Kad vidis u kakvom je stanju, neces ni zeleti da je uzmesskora wrote:Nema veze...bar imam spremljen kes za Gagu za ponedeljak....dolazi po vrata a ni ne zna da ce otici kuci peske
BA3 2109
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: BA3 2109
Samo Samara Srbina Spasava
Koliko u proseku daje za Samare, dosta ce i za kartu do Kraljeva biti 
Boki78 wrote:Za cenu karte do Kraljeva hoce sigurno
Al si luuu jeeeee
Pa brateeee vidis da nije ni u osi,a kamoli nesto vise
Budi pametantravelman wrote:Jel si skinuo maglenke ili su i one otisle u paketu.
-
Boki78
Sto jel ti skupo?skora wrote:Boki78 wrote:Za cenu karte do Kraljeva hoce sigurno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PAZI PLACEM OD SMEHA KOLKO SI SE PR**RO
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Al si luuu jeeeee![]()
![]()
![]()
Ako znas u koji deo grada, javi pa da ga izbegavamo zajednoskora wrote:Otisao samo Bokijev plin .....
Pa brate Gago je u pitanju ....daj bar za neki sendvic i limenku da mu doturimo za usput da ima.....student je to....ima i devojku....znaci mu svaki dinarBoki78 wrote: Sto jel ti skupo?![]()
Nece da se javi ceo dan na telefontravelman wrote:Znaci, zaradio si i na Bokiju.. Ako, i neka si.
.
Jakovo.....Boki78 wrote:Ako znas u koji deo grada, javi pa da ga izbegavamo zajedno
Last edited by skora on Sun Jul 13, 2014 1:00 am, edited 1 time in total.
-
Boki78
Pa tako kazi planirao si trosak za sendvic i limenku u zamenu za njegovu lajkuskora wrote:Pa brate Gago je u pitanju ....daj bar za neki sendvic i limenku da mu doturimo za usput da ima.....student je to....ima i devojku....znaci mu svaki dinar
Sledeci put gadjaj podavalje i sl, Jakovo mi je preblizuskora wrote: Jakovo.....
Last edited by Boki78 on Sun Jul 13, 2014 1:01 am, edited 1 time in total.
Pa havarisana je breeee
....imam odmah limara i farbara za vratom....znas posto je to breee
///5 dana te molim da ga napunis 
Zavrti mi struju na akomulatoruuuuuuuuuutravelman wrote:Samo nek se vrte pare, nije bitno na ciju stetu..
Last edited by skora on Sun Jul 13, 2014 1:02 am, edited 1 time in total.
-
Boki78
A ovo si mi odgovorio https://www.youtube.com/watch?v=ISyN9jQG2esskora wrote: Nece da se javi ceo dan na telefon..... napisao mi samo SMS .....PLASIS LI SE BOGA
![]()
![]()
![]()
![]()