BA3 2109
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: BA3 2109
Kakva sad 104ka
.....malopre vices 105ica.....
Kapiram da su im to neke oznake 2104.2105 ....ali pricaj mi lepo srpski da te razumem......
Ja znam samo sta je 2106
....i ove samare 08 i 09 ali njih sad ne racunamo ...
Ja znam samo sta je 2106
Ovo ti je 2105 lada.

A ovo 2104.

A vidi ova kako izgleda

Ehhh.........

A ovo 2104.

A vidi ova kako izgleda

Ehhh.........

Ahhhaaaaa ...104 je karavan....sad mi je jasno.....Cekaj - ti volis karavane??? A???
Kako??? Samo maska drugacija??? A??
dejca wrote:A vidi ova kako izgleda
Ma ne moja je 2107

Zavrsava mi posao, ali mi nekad itekako treba visina u gepiku kad prevozim poodraslo cvece na pijac.

Zavrsava mi posao, ali mi nekad itekako treba visina u gepiku kad prevozim poodraslo cvece na pijac.
-
travelman
Aj preteraj neku Samaru kod mene na cuvanje, taman da se igram sa njom...
...
A i mene moje komsinice vole ...
...
A i mene moje komsinice vole ...
-
Boki78
Ma jok lepa je kao da ju je Giorgetto Giugiaro dizajniraodejca wrote:Ruzna ti karavan 104-vorka. Za moje potrebe 104-vorka bi bila komplet auto, ne da mi hvali onaj veliki i visoki gepik, uh da znas koliko sam se puta prokleo zbog nje.
Za ono za sta je skora sebi uzeo samaru ova je idealna, veci utovarni prostor, zadnja vuca koja je super kad se auto natovari kao magarac + toliko je simpa da ti ne bude zao da je zavaljas sekundarcima kad odradi svojedejca wrote:Za moje potrebe 104-vorka bi bila komplet auto, ne da mi hvali onaj veliki i visoki gepik, uh da znas koliko sam se puta prokleo zbog nje.
Boki78 wrote: Ma jok lepa je kao da ju je Giorgetto Giugiaro dizajnirao![]()
Samo Samara Srbina Spasava
Abre sto toliko nevolite 104-vorke. Isti ste kao moj buraz, kad sam mu pokazivao slike od onu gore samo se je mrstio. On ih nevoli zato sto ih ima i mrtvackihBoki78 wrote:Ma jok lepa je kao da ju je Giorgetto Giugiaro dizajniraodejca wrote:Ruzna ti karavan 104-vorka. Za moje potrebe 104-vorka bi bila komplet auto, ne da mi hvali onaj veliki i visoki gepik, uh da znas koliko sam se puta prokleo zbog nje.
![]()
Za ono za sta je skora sebi uzeo samaru ova je idealna, veci utovarni prostor, zadnja vuca koja je super kad se auto natovari kao magarac + toliko je simpa da ti ne bude zao da je zavaljas sekundarcima kad odradi svojedejca wrote:Za moje potrebe 104-vorka bi bila komplet auto, ne da mi hvali onaj veliki i visoki gepik, uh da znas koliko sam se puta prokleo zbog nje.
-
travelman
A bre dejca, pusti ove mangupe sto samo kukaju i podsmevaju se ladama. Samo traze manu da se rugaju.
A marku ne menjaju.
Ovde izgleda samo ti i ja volimo i uzivamo u onome sto vozimo.
.
A marku ne menjaju.
Ovde izgleda samo ti i ja volimo i uzivamo u onome sto vozimo.
Sadašnju ladu sam kupio 2000 godine, tad sam sa njom lepe parice zaradio prevozom raznih derivata nafte. Kasnije mi je mnogo pomogla oko kada sam radio remont kuće. Zadnjih nekoliko godina sav prevoz oko cveća i gvoždjurije (bravarije) prevozim njome. Znači ona hrani moju porodicu, i kako da je nevolim i ne poštujem.
Opet kažem da sam sad oko 20 godina nabavi bih sebi jednu specijalku i uživao sa njom.
Opet kažem da sam sad oko 20 godina nabavi bih sebi jednu specijalku i uživao sa njom.
-
Boki78
Jbg jeste da vozis magaricu al zato lecis tugu medju bakutamatravelman wrote:Ovde izgleda samo ti i ja volimo i uzivamo u onome sto vozimo..
-
travelman
Nisam ja skora, on je zubar a ne ja ...
...
Mene si pobrkao sa nekim ...
....
Mene si pobrkao sa nekim ...
.....vidis da je karavan.....ruzna je kukuuuu
. Za moje potrebe 104-vorka bi bila komplet auto, ne da mi hvali onaj veliki i visoki gepik, uh da znas koliko sam se puta prokleo zbog nje.