Iz Samare u Samaru
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: Iz Samare u Samaru
Ne lazi
.....250e sam rekao posto nema menjac

-
travelman
Evo i mene ... jedva sam uspeo da se oslobodim nekih cudnih cini koje je brat Strumpf posejao po mojoj Samari. Kao fol dodje da se druzimo a u stvari joj nesto baje i zagleda ispod sajtni ...
... a to sto mi je drazao racunar u njegovoj KV krkeli je prica za sebe, i njega je zarazio samo tako ... ali sreca da je brat Boki doktor za kompove pa je i njega doveo u operativno stanje tako da
za dr. Bokija ....
...
za Skoru ...
...
Pa da krenem redom, dolazi tako Skora danima i merak mu je da parkira njegovu krkelu branik uz branik sa mojom princezom. Znam ja da tu nisu neka cista posla ali ajde da mu ne kvarim seansu. On misli da je lepota prelazna a ja znam da je samo pitanje sa cime ce da pelcuje moju lajku. Tako i bi, dodje jedan dan i zakuka kako mu je riknula manzetna na levom tocku. Izjada se on tu meni kako nema para za opravku i ode ...
... Ja odma zalego pod moju princezu i gle cuda ... leva manzetna mi se skroz rascvetala a desna ima samo tackicu kroz koju izlazi mast ...
... Pozovem ga ja i pitam sta mi to uradi a on odma poce pricu kao nema frke i dodji kod mene na livadu pa da to sredimo. Heheee, mislim se ja, moj auto opravljaju pravi majstori a ne ti pa da posle muku mucim kao Gago ....
...
I tako ja odoh kod mog drugara na servis, zadnjih 20 godina sem njega niko nije prisao a kamoli nesto popravljao oko mojih ljubimaca ... on je jedini zasluzan sto svako moje travelmanisanje svih ovih godina prolazi bez ikakvih kvarova.
I tako ja stigoh kod njega a ono dvoriste puno nekih krkela ...

uploading pictures
...
Ajd, reko nema veze. Valjda je garaza prazna ... kad i ono tamo ...
...

post images
...
Tu mene obuze neka milina sto vozim Ladu, kad sam cuo da ovaj amudi ima 4 ramena na jednom prednjem tocku i da to kosta 200e ...
... pa jos toliko za drugi tocak ...
... a posto vlasnik sve to nije pravovremeno zamenio, pojela mu je se jedna guma pa je novu platio 26000 din ...
... i jos toliko za drugu gumu ...
...
Usput, automat stop svetla za ovog amudija kosta 2000 din ...
... ja ga doneo pa znam ...
...
...
Dodjoh i ja na red, kod mene smo brze zamenili obe manzetne nego sto je na amudiju zamenjen stop automat ...
...

imagur
...
Sad smo stavili

image hosting over 10mb
...
Dok je lajka bila na kanalu, majstorski je pregledana sa svih strana i ustanovljeno je da je u izvanrednom stanju i tip top formi ...
...
U najavi je sta treba zameniti ...
1. automat pritiska ulja ... balavi oko buksne
2. desmo kociono crevo ... napukao zastitni buzir na jednom mestu ali nema tragova ulja
3. desna kugla maaaalkiceeee popustila ... nista hitno ali uyeto u razmatranje
To bi bilo to. Malo da se prolepsa vreme i prikupi koja parica i Samara opet ode preko granice ...
....
za dr. Bokija ....
za Skoru ...
Pa da krenem redom, dolazi tako Skora danima i merak mu je da parkira njegovu krkelu branik uz branik sa mojom princezom. Znam ja da tu nisu neka cista posla ali ajde da mu ne kvarim seansu. On misli da je lepota prelazna a ja znam da je samo pitanje sa cime ce da pelcuje moju lajku. Tako i bi, dodje jedan dan i zakuka kako mu je riknula manzetna na levom tocku. Izjada se on tu meni kako nema para za opravku i ode ...
... Ja odma zalego pod moju princezu i gle cuda ... leva manzetna mi se skroz rascvetala a desna ima samo tackicu kroz koju izlazi mast ...
I tako ja odoh kod mog drugara na servis, zadnjih 20 godina sem njega niko nije prisao a kamoli nesto popravljao oko mojih ljubimaca ... on je jedini zasluzan sto svako moje travelmanisanje svih ovih godina prolazi bez ikakvih kvarova.
I tako ja stigoh kod njega a ono dvoriste puno nekih krkela ...

uploading pictures
...
Ajd, reko nema veze. Valjda je garaza prazna ... kad i ono tamo ...

post images
...
Tu mene obuze neka milina sto vozim Ladu, kad sam cuo da ovaj amudi ima 4 ramena na jednom prednjem tocku i da to kosta 200e ...
Usput, automat stop svetla za ovog amudija kosta 2000 din ...
...
Dodjoh i ja na red, kod mene smo brze zamenili obe manzetne nego sto je na amudiju zamenjen stop automat ...

imagur
...
Sad smo stavili

image hosting over 10mb
...
Dok je lajka bila na kanalu, majstorski je pregledana sa svih strana i ustanovljeno je da je u izvanrednom stanju i tip top formi ...
U najavi je sta treba zameniti ...
1. automat pritiska ulja ... balavi oko buksne
2. desmo kociono crevo ... napukao zastitni buzir na jednom mestu ali nema tragova ulja
3. desna kugla maaaalkiceeee popustila ... nista hitno ali uyeto u razmatranje
To bi bilo to. Malo da se prolepsa vreme i prikupi koja parica i Samara opet ode preko granice ...
....Re: Iz Samare u Samaru
....nego tu nalepnicu da skines sa petih vrata .....od danas ne sme da se pisa po VW
-
travelman
....nego tu nalepnicu da skines sa petih vrata .....od danas ne sme da se pisa po VW
...

screen capture windows 7
Koje bre kapiceAlexa wrote:ja se taman pondao da cu da uzmem kapice
OVO !!!

Jos ti nije dao onaj privezak sa tim u pakovanju
Last edited by skora on Wed May 27, 2015 10:33 pm, edited 1 time in total.
-
travelman
Samo da prijavim da sam danas lipicanera koristio kao radno magare ...
... teska srca sam ga opteretio sa 30 kg ...
...

upload images
...
Ali sam se zato u znak zahvalnosti odmah istrosio za dodatnu opremu ...

upload jpg
...
Zatim je posle fizikalije usledilo tusiranje ... i to je to za ovaj vikend ...
...

windows screen capture

image upload no resize

image hosting 10mb limit

upload images
...
Ali sam se zato u znak zahvalnosti odmah istrosio za dodatnu opremu ...

upload jpg
...
Zatim je posle fizikalije usledilo tusiranje ... i to je to za ovaj vikend ...

windows screen capture

image upload no resize

image hosting 10mb limit
Znas sta, tebi treba da se zabrani da pokazujes slike tvoje samare. Mozemo samo da gledamo, da se divomo i puknemo od muke 
Ti ocigledno nisi lepo video njegovu samaru kad si BIO
kod njega .....
Sto vam nije napisao da je svracao da uzme kanticu poliestera ,i KAKO SE BAS nakon potrosene kantice poliestera kace slike sa OFARBANIM SAJTNAMA !!!!
Vrati malo unazad temu ....nije to bilo davno
....sta kao bilo mu dosadno pa uzeo da ofarba sajtne ???
Aha ...to moze da truje Vas koji ste na 300km od njega,a ne mene koji sam na 300m od njega i svaki dan prodjem pored samare bar 7 puta .
Rascvetala se kao LEPA KATA
posle ove zime .....sledece ce biti kao moja bela ......e sad sto je on usisava svaki dan i pere ,to je neka druga prica i ta je prica tacna ........
Sto vam nije napisao da je svracao da uzme kanticu poliestera ,i KAKO SE BAS nakon potrosene kantice poliestera kace slike sa OFARBANIM SAJTNAMA !!!!
Vrati malo unazad temu ....nije to bilo davno
Aha ...to moze da truje Vas koji ste na 300km od njega,a ne mene koji sam na 300m od njega i svaki dan prodjem pored samare bar 7 puta .
Rascvetala se kao LEPA KATA
Ako je to tacno steta, da sam se je ja dokopao ja bi onom zastiotom sto pravim namazao i nasitniju zicu, trajala bi iha.
Mazanje ima efekat kad je podloga zdrava,postojana ....a kad je suskava kao paucina ,mozes da mazes sta hoces ....dzabe kad nema za sta da se uhvati....
Sad je resio ....ok je ispalo .....ima samaru sa plasticnim pragovima

Sad je resio ....ok je ispalo .....ima samaru sa plasticnim pragovima