim i rasturam kada fercera bez greske. Mozda jednoga dana kada ode lamela pa onda sve o jednom trosku ali ovako nemam srca da dignem haubu i pocnem da je ceprkam.
Drugim recima, navikao sam se i taj nedostatak ne primecujem jer se ne vozim cesto autoputem. Ali da je mana sto nema 5. potvrdjujem i ja.
Drugim recima, navikao sam se i taj nedostatak ne primecujem jer se ne vozim cesto autoputem. Ali da je mana sto nema 5. potvrdjujem i ja.
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
gde vi to vozite, cim izadjem iz garaze ubacim u 5 i trazi 6 
- BokeYGTi
- Automobil: Lada 112 1.6 16v
za pocetak obradi skoru da ti donira neki petobrzinac dok ima one silne lade 
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
-
travelman
Sta ima Skora mene da donira, ja sa njegovih Lada skidam sve sto mi je potrebno i bez njegovog odobrenja ...
...
Nudio je on meni 5b menjač ali sam ga odbio. Ovo godiste bi sa 5b menjačem izgubilo na orginalnosti pa bi mu samim tim i opala tržišna i muzejska vrednost ...
...
Dovoljne su meni i 4b jer tamo gde ja cepam gume tenak neće nikada proći pa makar imao i 7b ...
...
Nudio je on meni 5b menjač ali sam ga odbio. Ovo godiste bi sa 5b menjačem izgubilo na orginalnosti pa bi mu samim tim i opala tržišna i muzejska vrednost ...
Dovoljne su meni i 4b jer tamo gde ja cepam gume tenak neće nikada proći pa makar imao i 7b ...
-
Boki78
Jel vidis sta je kvarnjak.travelman wrote:Nudio je on meni 5b menjač ali sam ga odbio. Ovo godiste bi sa 5b menjačem izgubilo na orginalnosti pa bi mu samim tim i opala tržišna i muzejska vrednost ......
Sad cu ga tuzim za diskriminaciju po osnovu brzina menjaca
-
travelman
Kvarnjak, nego sta ... pa nije ga Dejca džabe izbacio sa flejsbuk liste prijatelja ...
...
Vidis kako stalno pokusava da posvadja tebe i mene ...
... ali džabe mu ta rabota kad se ja ne prodajem za 5b menjac ...
...
Vidis kako stalno pokusava da posvadja tebe i mene ...
-
travelman
Danas smo se nas troje malo igrali i ovako lep i suncan dan iskoristili za kupanje i tusiranje. Sutra idem u skitarenje, jedan ljubimac ce samnom a drugi ce ostati da cuva dvoriste ...

Sva sreca da mi Strumpf nije bio u gostima i smetao, sve sam stigao da poradim pa cak i ves da operem i osusim ...
... Jedino mi je nedostajalo drustvo za kocu pa sam morao da je pijem sam ...
...

Sva sreca da mi Strumpf nije bio u gostima i smetao, sve sam stigao da poradim pa cak i ves da operem i osusim ...

- aleko-2141
Super ...a moj auto ko svinjactravelman wrote:ovako lep i suncan dan iskoristili za kupanje i tusiranje.
-
Boki78
Ako te sutra izjutra bude savaldao san, posle dolazim sa travijem da budes savladan

Nije sutra nego prekosutra ...culi smo se 
-
travelman
Zora rudi, novi dan se budi. Neko ustaje a nekoga je tek savladao san ....
Sedlam pouzdanijeg i sigurnijeg ljubimca a drugog ostavljam u hladovini da cuva dvoriste. Vrtim globus a prst ubada deliblatsku pescaru i avantura pocinje ...
...
Jutro je i nema guzve, samurajka je vec razbudjena i ocas posla prelazimo preko pancevackog mosta ...

A posle prvog mosta dolazimo I do drugog gde prelazimo Tamis I ulazimo u Pancevo.

Koristim priliku I pravac buvljak, jurim neke sitnice koje nisam mogao nigde da pronadjem pa reko da okusam srecu I tamo. Kad ono … docekuje me druga samurajka …

Ubrzo pronalazim tezgu sa delovima iz inostranstva I pravim biznis …

Sledeca stanica je Dolovo, mesto na obodu deliblatske pescare. Skrecem sa glavnog puta I udri po gasu. Lajka pliva kao da je na autoputu iako je situacija na terenu drugacija. Fenox amortizeri odradjuju svoj deo posla za 5icu …

Krstareca brzina je 50, 60 … ali I to je dovoljno da obidjem sve one koji mi se nadju na putu …

Dokotrljasmo se nekako I do Dolova kad ono I tamo svecani docek. Opet je samurajka u prvom planu …

Vreme je za kafe pauzu I prvo iznenadjenje. DVE domace kafe kostaju SAMO 90 dinara.

Tempo zivota je totalno drugaciji nego u Bg, svako se svakome javi na ulici, nema vike I galame, niko ne drzi mobilni u ruci I spominje kamione avione, nema slusalica u usima …. odmorio sam mozak od Bg vriske I cike ali sam se odusevio kada sam video kako izgleda njihova menjacnica u odnosu na ove Bg …

Setamo se mi tako kad mi paznju privuce jedna Niva … kad ono tamo ...

Zamolio sam jednog manekena da exkluzivno pozira za LKS …

Bilo je tu jos LADA koje su prevozile manekene …

Ali je ipak Niva ostavila bolji utisak, ko zna kad je zadnji put oprana. A blata na njoj ima ko pleve …

Vreme je da se krene dalje, spustamo rucnu I krecemo za Mramorak. I vozimo se po pescari …

Dolazimo do oaze u pescari I opet dizemo rucnu.

Za ovo mesto Travi glasa I daje predlog za jedno okupljanje I rostiljanje. Udaljenost od Bg SAMO 60 km. Uslovi idealni … letnjikovac, klupe, hladovina, mesto predvidjeno za raspaljivanje rostilja, moze sa puta da se sidje kolima do same obale jezera …

Malo sam I protegnuo noge po rovovima I dinama …

Penjao se na osmatracnicu odakle se pruza fensi pogled …

Cak sam postavio I sarca I drzao na nisanu svakoga ko se primakne mojoj Samari …

Posle piknika u prirodi, krenusmo da se vozikamo uz jezero. Opet nas lepo docekase ali ovaj put su umesto LADA bili …

Voznja uz jezero …

FENOX amorti su opet odlicno odradili po makadamu svoj deo posla …

Nista lepse od igrarija uz obalu. U Pancevu sam kupio ogledala za mrtvi ugao pa sam ih ovde zalepio, gde god sam pitao imali su samo okrugle a meni je bio merak da imam ove pravougaone jer sam do sada uvek imao takve. Jako prakticna I korisna stvar, cena studentska. 2 komada, 200 dinara. Slucajno sam video da mi u desnom faru ne radi srednje svetlo pa sam iskoristio priliku I zamenio sijalicku …

Obavismo I to, kupim alat I perem ruke u jezeru a onda pravac Kovin gde mi paznju privukose biciklisti …

Podne je odavno proslo I vreme je da se nesto ubaci u kljun …

Lagana setnja …

Kao pravi rusofili, ka Smederevu se vozimo pored juznog toka …

Vreme je da jos jednom preplivamo Dunav kod Kovina I uplovimo u Smederevo.

U Smederevu se parkiramo kod tvrdjave I tik uz kolegu …

Napravimo jedan krug po tvrdjavi I ubacimo koji dinarcic u bunar zelja gde pozelesmo sami sebi sretan put do kuce …

Zatim sedosmo u samaru, pustismo klimu I nekako se dokotrljasmo do naseg sela …

Svuda podji I kuci dodji. Sa danasnjom voznjom smo ujedno I zavrsili sa zimskim kondicionim pripremama. Samara je I danas bila na visini zadatka, ako Bog da zdravlja I pameti, vrlo brzo krecemo na jednu maloooo veeeecuuu voznjuuu …
Sedlam pouzdanijeg i sigurnijeg ljubimca a drugog ostavljam u hladovini da cuva dvoriste. Vrtim globus a prst ubada deliblatsku pescaru i avantura pocinje ...
Jutro je i nema guzve, samurajka je vec razbudjena i ocas posla prelazimo preko pancevackog mosta ...

A posle prvog mosta dolazimo I do drugog gde prelazimo Tamis I ulazimo u Pancevo.

Koristim priliku I pravac buvljak, jurim neke sitnice koje nisam mogao nigde da pronadjem pa reko da okusam srecu I tamo. Kad ono … docekuje me druga samurajka …

Ubrzo pronalazim tezgu sa delovima iz inostranstva I pravim biznis …

Sledeca stanica je Dolovo, mesto na obodu deliblatske pescare. Skrecem sa glavnog puta I udri po gasu. Lajka pliva kao da je na autoputu iako je situacija na terenu drugacija. Fenox amortizeri odradjuju svoj deo posla za 5icu …

Krstareca brzina je 50, 60 … ali I to je dovoljno da obidjem sve one koji mi se nadju na putu …

Dokotrljasmo se nekako I do Dolova kad ono I tamo svecani docek. Opet je samurajka u prvom planu …

Vreme je za kafe pauzu I prvo iznenadjenje. DVE domace kafe kostaju SAMO 90 dinara.

Tempo zivota je totalno drugaciji nego u Bg, svako se svakome javi na ulici, nema vike I galame, niko ne drzi mobilni u ruci I spominje kamione avione, nema slusalica u usima …. odmorio sam mozak od Bg vriske I cike ali sam se odusevio kada sam video kako izgleda njihova menjacnica u odnosu na ove Bg …

Setamo se mi tako kad mi paznju privuce jedna Niva … kad ono tamo ...

Zamolio sam jednog manekena da exkluzivno pozira za LKS …

Bilo je tu jos LADA koje su prevozile manekene …

Ali je ipak Niva ostavila bolji utisak, ko zna kad je zadnji put oprana. A blata na njoj ima ko pleve …

Vreme je da se krene dalje, spustamo rucnu I krecemo za Mramorak. I vozimo se po pescari …

Dolazimo do oaze u pescari I opet dizemo rucnu.

Za ovo mesto Travi glasa I daje predlog za jedno okupljanje I rostiljanje. Udaljenost od Bg SAMO 60 km. Uslovi idealni … letnjikovac, klupe, hladovina, mesto predvidjeno za raspaljivanje rostilja, moze sa puta da se sidje kolima do same obale jezera …

Malo sam I protegnuo noge po rovovima I dinama …

Penjao se na osmatracnicu odakle se pruza fensi pogled …

Cak sam postavio I sarca I drzao na nisanu svakoga ko se primakne mojoj Samari …

Posle piknika u prirodi, krenusmo da se vozikamo uz jezero. Opet nas lepo docekase ali ovaj put su umesto LADA bili …

Voznja uz jezero …

FENOX amorti su opet odlicno odradili po makadamu svoj deo posla …

Nista lepse od igrarija uz obalu. U Pancevu sam kupio ogledala za mrtvi ugao pa sam ih ovde zalepio, gde god sam pitao imali su samo okrugle a meni je bio merak da imam ove pravougaone jer sam do sada uvek imao takve. Jako prakticna I korisna stvar, cena studentska. 2 komada, 200 dinara. Slucajno sam video da mi u desnom faru ne radi srednje svetlo pa sam iskoristio priliku I zamenio sijalicku …

Obavismo I to, kupim alat I perem ruke u jezeru a onda pravac Kovin gde mi paznju privukose biciklisti …

Podne je odavno proslo I vreme je da se nesto ubaci u kljun …

Lagana setnja …

Kao pravi rusofili, ka Smederevu se vozimo pored juznog toka …

Vreme je da jos jednom preplivamo Dunav kod Kovina I uplovimo u Smederevo.

U Smederevu se parkiramo kod tvrdjave I tik uz kolegu …

Napravimo jedan krug po tvrdjavi I ubacimo koji dinarcic u bunar zelja gde pozelesmo sami sebi sretan put do kuce …

Zatim sedosmo u samaru, pustismo klimu I nekako se dokotrljasmo do naseg sela …

Svuda podji I kuci dodji. Sa danasnjom voznjom smo ujedno I zavrsili sa zimskim kondicionim pripremama. Samara je I danas bila na visini zadatka, ako Bog da zdravlja I pameti, vrlo brzo krecemo na jednu maloooo veeeecuuu voznjuuu …
- aleko-2141
Legendo