za sve ostalo tu je master card!!!BokeYGTi wrote:tvoja lada je neprocenjiva. nije vredna prodaje...
Lada 2104 Twincam by djape
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- BokeYGTi
- Automobil: Lada 112 1.6 16v
Zeka wrote:za sve ostalo tu je master card!!!BokeYGTi wrote:tvoja lada je neprocenjiva. nije vredna prodaje...
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
u garazi je, tesno je i mracno. bice u pogonu za par dana pa cu je slikati. presla je 80 i nesto hiljada km. enterijer je kao nov. motorski prostor cist kao suza. trapovi odlicni. sva vrata i brave i prozori rade perfektno i mekano. na autu su 4 nove gume, nov auspuh, nov akumulator, sve sa racunima i garancijama. iscesana je po vratima i krilima jer je bio tesan ulaz u garazu a vozio je matorac od 74 godine. truli su prednji coskovi krila. kosevi netaknuti, odozdo takodje. na motoru je zvekno spaner lanca i lanac je zakacinjao i polomio na kraju deklu koja ga pokriva.
ma mozgam da tu karavanku odradim ponovo kao twincam ali sa jos nekim izmenama i doradama i da legalizujem sve to kao vec treba. takodje, posto je '97. godiste, ne mora na tehnicki 2 puta godisnje.
za moju uvek mogu da dobijem 150e na otpadu, bez motora i menjaca. ipak mislim da vredi vise. nije nigde trula karoserija, trapovi i kocnice su perfektni, bolji od fabrickih, struja je ispravna, bave rade, registrovana je do maja 2010. ima lovato plin sa tocak bocom i svim papirima potrebnim za atest...
za pocetak popravljam tu pizdariju na 1,5 motoru i vozikacu je malo, da vidim kako se ponasa i sta na njoj valja a sta ne. ne znam u kakvom je stanju menjac (5 brzina) i diferencijal.
ma mozgam da tu karavanku odradim ponovo kao twincam ali sa jos nekim izmenama i doradama i da legalizujem sve to kao vec treba. takodje, posto je '97. godiste, ne mora na tehnicki 2 puta godisnje.
za moju uvek mogu da dobijem 150e na otpadu, bez motora i menjaca. ipak mislim da vredi vise. nije nigde trula karoserija, trapovi i kocnice su perfektni, bolji od fabrickih, struja je ispravna, bave rade, registrovana je do maja 2010. ima lovato plin sa tocak bocom i svim papirima potrebnim za atest...
za pocetak popravljam tu pizdariju na 1,5 motoru i vozikacu je malo, da vidim kako se ponasa i sta na njoj valja a sta ne. ne znam u kakvom je stanju menjac (5 brzina) i diferencijal.
j***** auto bez kardana
ne bih mnogo da se uplicem, moj glas ide za ostavljanje nove lade,
mladji auto, sredices ga pa ce biti sve na nivou na kom zelis,
a ako bude kako su nam najavili (cena tehn. pregleda), lepo ces i ustedeti na istim pregledima.
"za moju uvek mogu da dobijem 150e na otpadu, bez motora i menjaca"
ako se odlucis za takav korak, prvo ponuda za clanove foruma?
mladji auto, sredices ga pa ce biti sve na nivou na kom zelis,
a ako bude kako su nam najavili (cena tehn. pregleda), lepo ces i ustedeti na istim pregledima.
"za moju uvek mogu da dobijem 150e na otpadu, bez motora i menjaca"
ako se odlucis za takav korak, prvo ponuda za clanove foruma?
1995. ali je presla oko 260.000kmko je ti je godishte,ova lada shto je trenutno sad vozish
naravnoako se odlucis za takav korak, prvo ponuda za clanove foruma?
ma ponekad popizdim na moju ladu, ne prodje mesec a da mi ne izbije neke pare iz dzepa. evo najnovije, crko je gornji cilindar kvacila. metelli. trajao je 4 godine, oko 60.000km. letos sam menjao i donji, trajao je 10.000 manje. danas sam zamenio. stavio sam donji ferodo a gornji neki holandski, ABD. TRW dot4 ulje sam sipao pa cemo videti koliko ce potrajati... usput sam nastelovao farove i podmazao zadnje silene koji su mi danima skripali po mozgu.
ali sve joj oprostim kad dam gas
j***** auto bez kardana