Zalio mi se da je postao rezistentan i na Africku sljivu
Iz Samare u Samaru
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: Iz Samare u Samaru
I to samo za gledanje
Samo Samara Srbina Spasava
E trebam nekom nesto ?? 
-
travelman
Trebas meni ...
... jel mi svojom pojavom i svojim umiljatim glasicem ulepsas dan ma kakav mi bio ...
...
Ali jedno moras znati, il si jelen il si lav ... ali, obzirom da si rezistentan na sve ono sto je africko, jedino ti preostaje da budes Strumpf ...
...
Ali jedno moras znati, il si jelen il si lav ... ali, obzirom da si rezistentan na sve ono sto je africko, jedino ti preostaje da budes Strumpf ...
Znaci ganula te moje tuzna pricatravelman wrote:Trebas meni ...... jel mi svojom pojavom i svojim umiljatim glasicem ulepsas dan ma kakav mi bio ...
...
Pocece macke da ulaze kolike su rupe
-
travelman
Okasnio si ...
... i to debelo ....
Lipicaner se vec poodavno izlezava kod brata Bokija u garazi. On je jedini kvalifikovan i strucno obrazovan da nastavi sa uspesnim odrzavanjem kao sto je lajka imala kod mene.
Dijagnostika i ispravan pristup svakom problemu u najavi su njegova jaca strana a kao dokaz svemu tome je njegova samara koja mesecno bez ikakvih problema predje onoliko km koliko sve druge samare za godinu dana.
Vodeci se tom njegovom dostojanstvenom i principijelnom politikom u toku exploatacije, mislim da je on jedini zasluzio da ima najbolji primerak samare ...
...
Drugim recima, bolje da se on luksuzira u njoj nego da ti na onoj tvojoj livadi zapatis pilice u njoj ...
...
Lipicaner se vec poodavno izlezava kod brata Bokija u garazi. On je jedini kvalifikovan i strucno obrazovan da nastavi sa uspesnim odrzavanjem kao sto je lajka imala kod mene.
Dijagnostika i ispravan pristup svakom problemu u najavi su njegova jaca strana a kao dokaz svemu tome je njegova samara koja mesecno bez ikakvih problema predje onoliko km koliko sve druge samare za godinu dana.
Vodeci se tom njegovom dostojanstvenom i principijelnom politikom u toku exploatacije, mislim da je on jedini zasluzio da ima najbolji primerak samare ...
Drugim recima, bolje da se on luksuzira u njoj nego da ti na onoj tvojoj livadi zapatis pilice u njoj ...
Ma kakvi pilici .....imam kupca pa reko da smandrljam stotku na brzaka.......tebi 300 ,meni 100 i svima lepo .......Dok dodje do auto puta i skapira da nema petu
- poj*o vuk magarca
-
travelman
Kako samo 300 ...
...
Pa ti si onu tvoju zavalio bez guma felni i akumulatora za vise od 300 a ova je moja skroz u full.u sa dodatnom opremom ...
... i elektro paketom ...
...
Pa ti si onu tvoju zavalio bez guma felni i akumulatora za vise od 300 a ova je moja skroz u full.u sa dodatnom opremom ...
-
Boki78
eeee, i bez guma, i bez felni, i bez celog prednjeg trapa, i bez kocnica i bez kvacila, i bez enterijera, zapravo to je bila vidjenija prodaja gole udarene skoljke sa ukrasima u vidu motora itd za preko 300e 
Takve su tad bile cene ......i stilo je nekad kostao 7 soma ,a sad je dva .......i vi ste nekad bili normalni ,sad niste ......Boki nije bio gej ,sad jeste ......itd .......Samo je Dejca oduvek bio stipsa ,i Gago jajara......sve drugo se promenilo ili se menja

Dejca stipsa, a ja jajaraskora wrote:Takve su tad bile cene ......i stilo je nekad kostao 7 soma ,a sad je dva .......i vi ste nekad bili normalni ,sad niste ......Boki nije bio gej ,sad jeste ......itd .......Samo je Dejca oduvek bio stipsa ,i Gago jajara......sve drugo se promenilo ili se menja
Ko lemi plastikom kuciste termostata
Ja !!! Sto pitas ??? ....da necu da dam mozda 147e + siping zbog rupice ko vlas kose ??? Aj ne lupaj .......i pazi da te ne udari struja pod haubom - Varnici ko u Riu kad je karneval

https://www.youtube.com/watch?v=3g1h3XdbXLY
https://www.youtube.com/watch?v=3g1h3XdbXLY
Jesi li siguran da je kao vlas kose???
Da ne bude da je vlas kose presekla ceo presek
Da ne bude da je vlas kose presekla ceo presek
Naprslina je kao vlas kose ,a ja sam odkinuo celu lulu ,ostrugao ceo krug da bi lepo prijanjale povrsine ,sastavio ,i nalio plastiku ....
A od onih famoznih 147+siping sam malo odvadio ,iiii znas vec kako ide dalje
http://postimg.org/image/a0elfwcah/
A od onih famoznih 147+siping sam malo odvadio ,iiii znas vec kako ide dalje
-
travelman
Koliko bi tek odvadio od moje samare kad bi ti se ukazala prilika ...
... bilo bi cak i za sopsku ...
...