BA3 2108
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Re: BA3 2108
iskopaj ti drugi karb pa lepo namesti na benz pa onda na plin, jer svako cackanje oko razvodnika menja ugao i ponovno podesavanje plina
Pa to ti kazem......nego ja hteo nekako to da izbegnem pa zato kmecim ako neko zna neku foru koja ja nisam pratio na casu ....
-
Boki78
Mislim da imam dva karburatora u podrumu, a kakvi su pojma nemam
Nego mogao bi travelmanu da amputiras karburator malko ga prestelujes pa probas kod sebe

Nego mogao bi travelmanu da amputiras karburator malko ga prestelujes pa probas kod sebe
- aleko-2141
odvrnes plin do kraja, upalis auto kako znas i onda stelujes pod ne bas punim gasom ili si mozda smako crevo od plina kad si sve to cackao 
Pa nisam smako crevo,jer da sam ga smakao nebi radio uopste .......aleko-2141 wrote:odvrnes plin do kraja, upalis auto kako znas i onda stelujes pod ne bas punim gasom ili si mozda smako crevo od plina kad si sve to cackao
Buni me samo moj uredjaj na kolima jel na rasprsivacu nemam sraf za ler gas .....imam samo stel racvu ......
Tu je ustvari najveci problem sto bi ga ja trazio na plin ,a on ustvari pomeren i odstupa na razvodniku ...kapiras
Ma jok ...ima na ovoj 99to dobar karb i nova pumpa (posto nema plin),tako da cemo preko toga odraditi....Boki78 wrote:Mislim da imam dva karburatora u podrumu, a kakvi su pojma nemam![]()
![]()
Ako bi uzimao neki od tih iz podruma ,morao bih da ga nosim na ciscenje,a ako bi to radio ,mogu onda i ovaj njen da uradum .....
Ma naci cu sutra stroboskop ko ima...namestim mu paljenje na idealno i onda nastelujem plin i to je to
Ma tamo se placa ....a znas da sam ja operisan od toga

- Miljan
- Automobil: Skala 55, Koral 65
Kasno ti je paljenje, otpusti razvodnik i pomeri ga udesno (u smeru kazaljke na satu) pa probaj kako ide, ako nisi zadovoljan, pomeri jos. Pomeraj sve dok bolje ide, a nema detonacija (tzv. kliktanje ventila). Ler gas ce nakon toga da se poveca, pa ga smanji na karbu.
Hvala Miljane
- aleko-2141
Izbacice tebe zena iz kuce 
Ma ja joj samo vicem NIJE TO ZA MENE
...pre neki dan me pita KAD CE DA DODJE TAJ TVOJ po ovo sa terase (misli na korube)...smeta joj zbog prostiranja vesa 
- aleko-2141
kad bude na poslu ili ej posalji u grad montiraj ih 
To imam ja od nekadasnjeg caletovog jugasina, sutra se penjem na sprat da ih potrazim da vidim moze li se nesto iskoristiti.