Ma to nije nista, koliko samo zemlje jadnica preveze ali sta ce mora da se radi i zivi. Da kvacilo je josuvek fabricko i radi odlicno.Gago wrote:Dejca, sta radis ti sa kvacilom, kada prevozis tolike terete a jos ti je fabricko?

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Ma to nije nista, koliko samo zemlje jadnica preveze ali sta ce mora da se radi i zivi. Da kvacilo je josuvek fabricko i radi odlicno.Gago wrote:Dejca, sta radis ti sa kvacilom, kada prevozis tolike terete a jos ti je fabricko?

Nisi skapirao......ova dva sto su na samom krovu sluze da se kofer,kutija itd stavi NA NJIH da ne bi grebali boju na kolima.Onda privuces ove vislje sa prednje i zadnje strane tog tereta,i na taj nacin sprecavas pomeranje istog -napred nazad.aleko-2141 wrote:u tom polozaju ne bi neto rekao da mogu da nose kao sto moze na krajevima

Kupio si E-Type ili jos haluciniras da je tvoje magare lipicaner?travelman wrote: Ti metalni nosaci su za Bokijevu kljusinu a jednom lipicaneru dolikuju jedni lepuskasti nosaci na kojima pise made in USA. Ubedi me skora da su ovi plasticni prakticniji za kacenje skija nego oni metalni, pa ga ja poslusa.
Sad se vec osecam privilegovano, jos uvek nisam odlepiotravelman wrote:Odkako je poceo da se druzi sa Bokijem, navukao je i mene da pratim njegov stil ulepsavanja samare. Sad i ja jurim one prednje maglenke pa ce Boki da zavidi i meni a ne samo skori...travelman wrote:Boki prati iz ilegale, cuti i gricka nokte od muke......
...
Boki radi 23h ove nedelje lencuge ladasketravelman wrote:Boki prati iz ilegale, cuti i gricka nokte od muke......
A pa tu je i TITO-va slika, nevidi se na tom snimku. Tad smo vozili ficu i stojadina a gazde LADU SPECIJALKU i golfa 1 i ziveli sretno i zdravo.travelman wrote:Od tog metalnog gepeka ti je jedino bolja ona trobojka sto ti visi u garazi. To su bila sretna vremena.
Pa moras da radis 23h kada ti je kljusina izraubovana maximalno a servisirana minimalno. Skupo je njeno odrzavanje.Boki radi 23h ove nedelje lencuge ladaske![]()
travelman wrote: za mini skup i maxi rostilj ako ima zainteresovanih..
.....ne treba nam puno love za to.... bice pisijada od smeha