Nije bilo 12,6 ... to je mnogo malo ... a 14,3 je bilo kao i sto ti je majstor izmerio 14,41, kada das gas pa pustis ... 13,75 ti je bila najmanja izmerena vrednost u trenutku kada su ti i obrtaji bili najmanji jer ti ler gas varira, cas je ok a cas opadne .... bitno da je sve ok, i mi smo mu postavili istu dijagnozu kao majstor sto ti je rekao ...Travi, zar nije bilo prvo 12.6, a onda kada sam dodao gas i pustio da je pokazivalo 14.3??
Lada Samara 1.3
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
-
travelman
Re: Lada Samara 1.3
Namestio sam prskalice sa dva izvoda, ali toliko otuzno prska voda iz njih, da je to smesno
Mada se posle 2-3 prskanja kesa i ispraznila, tako da je to mozda i zbog malo vode u istoj, pa cemo videti sutra- prekosutra kada kupim tecnost za stakla
Mada se posle 2-3 prskanja kesa i ispraznila, tako da je to mozda i zbog malo vode u istoj, pa cemo videti sutra- prekosutra kada kupim tecnost za stakla

Samo Samara Srbina Spasava
-
travelman
Treba napojiti 4 grla, nije to tek tako. Leti nije problem jer sipas vodu ali zimi ....
....
Al zato kad strcnes operes soferku cas posla ...
Al zato kad strcnes operes soferku cas posla ...
Ja sam i leti sipao onu tecnost, ne sipam obicnu da ne zariba nesto
Odoh malo i da sredim spolja auto, jer je trenutno uzasan, ali pitanje je u da li vredi, kada ce se vec sutra isprljati
Odoh malo i da sredim spolja auto, jer je trenutno uzasan, ali pitanje je u da li vredi, kada ce se vec sutra isprljati
-
travelman
Ma nisi lud da ga peres po ovakvom hladnom vremenu, teraj ga strokavog kao sto ja teram mog ...
...
Oprao sam i ja u poslednji cas, vec je poceo mrak da pada
Sutra treba da odem do auto pijace, isprljace se
Sutra treba da odem do auto pijace, isprljace se
Prodajes tvoju samaru

Yuga od Skore uzimam
Ali ga ceni 500 evra, pa moram prvo Samaru da prodam
Ali ga ceni 500 evra, pa moram prvo Samaru da prodam
Pa naravno da imam... Cenim je 650 evra, posle malo Skori spustim cenu i u budem u plusu 250 evra 

-
travelman
Ajde dogovorite se sto pre, ti malo spusti a Skora malo neka digne i to je to ... a ja da skinem te zadnje korube da me Dejca vise ne grdi, mada u pravu je ...
...
-
travelman
Pristojno izgleda, koje je godiste ...
Ali ipak je bolja Gagina samara, sto jes jes ...
Ali ipak je bolja Gagina samara, sto jes jes ...
travelman wrote:Pristojno izgleda
90totravelman wrote:koje je godiste ....