kalina moja licna

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

draganjakov

Re: kalina moja licna

Post by draganjakov »

zadnji lonac si dzabe menjao posto si verovatno menjao i cev od srednjeg do zadnjeg lonca. Ja sam mislio da je i meni otisao zadnji lonac ali nije satrulila je cev, i oplata oko zadnjeg lonca (ja sam samo isekao lim oko zadnjeg lonca i dalje na kolima fabricki. A daljinski i mene malo zeza nekad hoce da otvori nekad nece neki je spoj kod mene u pitanju na daljinskom. Ma u spstini je ok koliko ja ne vodim racuna. Jel si ugradio plin?
lada je zakon

Goran B

Post by Goran B »

Nisam ugradio plin zadovoljan sam potrsnjom. Zadnjii lonac se bas raspao a i ovaj drugi nece jos dugo. Gde si kupio maglenke ?

draganjakov

Post by draganjakov »

kupio sam ih na bubanj potoku jos kad sam kupio auto i platio ih 80e i naravno sam sam ih postavljao. skinuo sam samo komandu sa zadnjih maglenki.
lada je zakon

Goran B

Post by Goran B »

Zaboravih da pitam jel Ti radi alarm i dal se pali onaj simbol auto sa kljucom na tabli kad zakljucas auto ?

draganjakov

Post by draganjakov »

to nije alarm to je samo centralna brava , ne daje mi signal kad zakljucam ja mislim, samo mi trpce kad ga otkljucam i dok ne otvorim vrata
Ali to je simbo za kod kljuc kad dajes kontakt on svetli sekundu dve i ugasi se ako ti ne prepozna kljuc on se posle 10-ak sekundi ponovo upali i nece da vergla auto
lada je zakon

Goran B

Post by Goran B »

Ja sam dobio samo originalno uputtstvo na ruskom tamo pise da ona svasta moze na tu temu izmedju ostalog i da ima alarm koji je na sirenu prikacen kao ranije BMW serije...

draganjakov

Post by draganjakov »

Da dobio si upustvo rusi su ostavili opcija milion ali pripreme nigde nema
kad sam stavljao maglenke nema cak ni pina za prednje maglenke ni instalacije u samom prekidacu
tako da nemoj mnogo da razmisljas o tome sta sve moze
zato sto sam i javideo isto i malo sam trazio po kolima da vidim to ali corak i digao sam ruke od toga

Do duse posto mi je diagnostika dostupna sad svaki dan pa sam malo cackao po motornoj grupi i video sam da tamo ima svasta i da mozes da radis mnogo toga i da ispitujes. ima vise stvari nego kod nekih boljih kola sto mozes posebno da ispitujes
lada je zakon

best0
Automobil: lada 112

Post by best0 »

:cool :cool sta reci osim SVAKA CAST

Post Reply