Iz Samare u Samaru

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

travelman

Re: Iz Samare u Samaru

Post by travelman »

Ako sam ja nekome spinovao odgovor ili post, neka mi oprosti. A tek ako sam ja pisao nebuloze , gluposti i ostalo .... :shock: ...
Tu smo gde jesmo ... ali ne zbog tebe ili zbog mene ... vec zbog sviju nas ...
U svakom slucaju, hvala na druzenju. Do sada sam ramove tablica LKS nosio sa zadovoljstvom i iste propagirao svugde kao sto ste i mogli videti, ali sad cu ih zameniti nekim drugim.
A tebi ostavljam u amanet da vodis racuna o forumu.
Moze katanac ...

bruyoni
Automobil: Lada 112 1.5 16v

Post by bruyoni »

Ne brini, nisi spinovao. Da jesi bila bi ti skrenuta pažnja, verovatno vulgarno.
Ako...
Ali, šta ja da radim? Nit imam tablice nit kapice nit ostale drangulije sa logom? Ne da ne mogu da vodim, ni član ne mogu da budem!

skora

Post by skora »

bruyoni wrote:Nit imam tablice nit kapice nit ostale drangulije sa logom?
:)

Image

:kez

skora

Post by skora »

Danas sam ga uhvatio u kanalu kako opet navlaci plastiku na trule delove njeve samare. :lol:

Zurio sam po dete u skolu pa nisam stao da ga slikam ,ali samo da vam javim kako stoje stvari kod KAO najbolje samare na forumu

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

pa koliko se vozi mora i da maze, ti nit vozis nit mazes :D

Boki78

Post by Boki78 »

Vozi maybacha, a maze sebe protiv reume. Stizu godinice deda strumpfa :mrgreen:

jeronimo
Automobil: vaz21214-20

Post by jeronimo »

pa sve truli pomalo, nesto brze nesto sporije.... :D
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "

travelman

Post by travelman »

Skoricu, jel i ova HONDA ima rikverc ... :? ...
...

Image
upload gambar
...
Citam ovde svasta, pisu kako motor ima klimu, rikverc, grejace sedista ... :roll: ... i sta cu drugo nego odem kod mojih drugara bajkera po savet a oni mi lepo odgovorise ...
... ma pusti prazne price takvih strucnjaka ... oni kao sve znaju.
A ja pomisli kako su u pravu ... jer Skora i jeste strucnjak ALI za skidanje slika i komentara sa neta i kacenje istih na forum .... a bogami i strucnjak je za elektriku ... :!: ... i elektroniku ... :lol: ...
Predjosmo brzo na druge teme, u blizini je okupljanje domacih vozila iz zlatnih 80ih i 90ih a bice i neki brdsko planinski reli. pa bi mogli da se pridruzimo skupu. Tako i bi ... Obzirom da sam bio sam, i ja dobih jednu plavusu da mi pravi drustvo ... :twisted: ... jer kako oni rekose, pravi bajker se nikada ne vozi sam. A danas sam njihov gost ... :xixi ...
,,,

Image
capture screen
...
Image
images
...
saobracajna kultura Nivinih vozaca ... :hit ...
Image
how to do a screen shot
...
tipican primerak vernog i odanog samaricanina ... :lol: ...
Image
upload
...
Vozimo se tako ja i moja saputnica a kako sam vec iskusno upalio grejanje na keca, njoj polako postaje toplo pa se raskopcava. U tom trenu prelazimo preko novo izgradjenog dela autoputa ka CG i govorim joj kako cu tamo da je vodim na more da se rashladi dok glisiramo na nekom plovilu od mog brata nauticara ... Jbg, mora da se laze. Mene su ucili da u takvim situacijama cilj ne bira sredstva ... :) ...
Image
how do you print screen ...
...
Meskolji se ona tako na sedistu i vice BRZE BRZE BRZE ... :angel ... A ja ... :cool ... penjemo se uz Rudnik iz pravca Ljiga, jedino resenje je bilo da ga iz 4te munem u 3cu i gas u patos dok dajem levi migavac. I dok ja dajem levi migavac, ovi ispred mene daju desni migavac i sklanjaju se u desnu traku ... ;) ...
Image
upload a gif
Image
free upload image
...
Gazim ga ja tako uz brdo a znam da nije pametno, mada se tesim jer znam da mi je u hladnjaku neka hladna izvorska voda a u motoru optima long lajf Jest da je ulje vec preteralo 6000 km od zamene ali kazu da moze 7000 bez ikakvih problema ... :D ... Jednim okom gledam plavusu a drugim okom pratim temperaturu, u meni sve kljuca i skace ali se molim da bar kazaljka ostane na minimumu ... :D ... Tako i bi, za svaki slucaj pravim pauzu u onom restoranu na vrhu sto ga cak i Mirko Alvirko preporucuje. Jeste da je gori od mene al ajde da ga poslusam i pripremim teren za ... ... :xixi ...
Image
image sharing sites
...
Dok tamanim ratluk sa orasima, vreme je da se predje sa reci na dela ... :xixi ... tako i bi posle kafe, uz stepenice pa u sumicu na klupicu ... :xixi ...
Image
free pic
Image
forum image hosting
Image
free upload image
...
I dok ja noj na klupici objasnjavam kako je na Samari bolje imati 1.5 motor umesto 1.3 u slucaju pucanja zubcastog kajsa, cujem nekakvo driftanje i osetim miris benzina. Skapiram da je trka u pitanju ... kakva plavusa i ostala shranja, meni adrenalin skace na druge stvari ... :oops: ...
Ukucam koordinate starta i udri po gasu i krivinama ...
Image
uploading images
Image
adult image sharing
...
Ostalo je istorija i svaki komentar je suvisan jer slika govori sve. Na stazi su svi ispustili dusu i na kraju je slep morao da dodje po njih.
Jedino je Samara sa sve 4 gume ostala cvrsto stojeci na drumu ... :prvi ...
Image
free image hosting
...
Zvanicna ceremonija i proglasenje pobednika su mi bili u drugom planu ...
Image
uploading images
...
Vise mi je prijalo nesto drugo i ljuto od strane plavuse u znak zahvalnosti za lepo druzenje ...
Image
gif uploader
...
I tako, pade mrak i dodje vreme za povratak u pit stop i uteeeeraaaaavanje u garazu ...
Image
upload imagem
Image
free upload pictures
...
U svakom slucaju, Samara je upisala jos jedan + u tefter ... ;) ... sto znaci da se jos dugo dugo nece kvariti ... :angel ...
... :hello ...

skora

Post by skora »

travelman wrote:... kakva plavusa i ostala shranja, meni adrenalin skace na druge stvari ...
:twisted: Jaoooo kad joj pokazem ovo !!!!! .....ima da spavas u radionici :lol:

P.S.

Svracao ja danas :!: .....tj sad vec juce ......vidim nema samare,vikend ,znao sam da si opet otisao 200km negde od kuce da popijes kafu :mrgreen:

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Brabo travelman Image, jesenji izlasci u prirodu su najlepsi. Za dve nedelje i ja planiram da idem ponovo do vlasine i uzivam u jesenjim bojama.

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

e kad covek ima viska vremena :hit

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

Pa kad bi manje popravljao Aleka i ti bi imao višak vremena :lol: :kez
Samo Samara Srbina Spasava

skora

Post by skora »

Nemoj da ste deca :!: ....Nije to visak vremena nego visak PARA !!!!!!! Dok mi grcamo u dugovima za struju ,on se na benzin voza svaki dan po belom svetu :evil: ...a kad mu covek zatrazi 100e na zajam,kao da si mu gurnuo prst u oko - kaze ODAKLE MI jesi luuud :evil:

Eeee sirotinjo i Bogu si teske :cry: ...da mi je njegova tri dana samo da mi se dusa odmori :(

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

Dosadno coveku u penziji :D

travelman

Post by travelman »

Nije mi dosadno, trosim pare ... :!: ... ali sam ih sve posteno zaradio noseci gajbice a ne ko Skora, on samo sedi i lupa po tastaturi a ovcice mu same pred noge dolaze na sisanje .... :lol: ...
Danas sam ga uhvatio u kanalu kako opet navlaci plastiku na trule delove njeve samare.
pa sve truli pomalo, nesto brze nesto sporije.... :D
Draga decice, tolike ste godine sprcali a jos uvek zivite u neznanju ... evo vam jedna umetnicka fotografija u vidu pokazne vezbe pa da vidite kako kod mene stvari stoje ... sve je jos uvek cvrsto i tvrdo ko kamen ... :prvi ...
... jos uvek mi nije problem da je podignem gde god pozelim jer je zasticena po Dejcinoj tehnologiji ...
... dakle, kod mene moze samo da nabubri a nikako da istruli ... ;) ...
...
Image
image share
...
Svracao ja danas :!: .....tj sad vec juce
Ocekivao sam te danas, bilo je lepo vreme pa sam se igrao ceo dan. Ako ti je se stucalo znaj da sam te ja spominjao, ... :evil: ...
Jos letos si mi pokupio sav alat kada si servisirao gliser i pripremao ga za more pa se ja danas namuci dok sam menjao membranu na pumpi ... :evil: ...
Bila je pocela da slini i osecao se ziv benzin kada se podigne hauba ... sva sreca pa sam u rezervi imao NOVU koju sam maznuo iz neke od tvojih predhodnih krkela ... :kez ...
Image
image upload with preview

Post Reply