P.S.
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Gresis, ima. Huco made in Germany ~1300 dinara 5 godina garancije sa sve fiskalnim, kao i Magnetron 1400 din i dve godine garancije. Imam oba oba savrsena. Sem toga ruski alternatori su keva ako umes da ih uradis. Imam ruski sa FAG Made in Germany lezajevima, detaljno ociscen, ispitana diodna ploca, svi kontakti pod konac, svi srafovi pod konac, rotor ne baca nigde, kolektor obradjen i pod laser i normalno 14.2V na leru sa popaljenim potrosacima. Sem toga imam i regler koji radi dve godine bez greskedjape1977 wrote:ti ruski alternatori su tesko djubre i nema kvalitetnih reglera ni cetkica da se kupi.
dodji lepo da ti prepravim nosace i da ugradimo fiatov ili zastavin alternator i neces vie imati problema
nisi ti utripovao nego sam ja napravio lapsus.Gago wrote:Sto li sam se ja utripovao da je Mobiletron![]()
Lezi bas kako treba, taj zazor sa leve strane kod njega mora da postoji sa VTN-om.

I imas prvi puta samaru kako treba hehe, ništa si neznaš.skora wrote:Ja da se pitam,ja bi to prodao....uzmes lepo 300e i bog da te vidi ....mislim ja ti dam te pare